Ett tag sedan..

Har haft massa för mig, det har varit skolan, plugg, ätit pizza, varit med allrabästa osv.. Sjukt underbart!
Även träffat sarmad en hel del, men nu ska jag berätta lite kort om gårdagen sen varför jag ska tagga som fään till ikväll!

Igår va jag med Amelia, vi åkte till Folkets park på kvällen och träffade massor av härligt folk där! Åkte 2 karuseller, eller aa samma karusell 2 gånger och ska dit igen för idag är det Valborgsafton hehe..
Kom hem runt 12 och gick och la oss ganska direkt i min säng.

Imorse vaknade vi halv 10 av att solen sken in och av att Amelia hade lagt hela jävla varma täcket på mig, vilken liten skit.. Så vi båda gick upp och duscha sen åkte hon. Hon kommer snart igen, hon ska bara hämta saker till ikväll. Vi ska gå till folkets park och åka karusell sen direkt till folkparken med massa folk och ha grillkväll, kommer säkert bilder från det. Systemen kommer med!

Tagga som fan kvällen och passa på att chilla i sommarvärmen! ♥

 


Det är kanske meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen

Dagen har varit jäkligt så chill & imorn blir det värre.

Skolan var bra, pratade mer Lotta rätt mycket på PH- samtalet, skönt.. Efter skolan upp till stan för att träffa Fanny och Liv. Käkade lite fort på mc sen träffade jag Emilia och senare Sarmad, chilla i stan kolla runt lite sen kom fler folk. Underbart härligt! Träffade även en gammal genemskap vid namn Jonathan haha vilken skön böna och sen en engelskman som hette Mike booi, han sa något med swetiie till mig och annars var han allmänt göllig!

Kom hem för en stund sedan, käkade mamis goda köttfärssås o spagetti, ljuvligt ! Duschade och bakade kladdkaka till imorn då det blir att stå i cafet, inget jobb då alltså.. Underbart! Någon som vet om det blir varmt imorn annars ska jag ha mjukis på mig hihi, men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på sällskapsresan och messa med underbart folk som Amelia och Sarmad hehe.

Hörs ♥


Reslutat på löshåret, give me comments?

Bild från imorse.


Över hela denna jord

Jag orkar inte skriva om hela dagen men just nu sitter jag med Amelia i telefonen som har fett med beslutsångest. Ska hon till speedwayen eller ha hemma mys, eller ska hon plugga eller ska hon mecka cykeln och ut och springa?

Har köpt löshår idag och precis duschat. Ska se om det passar snart när håret är torrt.

Puss på er! ♥


Paradiset

Planerna för idag är inga alls.. Mer än plugg, plugg&mer plugg.
Igår åkte jag ut till Amelia sen på kvällen drog vi till Slipen och grilla sen hem till Amelia och hämtade lite saker, drog in till Vasa och firade lite folk som fyllde år hehe. 
 Nu tänkte jag slänga in massa härliga bilder från hela lovet, hihi luta er tillbaka och njut!


















































































































Okej

Okej jag ligger i sängen med Evelina och vi ska alldeles strax sova, har haft en grymt härlig dag med massa skönt folk! Började med att Eve och jag drog till stan och träffa Emma, Emilia och Becka, sen drog Evelina hem och vi andra drog till halvars, chilla osv.. Sen ner till vasa lite bråk m.m Omer, Sebbe och Bairam vi drog till Eneby och dom käkade pizza. Och Amelia om du läser det här jag käkade inte pizza, jag tittade bara jag lovar!

Drog hem runt 7, käka grillat sååå sjkt gott! In till stan skulle träffa Evelina men hon kom sent hehe så jag drog till vasa träffa Mattsson, Nido m.m. Sen kom Evelina och vi drog tillsammans till en lokalfest vid polishuset med Sarmad och Jehad haha, sjukt tråkigt! Drog hem och nu ligger vi här efter att ha suttit i våran växthus som inte är ett växt hsu och pratat med mina föräldrar om allt och inget.

Vet ni vad? Jag pallar inte blogga mer nu, men bilder kommer från heeela lovet senare, hur mycket som helst så höll ögonen öppna!
Puss på er ♥

bild på min nya hårfärg som vissa har tjatat om..



@ Evelinas place bitches

Hej på er mina söta bloggläsare !

Kom hem till Evelina för ett tag sedan, ska gå ner och käka godis snart, sen ska vi soooova. Dagens höjdpunkt.
Haft en go dag idag! Började med att jag vaknade hos Frida på hennes land och bilder från det kommer komma och från våran grillkväll. Alltså lite olika bilder från lovet kommer på måndag någon gång kanske. Iallafall vaknade hos henne, vi gjorde typ ingenting, åkte hem runt 3 och duscha. Nästan dirr till mormor och morfar på släkt middag, påsken here I come! Sen in till stan, mötte Emilia och Fanny och vi drog till Vasaparken med lite skönt folk, hade med mig systemkameran så bilder langar jag in senare! Vi chillade där och grilla korvar som vart svarta osv.. Sen drog Emilia och jag och Fanny drog till MC med Sarmad, Fanny och Emilia drog väll hem runt halv 10 medan jag och Sarmad åkte till Hageby och mötte Evelina. Va med lite folk där sen åkte vi cykel till Brånesta och dom colla boysen följde oss!

Nu sitter vi här och imron blir det nog grill eller något igen, på kvällen får vi se vad som händer. Lär blogga om det mer sen, nu ska jag bry mig lite om Evelina som är nästintill att dö utav svält här.

Ha det bra så hörs vi snart igen och ge mig lite nya kommentarer!

Saknaden är stor

Kom alldeles nyss hem från en sjukt lyckat klippning och färgning, ska ta lite bilder så ni får se sen men nu ska jag färga Amelias hår sen ska jag tälta med lite sköna brudar på Fridas land, ha det bäst så skriver jag mer imorn när jag kommer hem ♥


Mmm.. fetma

Vaknade ganska tidigt och va hemma hos Cassandra själv, redan bloggat om det..

Aja sen kom hon hem med MC till mig såå mumsigt! Sen lite senare kom Amelia och vi tittade på Tomten är far till alla barnen, sen åkte jag och Amelia hem och käkade thaimat, as gott men det brände sönder i halsen hehe..
Vi drog ut in till stan, skrev lite dikter och kluriga gåter om en viss sak haha, sen drog vi iallafall till slut hem och nu sitter vi här och dippas grönsaker och har det gött, ska alldeles strax gå och lägga oss för imorn ska vi färga håret osv.. Skönhetsdag 2 väntar oss!

Sov gott ♥






Jag väntar och jag väntar...

Sitter i Cassandras säng medan hon är på stan och roar sig! Naedå,  men hon kommer snart me MC till mig jag är helt utsvulten! Men gott..

Ska snart åka härifrån och då ska Amelia ta mig följe för hon är faktiskt ocksåi vilbergen så ska vi åka hem till mig sen sover vi där inatt. Imorn då.. Jo imorn är dagen kommen! Då jag ska färga håret ljusare, köpa löshår såsmåningom och ni kommer se en alldeles ny Clara haha eller..?


Ska gå på toa nu och städa upp lite innan Cassi kommer så vi hörs senare idag, ha det bra puss! ♥

slänger in en sååå söt bild på min lille vän som jag hittade på hennes data


Jag uppdaterar som en gud

Kom som vanligt, alldeles nyss innan för dörren. Har varit med massa skönt folk, Emilia, Emma och massa andra coola grabbar hela kvällen!

Nu sitter jag i köket med datan framför mig och väntar på att mina kokande ägg ska bli klara, så jag kan langa upp dom på mackan och käka. Jag är alldeles utsvulten!

Skriver nog inte innan jag går och lägger mig och hinner troligvis inte blogga imorn innan det är skoldags för min del imorgon! Men ha en underbar kväll så lovar jag att jag med har det.
Puss på er ♥

en härlig bild från sommarvädret idag som jag hoppas att alla upplevde och ingen missade


dreams

Ska dra in till stan nu, blir det grillmyskväll igen eller? Aa, troligvis fett nice där. Har precis fixat klart mig och ska cykla nu till stan och möte Emilia har en bra kväll!♥


dagen efter

Sitter i min säng i mitt ungkarlsrum och förbannar min mor att jag inte föddes stum..

Jovars! Vaknade runt 9 av att värmen i vårat växthus brände som in i helvete i ansiktet. Vi städade sen drog Emma och Emilia vid halv 11. Då passade jag och Frida på att sola oss gyllenbruna vilket inte vart särskilt lyckat. Vi käkade bullar och gottade oss. Sen cyklade vi in till stan och köpte töjning och lite annat smått och gott! Drog hem, käkade och duschade. Efter det satt vi i flera timmar och gjorde lite allt möjligt. Tog även 2 till hål i örat, fettfint! Nu ska vi chilla oss lite sen ska Frida dra, tråkigt utan henne! Men ska väll försöka göra något av mitt liv idag jag med.. Skola imorn då så att sova borta blir det troligvis inte.
Orkar inte blogga mer nu, hörs senare ikväll!








mobilblogg

Tja fan! Mobilblogg is in the house bitch, eller i växthuset haha. Har precis kommit hem från en jävligt lyckat grillkväll. Bloggningen har inte varit alls bra idag, förlåt.. Sak samma. Jag har varit med härligt folk hela kvällen, kommer komma bildbomb någon dag när jag fått alla massa bilder från frida. Men nu ligger jag med emilia, emma och lilla frida i vårat växthus utan växter på tomten, ligger med sovsäckar och käkar chips och pratar, så mysigt! Orkar inte blogga mer, ska fan va social med mina brudar nu, hörs imrn någon gång. På tisdag är det lovskola, för jag valde det själv! Hihi, sen sover jag hos cassandra på kvällen, vi ska äta pizza och mysa i hennes pappas hus har inte varit där på sjukt länge haha. Fan vad jag pratar för mycket. Hörs senare imrn, puss på er underbara!

ingen rubrik

Tja, har varit ute med Emilia med några sköna personer i klocket. Vi ska nog snart ute igen, får se vad det blir. Orkar inte blogga mer, just det! Igår sov Amelia här och hon slog till mig så hårt att jag slocknade på dirren. Men nu pallar jag inte blogga mer, helt ärligt asså..

Men hörs mer när vi kommer hem efter våran såkallade utgång.. hehe

slänger in en jävligt nice bild


jag pratar alldeles för mycket.

Kom alldeles nyss innanför dörren, har bara pratat lite med brushään och hans kompisar och nu sitter jag här och väntar på att min pizza i ugnen ska bli färdig, någon minut kvar, eller två..

Haft en jävligt chill dag! Såå otroligt nice med lov nu också. Tror Amelia kommer runt 5-6, saknat henne..
Får se vad vi hittar på men lär blogga mer om det senare. Nu är pizzan klar så ska dra mig in til vardagsrummet och titta lite på tv- vad kan det va? Skrubs eller hur det stavas, kanske scrubs? Ja, det såg mycket bättre ut.
Jag pratar för mycket, ha det grymt så hörs vi later ♥


lek med livet

Har precis duschat och ska krypa ner till kojs snart, är ju jätte trött nu om dagarna. Har pluggat lite och även vart och tränat, ätit och nu sitter jag här. Ska välja ut kläder till imorn, ringa Amelia och till sist borsta tänderna ofc.
Imorn är det fredag och då ska jag nog vara med Amelia, sen på lördag blir det nog Leyla som gäller.
Ha det underbart puss! ♥


ison & fille - jag skrattar idag


kommer med solsken till dig

Jag kom hem runt två från skolan och har precis fikat med min bror och pappa. Vi åt lite bullar och pratade om allt från A-Ö. Mamma är inte hemma och kommer hem imorn en sväng för att sen åka iväg med pappa över helgen till Göteborg på 50-års fest. Så dom blir borta!

I skolan idag hade vi tema dag och FRIENDS osv.. Vi kollade på bion Tusen gånger starkare som jag redan sätt över 10 gånger haha. Sen lite diskutioner om filmen m.m.

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir iallafall fett skönt med lov sen med, hehe..
Ska kanske träffa Amelia, Frida eller Leyla och niko. Haha, ingen aning, men det lär vi ju märka senare.
Men nu ska jag dra mig ut med Wilma sen ska jag hem igen och plugga, sen efter det blir det träning.


botten är nådd

Kom hem runt 22:00 efter filmkvällen. Har haft en underbar kväll och har precis tvättat bort sminket! Ska gå och lägga mig och titta på lite film och halv sova nu. Börjar 09:00 imorn och då ska vi på BIO med klassen, sen har vi tema dag. Mysigt! Efter skolan blir det nog att träffa några av mina brudar och börja planera grillkvällen som vi ska på söndag. Hoppas det blir grymt, men nu ska jag dra mig.
Puss på er !








I will follow you into the dark

Hej på er!

Jag kom precis innanför dörren och har bara gått upp till mitt rum. När jag kom in i rummet upptäckte jag en stor påse som log på sängen, "vad kan det vara?" Jag öppnar och där ligger dom! 2 par converse som jag så länge velat ha. Som mamma köpt, så sjukt gulligt av dig hjärtat!
1 par vita & 1 par svarta.

Har dragit på mig lite myskläder och ska vandra ner mot köket om några minuter för att plugga med pappa och efter det, runt 5 ska jag och mamma bege oss iväg och köpa godis och MC donalds mat till mig för klassen ska nämnligen ha filmkväll idag. Vi ska titta på This Is England, såg den när jag var mindre, med Emely Aspenström och har för mig att den va grym! Kameran följer så klart med, om jag inte glömmer dvs..
Massa bilder får ni någon annan dag eller ikväll, beror på hur sent jag kommer hem.

En till sak bara, innan jag glömmer. Mitt comviq har gått ut så jag ringer och smsar med Bas, men ska försöka ladda på det ikväll. Ha det bra, bloggar kanske innan jag drar mig!


ge mig kommentarer

Snälla kommentera lite mer!

Skolan var jävligt chill idag, hade idrott sista lektionen och då hade vi lite gumpa på friskis och svettis. Tog ut mig som in i helvete. Nice! Efter skolan mötte jag upp Amelia så drog vi till mormor och morfar och fikade och pratade strunt. Sen gick vi hem till mig och gick ut med Wilma. Vägde för och nackdelar med att fortsätta träna och kom inte direkt fram till något. Sen dess har vi bara legat och myst i min säng och jag har även duschat, känner mig frisk och fräsh. Allt eftersom jag cyklar på mornarna, vilket gör att jag mår riktigt bra faktiskt!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, bara kolla några sista saker på Facebook och så sen blir det sängdags för min del alltså. Sov gott ni andra med!

  


fly

Ska ta på mig yterkläderna och bege mig av till skolan om några minuter. Hann ta lite bilder idag också, inte dem mesta lyckade men iallafall. Lite saker som händer i veckan och framåt.

Idag: Träning
Imorn: Filmkväll med klassen
Torsdag: Träning
Fredag: Vetinte, looooov!
Nästa måndag: Grillmys med babes tror jag

Ha det bäst idag precis som jag!

Juste, blir nog ny design vilken dag som helst, har bett Frida fixa.


sjukling

Gick hem från skolan tidigare, käkade pizza och har preciss vaknat. Sov i flera timmar, underbart!
Nu sitter jag och laddar upp lite oldies på facebook, checka't vettja. Hare bäst ♥


nu tar jag nya tag

Igår kväll var jag med Leyla, åkte till Johans träning och träffade Niko och sen åkte vi hem till Johan och chillade. Kom hem strax innan midnatt då vi käkade piråg och sedan firade Leylas pappa när klockan slog 00:00 som fyller år idag!

På morgonen idag åkte jag hem runt 12 och har precis duschat, nu sitter jag här och lyssnar på musik och taggar kvällen. Borgsmo here I come!
Vi hörs lite senare, med mer planer för kvällen ♥


död

Jag njuter inte av att vara singel.


du

Jag sätter mig för att skriva, letar ord för att beskriva in. Beskriva in på dig. Orden ska passa klicka och det går knappt. Vill titta dig i ögonen viska i ditt öra att jag alltid vill att det ska vara du och jag.  Ögonen blir suddiga, jag öppnar och stänger dom om och om igen. Hoppas om och om igen att allt bara är en mardröm och att jag vilken sekund som helst ska vakna upp. Jag tar ett djupt andetag och öppnar sedan ögonen, men jag är kvar. Kvar i helvetet. Jag kvävs, har en grop i magen som trycker sig upp mot halsen. Jag ligger och darrar, drar fingrarna snabbt över tangenterna för att få ur mig. Min ilska, min sorg, min kärlek och min saknad. Jag ligger i flera timmar och blundar, men jag kan inte sova. Jag ligger och tänker, bläddrar igenom gamla sms  som du skickat. Jag tänker att jag ska svara på när du sa att du aldrig skulle släppa mig. Men sedan dyker en obehaglig tanke upp. Det var ett tag sedan, det var ett tag sedan allt var perfekt. Clara, du kan inte svara på smsen han skrev för länge sen. Det var ett tag sedan det bara fanns glädje. När jag tittade på dig igår, när jag kysste dig och sen när vi sa hejdå, det kändes precis som ett tag sedan, ett tag sedan när det fanns ett ”vi”.

Jag har alltid varit ivrig, kallat mig förälskad och jag föll för killar bara för att ha någon att kalla min, med dig var det annorlunda. Jag gjorde så mycket fel, jag vill ändra mig. Maskaran rinner och jag forstsätter..

Jag gjorde inte alltid rätt, vi kunde bråka men herregud. När jag inte var med dig ville jag bara ligga och hålla om dig igen och igen. Jag ville ha dig hos mig igen och igen, gång på gång bad jag om att det skulle bli som förut. Och fortfarande ber jag och ber om att vi det ska bli som för någon vecka sen. Jag vill hitta tillbaka till dig. Jag vill att du hittar tillbaka till mig. Jag kommer aldrig vakna upp ur mardrömmen, det är på riktigt! Jag vill skrika men jag får ingen luft. Det blir ljud i huvudet, ett skrik du aldrig kan föreställa dig, ett skrik som gör dig döv, ett skrik har förstått att det inte finns hjälp att hämta. Ingen kan göra något åt det längre. Men allt, allt påminner om dig. Du finns i mig. Min kudde luktar fortfarande som du alltid gjorde, när vi bara kunde sitta och titta på varandra och hålla om varandra.  Jag har kvar din mysiga tröja jag fick låna, jag kommer behålla halsbandet, jag kommer spara sakerna för att komma ihåg, komma ihåg oss.

Du har fått mig att hälsa på i paradiset en stund. Jag fick dig att visa känslor, jag fick dig att förstå mig. Du dök upp från ingenstans och jag lät dig komma in i mitt liv. Som en ny individ, jag gillar nytt. Du fick mig att känna kärleken jag aldrig hittat förut. Du fick mig att må så bra, ångrar inte en sekund med dig. Du kommer för alltid vara en del av mig, en stor plats i mitt hjärta. Min första kärlek.

Ge mig luft, hjälp mig ut, hitta ljuset. Dra mig upp från det mörka svarta hålet, jag får ingen luft. Min mage knyter sig och jag trycket ihop händerna så hårt. Håller luften inom mig ett tag och önskar igen att det inte är på riktigt, jag släpper greppet om händerna, rätar på mig och öppnar sakta ögonen. Jag är kvar, kvar i helvetet. Kvar i helvetet utan dig.


har hört från håll och kanter..

Att ni inte vill att jag lägger ner, då känner jag: gör något åt det, ge mig lite comments osv.. Jag begär väll för allt mycket? Inte sant?
Så min bloggpaus varar väll inte sådär jätte länge, blir väll en fett saknad om jag skulle totalt blogga. Men aja.. segare blir det trots allt!

Ikväll kommer nog Alex hit och sover här om inte så blir det hemma kväll med min kära broder pga att mamma och pappa sover hos farbror och hans fru i Nyköping typ. Äldsta brushän festar men vafan de scheek.

En annan grej.. Kanske inte har skrivit något om det men imorn blir det iallafall Royal White Night för min del. Fett chill där, drar nog dit med Emma&Emilia och några till. Skriver mer om dagens planer då, hehe.. Kommer bli jävligt nice med jätte skönt folk. En hel del bråk lär det bli, skratt och annat mysigt som hör till sånna fester.

Bloggar nog senare, kanske lägger in ett videoinlägg från mig och Alexander då med. Hörs med säkerligen bättre uppdate då!


RSS 2.0