bloggen kommer läggas ner imorn kort..

Eller så tar jag en enorm bloggpaus & kanske aldrig börjar blogga igen..

Får fortfarande inga kommentarer, börjar bli trött på det. Klarade iallafall av att vara ganska aktiv på bloggen under mer än ett år.
Har pratat med Amelia i tele och skype nästintil hela dagen, men nu ska jag titta på film med mamma, sen hörs vi nog inte på länge.
Ha ett bra liv!♥

bild på mig och några sniggingar


imorgon är en ny dag, nya problem

Har varit med Alexander och Josef idag, vi åt lite och hade picknik i Vasa parken, haha..
Ska gå och lägga mig nu och uppdateringen har varit jätte dålig, men den kommer bli bättre. Jag lovar!
Sov så gott nu! ♥

langar in gammal och underbar bild på mig och min allra bästa och finaste vän, du är mig alltid trogen amelia


i can't change it

Tja alla goa och glada!
Sitter hemma nu och har precis fixat mig. Ska gå ner och bortsta tänderna samt bädda sängen sen ska jag springa iväg till bussen som går om 20 min.
Ha en fin dag, checka väderet bitches!


ändring+dagen

Har varit på stan idag igen, mina pengar är snart slut..
Ska sluta äta ute, börja träna mer, ge allt på idrotten i skolan, 50 sit-ups&10 armhävningar varje dag hemma. Jag började med det här för ett tag sedan, men slutade sedan tvärt och började med pizza, MC donalds till lunch i skolan, men nu jävlar kör vi igen!
Jag måste börja äta frukost med, hinner inte och kan inte äta mat på morgonen, så det blir att jag köper en macka och en festis i skolan sen istället och det blir dyrt i längden.
Nog om smal+inteätegodis tips.

Köpte i varje fall en bh, trosor, mascara & tights.
Efter skolan åkte jag hem till mig med Ida och vi åt bullar och mat sen kollade vi på film, runt 7 åkte hon hem. Annars ikväll är i stort sätt det ända jag gjort- väntat på att varmvattnet ska komma tillbaka. Jag stod i duschen och hade hårinpackningen i, sen började vattnet bli kallare och kallare och kallare..
Jag kliver ut och så är varmvattnet slut, väntade i typ en timme eller något och mamma förklarade mest att det är bra för håret när hårinpackningen får ligga i och värka.
Det är i min kväll i några ord hehe.
Har även webbat med Arlinda och nu ska jag gå ner och borsta tänderna, ringa Alexander och sen ska jag somna till STYLISTERNA.

Sov gott gullungar ! ♥


för lite tid åt bloggen- lägga ner?

En sak jag funderat på otroligt mycket är om jag ska sluta med blogg. Jag gillar att skriva och så, men eftersom jag har väldigt få läsare har jag tappat ork. Går ut med att jag har väldigt lite statistik och får väldigt sällan kommentarer, vilket jag tycker är tråkigt. Jag tappar lusten och vet inte vad ni vill att jag ska skriva om för att ni ska bli intresserade. Ge lite tips så jag får igång viljan att skriva mer annars kommer jag lägga ner bloggen snart..

Har träning två gånger i veckan och måste även lägga mer tid på skolan i framtiden, så hur ska jag få ihop mer än 2-3 inlägg per dag? Jag hinner inte, tidinställda inlägg har jag aldrig förstått mig på, vad är det?
Resten av min tid jag har försöker jag lägga på pojkvännen och på vänner. Hur ska jag få ihop det?

Vill ni ha mer bilder, åsikter, hiss&diss, kanske ska jag försöka mig på ett videoinlägg någon dag. Vad tycker ni?

För i helvete tyck till annars ger jag snart upp det här.


dröm vidare

Dagen har varit klockren, började med att mamma hade bakat bullar när jag och Cassandra vaknade, mums så frukosten blev lite tjock idag hehe..
Cassandra drog någon gång på förmiddan och jag la mig och tittade på 8 Mile. Senare drog jag till Amelia och vi tittade på film och åt poppisar, muums!

Och nu är snart dagen slut och jag sitter i min säng med blött nytvättat hår och ska lägga mig och titta på stylisterna, ha en så bra kväll alla!

Juste, imorn kommer alex hit tror jag. Någon gång på eftermiddan sen har han träningen vid 8 och allt. Mer om det imorn får ni alltså veta gullungar!
Hare bäst gå på fest! ♥


everytime we touch

Tjafan!

Har inte bloggat idag.. dåligt av mig ! Men nu är jag på fötter igen haha..
Sitter med Cassandra här i sängen och ska snart gå in till stan, jippi!
Var på stan tidigare och fikade och så köpte lite saker, orkar inte lägga in bild eller blogga mer
Puss!


jag tycker om dig

Sitter i sängen nu, nyduschad och fräsh. Medan mamma dukar till våffler nere i köket. Kan det bli bättre? Blir att åka till Navesta senare och chilla runt med skönt folk men just nu ska jag bara chilla.

slänger in 2 bilder från imorse, (inget liv framför spegeln)
Hare grymt! ♥




love love love

Tja världens snyggingar!

Är på toppen humör och sitter nu och gillar fett i min sköna, nybäddade säng hehe..
Idag har jag varit i skolan, jobbade lite med Bild, efter skolan drog jag på stan, köpte lite grejer och åkte med bussen. Kom hem 3 och la mig och kollade på tv sen somnade jag, otroligt! Vaknade igen vid 4, pluggade med daddycool i en timma, tagga träningen och sen åkte jag dit med papi. Gick asbra! Har fan aldrig varit så trött, svettades som en trött gris just därför va det underbart att åka hem och käka&duscha. Mums!

Har lite planer för imorn nu med, blir skolan. Sen kanske med mina brudar i klassen att ha tjejkväll hos någon. Om inte ska jag hem, äta våffler och troligtvis dra till älsklingen på kvällen. På lördag sover han nog här, längtar redan! Vi ska hyra film och ha mys hihi lycklig eller?

Ska iallafall lägga mig i sängen nu och läsa ut min bäste bok, 5 sidor kvar. Jag är grim! Sen ska jag sova, hare!♥

bilder på dagens lyxiga och underbara köp




fem

* MSN är dött och as tråkigt
* Särskilt nya msn...
* Ska börja ta med bilder på morgonen och så på min outfit osv.. Har skrivit om det förut men jag tror verkligen det kan insperera människor
* Anledningen till att jag langar in mycket fler inlägg på kvällen är för att jag ofta är med kompisar, pojkvännen, pluggar, eller inte är hemma på eftermiddagarna
* Har planerat att ha frågestund någon gång innan påsk, om en vecka kanske? Så håll koll!

Det va allt. Puss!


komplimanger är det bästa som finns

Har precis käkat pannkakor, borstat tänderna, duschat och tagit bort sminket. Alex drog förut och nu ska jag krypa ner i min otroligt mysa säng och läsa dom sista 2 kapitlerna av min bok. Efter det ska jag kolla på Stylisterna sen blir det att sova. Skönt att gå och lägga sig tidigt nu för tiden!
Inga direkta planer för helgen än eller jo bara på lördag så om någon vill hitta på något på fredag så är jag ledig hihi. Men för mig är det seriöst typ fredag hela veckan, jag är typ alltid glad om dagarna och på tipp topp humör för det känns som friday?!

Jag snackar för mycket..

bilder på det jag köpte idag/igår, blir mer shopping i veckan, puss!♥




let the flames begin

Kom precis hem från stan, köpte lite saker och sitter här med Alex nu.
Vi ska ner snart och göra köttfärsås och spagetti, hihi puss på det!
Lägger nog in bilder på det jag köpte idag senare när han den där har dragit som han tydligen skulle göra vid 7.. Vilken skit!

Hörs ♥


skulan nästa station

Ska dra till skolan nu, ska bara locka håret lite.
I eftermiddag ska jag träffa Alex men jag bloggar nog när jag kommer hem efter skolan.
Ha en bra dag!

är det varmt eller varmt?



tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Pratar med Alex i telefon och ska krypa ner i sängen nu och läsa ganska länge.
Imorn blir det att va med älskling efter skolan sen lite plugg på kvällen.
Sov gott! ♥


langar bilder från semestern










plutten

Tja!

Blir en snabb uppdatering nu,
ska dra till träningen med Milly nu bloggar senare ikväll och ska försöka orka lägga in bilder med.
Puss

vi just nu, varför ser jag ut som en tjockis?


fem sanningar

Såg att Amelia hade utmanat mig.

1. Jag tror jag är kär
2. Det bästa jag vet är att hjälpa folk
3. Det värsta jag vet är att få problem genom att bry sig, för mycket.
4. Mitt liv går i tvådagsperioder hela tiden. Fundera?
5. Jag vet att man får respekt när man kan slåss


back to the future

Nu är jag tillbaka på jordklotet, har landat, stigit ut och upplevt norrköping ett tag. Känt på lukten och känt mig hemma igen.

Välkommen tillbaka till Norrköping, har jätte mycket bilder och lägga in men det får bli en annan kväll för nu ska jag nämnligen städa, plocka upp, duscha, ladda ner en bra film, läsa och sen krypa ner och sova.

Kom alldeles nyss hem från Alexander som jag åkte till dirr när jag kom tillbaka till Norrköping. Vi tittade på Solsidan, åt pizza, lekte med hans hund som bet hål på mig.. Och annat mysigt såklart!


Skriver kanske ett godnatt-inlägg sen men nu ska jag dra mig, tjarå!


nu sticker vi

Har fixat klart mig nu och nu ska jag dra till Amelias skola sen hem och så åker vi iväg med bilen runt 1. Kommer nog inte orka blogga innnan dess, datan kanske åker men men det finns ändå inget internet där så..
Kommer inte blogga förns på söndag/måndag.

Ha det bäst här i Norrköping, så lovar även jag att njuta av det perfekta vädret uppe i norrland. Puss!


jag har världens bästa pojkvän ♥


unik

Hej på er!

Efter skolan drog jag hem och chillade lite sen så åkte jag till Isma och träffade Alex och honom. Mysigaste!

Kom hem runt halv 9 och käkade massor pannkakor och nu sitter jag här med Amelia i telefonen och hjälper henne med hennes däckare. Packar även för fullt för imorn sticker jag till Sälen med familjen och kommer hem på söndag. Så det blir alltså inget bloggande för min del om inte Amelia gör ett litet inlägg någon gång, hihi.

Imorn bitti blir det att gå åka ner till Eneby skolan och säga hejdå till min lille man. Vi hörs nog innan jag drar till fjällen imorn,

Puss!


godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sedan och nu sitter jag här och fixar mig. Orkade inte blogga något igår när jag kom hem, satte mig direkt och tittade på Män som hatar kvinnor eller vad den heter. Ska fortsätta fixa mig nu och försöka hinna med den tidigare bussen sen, hörs när jag kommer hem sen!


de grimt

Sitter hemma hos Isma nu och chillar som fan med musik och allt.
Älskar't puss på er bloggar senare! ♥

dags för utgång


att vara lycklig


im the best

Vaknade runt 12 av att mamma väckte mig. Har precis fixat min facebook och jag är sååå lycklig!

Ikväll blir det att dra till Isma tror jag och va med älskling där. Kom hem runt 1 igår, kollade lite film och sen somnade jag men nu ska jag gå ner och käka lite frulle. 

bild på det jag köpte igår 


run

Ska gå till bussen nu, hörs nog runt 1 inatt eller när det blir jag kommer hem, kyss!




@facebook just nu

Vem fan har varit inne?! Suttit som en idiot i 1 timme nu. Mejlat, försökt byta lösenord. Det går inte för någon liten skit har varit inne och bytt eller så är det bara fucked up fel?! Sug!

Ska vänta på svar och blir att blogga, msn&spotify tills det är fixat.



im a dreamer

Kom alldeles nyss innanför dörren till mitt älskade hem. Va skola idag och så härligt att det är friday. Äntligen!

Efter skolan var jag på stan med mamma, fick med mig en t-shirt, vår jacka och ett jätte fint nagellack! Nu ska jag värma på lite mat i ugn och sen ska jag nog vila lite.

Ikväll blir det att dra till Isma och träffa Alex, har saknat honom så mycket!
Hörs later pussen ♥


blod, svett och tårar

Sitter här nydyschad ocvh fräsh. Va på träningen tidigare, gymma efter & jag & Amelia är sjukt stolta över oss själva. Gick bort till resecentrum och fick sjuts av Mats hem. Gulligt! Nu ska jag ladda ner någon bra film och gå ner och käka något sen blir det sängdags för min del.
Skriver nog godnatt lite senare!

bild på mig&älskiiiingen från träningen


what's my name?

Kom alldeles nyss hem och har på den lilla tiden hunnit gå ut med Wilma en sväng utanför på fältet och även tagit lite bilder.
Hoho, bytt om till pappas mysiga tröja och ett par sov shorts.
Blir att vila lite och fixa lite käk nu sen ta bussen till träningen.
Orkar egentligen men bara jag får vila lite innan ska det nog inte vara några problem + jag vet inte om jag sagt det, men nästa vecka jag ska iväg till Sälen och kommer då missa 2 träningen och att gymma så måste köra hårt idag!
Sen blir det att duscha.

Imorn är det fredag, såå härligt! Blir att vara med Alex hela kvällen när han kommit hem, vi ska plugga lite och äta semlor (om det fortfarande säljs.)

Nu blir det att göra mat och checka facebook lite och lite så såg även att jag fått några kommentarer som jag ska gå egenom lite senare. Men så länge slänger jag in en liten bild från nu bara, puss!


skolan nästa

Ska gå till bussen om tio minuter och kläderna idag är mörka jeans, halsband och svart volang linne. Hörs i eftermiddag!♥


when I se your face

Hej sötnosar! ♥
Va hemma hos en hemlig förut.. och käkade tre rätters middag. Gott!
Eller? Kom hem runt 9 och har precis tvättat bort sminket och lagt på med Amelia i telefon. Nu ska jag smsa Frida om helgen och ringa Alex. Ha det bäst & gå på fest så är det skola imorn sen fredag. WIHU !










älskling

Ska dra mig nu, hörs senare när jag kommer hem! ♥


yes - terday

Tänkte berätta lite om gårdagen. Efter skolan drog jag och solade på Törnrosa sen mötte upp Amelia och vi tog 116 hem till mig.
När vi kom hem hit gjorde vi hamburgare och chillade, sen bytte vi om och tog bussen till träningen, skönt!
Pappa kom och hämta oss sen och han lagade punkterat däck alldeles av sig själv, men däcket då? Jo, det hade bara gått sönder !?
Sen käkade vi semlor och Amelia som inte gillar fick någon annan söt bulle haha! Sen duschade vi och gick och la oss i min säng för att se på film.
Jag valde ut Hipp Hipp Hora så tittade vi på den, jag somnade.. Men tillsist åkte Amelia iallafall hem.

Idag har jag självklart varit i skolan, pluggat musik och så. Hade ph med men kom precis hem.

Kvällen för idag ser ut såhär:
1. Plugga med papi när han kommer hem. MUSIK PANIK ELLER?!
2. Hemlig middag hos mister X..
3. Ladda ner någon bra film
4. Ringa älskling

Jag är en skön böna men nu ska jag dra mig, hörs mina älsklingar! ♥


goodnight

Kommer lite bilder från dagen imorn för nu är jag så sjukt trött så det blir att kila till direkt till sängen när Amelia dragit, sov gott gullepluttar så hörs vi nog imorn bitti! ♥


fettisdag

Ska krypa ner i sängen med Amelia och titta på film nu, nyduschat och fresh! Bloggar efter hon dragit ♥


vaknade för 10 minuter sen...

Inget smink
 idag, inte plattar håret och mjukis kläder idag!
Litet schema för idag:

13.00 gumpa
14.00 sola
15.00 stan med Amelia
15.15 hem med Amelia till mig
15.30 ut med Wilma
16.00 plugga
17.00 tagga träningen/byta om
17.20 ta bussen till träningen
18.00 träna/gym
19.30 bussen hem med Amelia
19.45 semla!!
20.00 duscha
21.00 någon bra film
22.20 Amelia drar


love is in the air

Tja på er!

Va precis ute med hunden i en timma haha! Nu sitter jag och äter godis haha.. Rooooligt! Pratade med Alex förut som höll mig sällskap när jag var ute men nu är det Amelia i tele hoho.. Hon är bäst vi pratar om hunden och räven. Dom är såå söta! Alltid och alltid. Molle kan vi vara vänner för alltid ? Det går inte, jag är en vakthund nu..
BUHU! Men nu blir det snart att titta lite på Save The Last Dance och tagga morgondagen! Goodnight ♥

bilder på det jag köpt idag.




number one

Har varit på stan sen 3 och kom nyss hem, va med Emilia och kollade lite sen drog hon och då träffade jag på Amelia och vi drog och fikade. Semla dagen före dopparedagen?! Haha japp! Men tagga att svulla't imorn med, höh

Ska gå ner och plugga hemkunskapen nu sen ska jag städa lite mer i rummet och efter det slänger jag in en bild på dagens köp. Ikväll blir det att ringa älskling och prata, saknar honom sjukt mycket! Kör på't


you have stolen my heart baby

Sitter i sängen nu och jobbar för fullt med hemkunskapen. Fick gå hem efter lunch i skolan, för det var halv hemstudiedag. Nu ska jag jobba på stenhårt sen dra in till stan med Emilia tror jag och shoppa lite. Ikväll ska jag försöka fixa naglarna med på något fint sätt och ska nog köpa eyeliner på stan sen med..? Hm.. Clara spekulerar! Ja men tjarå så länge!

bild från imorse.


vackert

Drar till skolan nu, i eftermiddag blir det nog fika med Emilia och stan, sen får vi se. Hörs! ♥




bara för jag älskar dig

Rullade precis in från Amelia och sitter här och dricker upp min sprite, gott !
Va hos henne igår och vi myste och kollade inte på film, idag därimot lagade hon lite mat till oss och barnen (barnvakt) sen hade vi disco och gjorde ingenting klantigt alls..
Bara att jag tappade hennes foundation för 400 kr på golvet så den gick i spillo, makeupstore och grejer ..
 
Sitter och pratar med Alex i tele nu och med Ame på msn, ni är underbara bägge 2!
Ska gå ner och hämta mina chips nu så skriver jag lite senare! ♥


jag skryter gärna

Ligger i sängen hos Amelia och hon är nere och bakar kladdkaka med dom små barnen! Senare vet jag inte vad vi hittar på, ska nog försöka hinna plugga lite med, får se hur det blir.. Lite andra saker om dagen:

* Alex åker till fjällen, kommer hem på fredag!
* Leyla Karabeg är uppblockat på facebook, sååå härligt!
* SOLSIDAN!

Ha det bäst så hörs vi senare! ♥


så kom amelia

i alla mörka rum..

Kvällen igår var klockren och mysig! Men nu är jag i trygga händer hos Amelia och vi ska mysa med godis! Jag kan inte blogga mer nu, eller kanske inte får? ...
Puss!


drar snart

Kom precis hem, har bara käkat lite gott.
Nu ska jag&leyla fixa oss och som ni ser på bilden är vi heeelt ofixade.
Kyss!


dagens outfit

Fastnade inte på bild idag tyvärr men här ser ni iallafall min enkla outfit. Brun kofta, svarta jeans, vitt linne och smycken, inget speciellt alls idag? Nu ska jag gå ner och borsta tänderna så hörs vi helt enkelt när jag kommer hem eller i eftermiddag/kväll.


hjärtat

Vakna nyss, nu blir det till att fixa sen kanske käka något sen ner och gå till bussen. Vi hörs senare när jag kommer hem !♥


you're somewhere over the rainbow

Kom hem för en kvart sedan, har varit hos Isma med Alex&Dennis hela kvällen. Redovisade i skolan och drog hem vid 2 och gick ut med Wilma och käkade sen bussen runt 3 in till stan, mötte upp Emma&Emilia och gick en sväng med dom, sen träffade Evelina och några en snabbis, sen spårvagnen till navestad.

Jag och Alex pluggade svenska, men jag somnade nästan när han läste för mig sen spelade vi och Isma kort och gjorde mat, as mysigt!

Nu blir det sängen för min del, ha det bäst och imorn är det friday night !!! Ser fram emot det, imorn blir det köpa biljetter till RWN med och sen på kvällen får vi se vad som händer, på lärdag blir det iallafall vara med Frida och Emilia älsklingarna! Puss på't ♥ 


love is my drug

Nu ska jag bara plocka ner allt jag ska ha med mig till skolan,
sen ska jag dra till bussen som går typ 10 i, vi hörs senare!

Dagens outfit är:
Stuprörsjeans
* Tröja från bik bok med tryck
* Halsduk

Ganska enkelt men jag gillar't


gick upp halv 6

Vaknade fem i halv sex och gick upp för att börja fixa mig, nu är jag klar ska ta lite bilder sen käka sen dra! I eftermiddag är det träning med Amelia, härligt sen blir det nog att ladda ner någon film eller liknanade. Ska dra mig nu, slänger nog in bilder innan jag drar om inte så får ni i eftermiddag, Kyss! ♥


keep holding on

Men jag har inte bloggat idag för skolan gick awesome, redovisade + gjorde stegtest, bra där bruden!
Efter skolan ph, sen kom Frida. Vi drog på stan lite in på HM sen drog hon, jag åkte upp till Isma där Alex och Dennis var. Chillade med dom, skitmysigt och sen följde Alex mig till bussen, världens sötaste!!

Nu ligger jag i sängen och laddar över bilder från systemen, blev inga bra idag men ska försöka komma upp imorn och hinna med detta:

* Ta outfit bild & kanske facelook
* Käka frukost för första gången någonsin!
* Blogga!!
Sen ta den tidiga bussen, hur ska jag lyckas?

Nu blir det iallafall att krypa ner med några nya avsnitt av Stylisterna på play, ha det bra!


pink

Sitter här i min otroligt mjuka säng med typ 5 madrasser, såå skönt! Har precis duschat och ska strax krypa ner med en bra film eller liknande, kanske en bok. Vem vet? Dagen har varit klockren, skolan gick bra. På lunchen drog jag hem och käkade och hämtade lite uppgifter som skulle in, åkte med pappa in till stan igen efter det. Direkt till gumpan, basket! Sen åkte jag till skolan, lämnade uppgifterna till min lärare och efter det gick jag en runda på stan i hopp om att hitta något på HM jag kan köpa upp på mitt presentkort. Fanns massa fina saker på rea som man bara vill ha! Fick med mig ett jätte fint läppstift därifrån iallafall, sprang iväg till bussen, åkte hem. Ut med hunden, plugga och sen träningen, jätte skönt verkligen!

Kom hem runt 8 då jag käkade och duscha och nu sitter jag som sagt här.
Skriver nog ett inlägg innan det är dags att sova!


i skolan

Sitter i skolan nu och det är en jävla massa nice att man får reda på att man börjar 9 när man är här runt 8, eller inte. Efter skolan idag blir det hem och gå ut med hunden, plugga med pappa och sen dra till träningen med Amelia. Anledningar till inget bloggande igår är att jag har dataförbud och ni lär ju också märka när jag får tillbaka min data. Så får se om uppdateringen håller igång hemma idag på stora datan, ja det var allt för nu så vi hörs kanske senare!


RSS 2.0