Yes man

Nu har jag borstat tänderna + sköljt med FLUX + användt tandtråd. Nytt liv, inte sant? Ska krypa ner i sängen nu och smsa med lite socialt folk. Ställa alarm till imorn och sedan tagga att vi är lediga 5 dagar, yes! Goodnight sweethearts.

The hardest part

Cassandra kom hit runt halv 5, vi möttes och satte oss i en park en stund och åt glass med min älskade hund, Wilma. Sen gick vi in till mig, vi tog hål i hennes öra. Det blev jättefint! Efter det käkade jag lite mat igen.. Och så tittade vi på Green day live konsert som jag hade på DVD, gammalt fan. Sen åkte hon hem och jag har bara suttit vid datan sen dess. Ska gå ner och borsta tänderna nu, sen försöka hinna ringa Cassandra och titta klart på hela säsong 2 av Jersey.

Åker troligvis till Maxi imorn efter skolan och köper bikini, om jag hittar någon som ser bra ut dvs. Sen är det ledigt på Tors- Fredag, vilket känns underbart! Behöver vila ut.

Skriver nog ett kort godnatt inlägg innan jag somnar.

Bild på dagens lilla shopping. Svarta fjäder örhängen, navelsmycke (till örat.)




Sola, bada, ute och grilla








Inspiration

Clothes:



Jewelry:




Bryter inte tystnaden

Imorse cyklade jag till skolan, började med att redovisa engelska. Efter det kom mamma och hämtade mig så tog vi bilen till tandläkaren. Hade tid 10:50. Och en liten del av skräcken sitter i mot tandläkare så klart att mamma fick följa med. Det gick bra, hade inga hål, yeah. Efter det gick jag och mamma till stan och tog lite käk på Fräcka Fröken, kan verkligen tipsa om deras sallad! Drog förbi City Life, köpte lite saker (kommer bild senare.) Sen tillbaka till skolan då, slutade två.

Kom alldeles nyss hem från skolan, eller dvs solariumet. Japp! Ni hörde rätt. Kände att det var så länge sedan så efter skolan gick jag bort till Törnrosa för att lägga mig och sola i en halvtimme. Somnade lite.. Vaknade och är nu helt röd. Cyklade hem, och nu ska jag göra lite käk (nudlar) sen ska jag gå och möta Cassandra som kommer hit.
Vi hörs!


Fuck you

Tar cykeln till skolan nu, Ida är där och väntar på mig. Har på mig skjorta, linne och shorts. Barbent utan smink. Idag ska jag till tandläkaren kl 10.50 sen lucha med mamma på stan, ge mig all lycka!

Hörs i eftermiddag när jag kommit hem.


Say goodnight

Cassandra kom förbi med mina nycklar och nu blir det halvsova till Jersey Shore serien. Bloggar imorgon och hoppas att jag är på fötter då.


Flower power


All I ever wanted

Mina planer jag tidigare skrev om ändrades lite. Åkte inte in till stan, piercingen köper jag imorgon. Cassandra kom aldrig hit istället pluggade jag och laddade ner Jersey Shore säsong 2. Så jag har legat i sängen nästintill hela dagen. Var iväg med mamma till Hagebycentrum för att köpa lite ansiktskrämer och även ätit underbara pannkakor, med äkta vanilj glass på, mmm!

Cassandra kommer hit vilken sekund som helst för att lämna mina nycklar som jag tydligen glömt hos hennes. Direkt efter det ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen, titta klart på avsnitt 4 av Jersey.


Looking up again

Blev ingen skola för mig idag, har tappat bort mina nycklar så kan inte få upp skåpet eller låsa upp cykeln. Får hoppas att nycklarna dyker upp senare idag, så jag kommer iväg imorgon.
Sitter i sängen med min laptop och gosar in mig i mitt mysiga Hello Kitty täcke som min bästavän köpt åt mig, medan Spotify dunkar högt. Till The World Ends - Britney Spears feat. Nicki Minaj&Kesha. 

Mitt schema över dagen.
Nu: Blogga klart, kolla facebook i lugn och ro.
Alldeles snart: Leta låtar till musiken, ska analysera musik utifrån fakta och egna erfarenheter.
Senare, runt 4: Åka in till stan och köpa piercingen på City Life (kanske gör det imorgon.)
Klockan 5: Cassandra kommer hit, kanske. För att jag ska bla. ta hål i hennes öron.



Släpp mig fri

SKa cykla iväg till skolan nu, efter skolan ska jag nog va med Cassandra. Ta hål i hennes öra och ska även köpa navelpiercing till örat på City Life om jag hittar någon fin.

Har på mig ett vitt linne, brun kofta och helt vanliga shorts + inget smink.


Avundsjuka typer står och synar mig med avsmak, godnatt.


Avstigning vid nästa station

Har gjort om bloggen ytterst lite, ska gå ner och koka nudlar nu, sen är det dags att drömma sig bort. Ska göra om i rummet, har mycket mycket planer om det, bygga ut, måla om, nytt golv och mycket mycket mer! Det kommer bli verklighet såsmåningom. Sov gott!


Större och större...

Sitter här utan smink i sovkläder och ska lägga mig i min sköna säng om någon minut. Imorn är det fredag vilket innebär:

* SO prov om världskrigen osv..
* Träffa älskliiing och säga farväl, hon ska fara bort
* Va med Cassandra på kvällen, hon sover hos mig
* Tagga lördagen som kommer tillbringas på båten med Cassandra, mamma och pappa. Vi övernattar så någon bloggning blir det tyvärr inte.

Ha det bäst så hörs vi imorn!


Brb båten

Tja alla goa och glada!

Ska dra iväg med pappa till båten i Söderköping nu, lyssnar på mysig men pallar inte va kvar här inne hemma. Har legat flera dagar i rad efter skolan och bara tittat på tv och film i sängen. Ska ta med lite plugg och en clementin så jag håller mig underhålld. Haha, imorn it's Friday. Make me happy.

Vi hörs senare i kväll när jag kommer hem ♥


Lovat att ta tag i det

I måndags åkte jag med Amelia till Vasaparken och åt mina goda plättar jag gjort samma dag. Där låg vi och solade och hade det allmänt trevligt tills runt 7 då vo skiljdes åt.
Igår var det Tisdag och direkt efter skolan åkte jag och Cassandra och käkade pizza och pratade om allt. Lite senare tog Cassandra 117 från resecentrum hem och jag gick bort för att träffa Evelina. Hon hade sin moppe, så vi åkte lite moppe och sen in till stan en sväng. Runt halv 6 drog vi till Folkparken för att plugga, fick faktiskt lite gjort. Okej stolt. Sen fick vi motorstopp, tråkigt! Hennes bror kom med en dunk bensin så hon kunde åka hem medan han skjutsade mig i bilen till det han trodde va min skola. Han åkte till Kunskapsgymnasiet fast jag går på kunskapsskolan haha, men tack ändå Evelinas bror! Jag åkte hem och gick och la mig ganska tidigt.

Inatt då, herregud.. Drömde hur mycket mardrömmar som helst, vaknade av att jag låg och darrade för att jag alldeles nyss blivit misshandlad av min lärare.. Sånna saker som aldrig går ut. Det va hemskt!

Nu är klockan halv 9 och ändå ska jag dra mig till sängen, har pluggat, duschat och tunnat ur luggen idag. Färgat och plockat ögonbrynen samt målat naglarna rosa, rakat benen och haft hårinpackning, hur underbart?

Blir sängen med film och mina kära gosedjur nu.
Ha en fortsatt bra kväll!




Helt underbar

Helgen har varit helt underbar.

I fredags efter skolan träffade jag Amelia&Angelica så köpte vi en tröja till Amelia på stan sen åkte hem till mig. När vi va hemma hos mig käkade vi lite pizza och började fixa oss. Provade lite kläder osv..  Och det va då vi märkte det! Amelias linne hon hade köpt var i XXS. Hon skyllde på mig för att jag tyckte den va fin i affären så med arga steg vandrade hon ensam in till stan medan jag och Angelica var kvar hemma hos mig. Vi chillade med musik och så. Sen kom Amelia tillbaka och hade hittat en jätte fin tröja, som visserligen var stickad men den fick duga, det var ju bara till för kvällen eller hur? VI käkade sen gick vi in till stan, åkte spårvagn till klocket och var där ovanligt tidigt, det var helt tomt? Vi satte oss på en gräsmatta och drack upp våran sista skvätt läsk. Haha lite annat hände som inte ska nämnas här i bloggen. Kvällen var jäkligt bra förutom en liten skitunge som förstörde min sista halvtimme där, annars jävliiigt lyckat!
Mats kom och hämtade mig och Amelia sen och Angelica åkte hem till sig, vi tvättade bort sminket, gick och la oss för att kolla på Tzatziki som båda somnade till. Hehe, dagen efter åkte jag hem ganska tidigt.

Lördagen då, gick och la mig för att kolla på film. Somnade nästan. Hade hört att jorden skulle gå under så jag och Amelia bestämde oss för att träffas och dela våra älsklings sista timmar. Vi drog till Vasaparken och käkade Tacos, jätte mysigt och kom helt plötsligt på att vi ska börja käka kvällsmat och mellanmål där några dagar i veckan, hihi! Så imorgon är det min tur att laga mat sen ska vi mötas och äta det. Redde ut lite saker under kvällen, åkte bla till Navestad och massa annat härligt. En lättnad från hjärtat. En ännu större lättnad blev det när vi hittade våran älskade rullstol Jimmy. 10 kronor för något så fint! Mer än så kan jag inte säga, han är fastlåst i tryggt förvar nu. Insmyckrad osv. Vi sov i allafall hemma hos mig i vardagsrummet.

Imorse drog Amelia från mig precis när vi skulle städa, den lilla boven.. Annars har jag pluggar hela dagen från 3 till nu. Har en paus på en timme sen klockan 9 ska jag och mamma köra igång igen!

Livet leker som sagt, bloggningen funkar. Ska bli bättre, men bra början inte sant?

Ha en underbar sommarkväll precis som jag ska ha, ska se film och sova rätt tidigt sen är alldeles slut. Ha det underbart så hörs vi snart igen! ♥


100% party

Nu var det bestämt! Biljetter fixade och allt klart. Imorn smäller det, tagga som fan!


Back to the future

Sitter i sängen med nybäddade lakan nyduschat men fortfarande blött hår. Helgen har varit jättebra! Orkar inte berätta om det men nu ser vi framåt, och ska blogga om vad som händer senare.

Jag var på stan någon gång förra veckan och köpte massa sommarkläder och annat. Sommar feelings!

Nu ska jag sätta mig med lite skolarbete om förintelsen och ta tag i det. Mamma och pappa tjatar så det är väll på tiden att jag gör något. Något som jag själv mår bra av.


Tillbaka

Som ni alla märkt har jag gett upp hoppet på min blogg, desingen är ju rent åt helvete. Har kommit dragandas med det förut men nu är jag på topp och har fått tillbaka suget till att fortsätta blogga! Ska be folk fixa design till mig och börja ta mer bilder, bära med mig min systemkarmera nästan överallt och sen orka slänga in bilder på allt som hänt. Det kommer bli underbart!

Jag hör flera gånger per dag folk som klagar och säger att jag ska börja blogga igen och nu ska jag nog äntligen vara tillbaka. Vill ingen fixa design åt mig gör jag det alldeles by myself!

Puss på er, fortsätt läs! ♥


Älska mig

Duschat, fixat mig, knappt något smink , frukost väntar, sen till skolan, cykla i det underbara vädret.


RSS 2.0