skinny love

Sitter i sängen nu & webbar med Ame & snackar i skype, pga att jag har cam hihi. Idag har jag bara varit hemma och sovit hela dagen i soffan. Ååh, orkar verkligen inte skriva om mina dagar som jag lovat. Kanske bara slänger in lite bilder imorn eller något. Haha?
Ha det bäst, gå på fest!

hittade en lite gammal bild på facebook, jag är den som tydligen ser ut som en kille till vänster :(


kom hem för ett tag sedan

Kom precis hem från skolan som har varit sådär.
Dagen började halv bra men det blev bättre till slutet. Några goda skratt och så! Har precis varit ute en sväng med hunden och nu ska jag slappna av och kolla på Jims värld och käka kex chocklad, mitt liv!
Hörs senare, kyss !


till skolan

Har precis fixat klart mig och ska nu gå bort och ta bussen med Ida, vi hörs när jag kommer hem!♥


ny data

Tja tja!

Bloggar från min lille data nu, hihi. Skit fiiiin! Köpt en ny alltså hoho
Fixar mig nu och ska snart dra till skolan. Slänger nog in en bild innan jag drar!


förlåt förlåt förlåt

Herregud! Jag har inte tröttnat på att blogga, min data har bara fått virus så jag ska snart slänga ut den och dra in en ny. Hehe

Sitter hemma hos mormor och morfar som är bortresta med Amelia och vi ska sova här i natt, sjukt mysigt! Vi va och åt pizza förut och annars har vi bara hyrt film och köpt massa massa läsk.

Ska försöka plugga lite ikväll och blogga från datan hemma. Men nu ska vi se film så hörs vi.

Kan inte hitta camen på mormors data så det blir ingen bild nu, istället en försökt fet uttdatering imorn.


ditt hjärta i min hand

Hej på er!
Förlåt för ingen vidare uppdatering idag, trots att jag skrev lite tidigare. Min data är paj så sitter vid den stora nu, har fått virus och massa skit, sjuk läskigt! Har varit iväg med mamma och köpt en ny mobil till mig, sony ericsson elm som just nu är på laddning och ska vara över natten. Sen åkte vi hem till moster och lite andra ärenden. Kom hem för en stund sen och har bara hunnit käka nudlar och så. Någon dag här fram över blir det att kasta ut äckel datan ur fönsret i snön och fota sen köpa en ny så fort den är kastad, för just nu går den inte att använda och jag har stört mig jätte länge på dig, usch.

Blir att sova ganska tidigt sen men nu ska jag vänta på att Amelia ringer och kolla facebook lite så länge. Hörs nog inte innan sängdags men sov så gott när ni går och lägger er.
Kram!

bild på mobilen jag köpte.


öga näsa mun

Tja alla!
Skolan va klockren, redovisade matte och hade seminarium i slöjd, gick skit bra! Efter skolan drog jag hem och har precis varit ute med hunden. Ska käka nu, sen dra in till stan med mamma och köpa ny mobil. Min mobil är fan störd! Hade 173 kr igår, imorse 82 sen nu 00.72 kr. Det är någon som tar pengar från mitt kort, helt sjukt. Mamma har lovat att ringa comviq ikväll och prata med dom.
Ska käka nu sen sticker vi, tjarå!♥


när mökret faller

Tja alla goingar !

Har aldrig varit så här glad! Amelia ska inte flytta ifrån mig!

Dagen började toppen, åkte in till stan så jag skulle hinna i tid till skolan, träffade Amelia, sen va i skolan. Pluggade matte sjukt bra!
Sen sista lektionen var det gumpa, kondition och grejer. Typ idioten med armhävningar, men det är ju en enkelt match för en sån brud som jag, intesant?
Men sen träffade jag upp älsklingbebis och vi åkte hem till mig, gjorde hamburgare och kollade på tv.
Sen tagga vi thaiboxningen då, sjuukt nice! Papibebi kom och hämtade oss, sen åkte vi iväg och tränade för första gången.
Hur kul ? Skit kul!
Vi är snart världsstjärnor, så där blir det att träna varje torsdag och tisdag, ska nog gymma där på ondsagar efter skolan med, hihi.

Sen åkte vi hem med Amelia, när jag kom hem duscha jag och käka köttfärsås, amelia åt med det!
Sen iallefall har jag bara sovit framför datan. Gjort några situps nu med, träna magen vetu?
Nu ska jag gå ner och borsta sen hopp in i sängs. Titta på mörkret faller sen sova. 
Puss på er !♥

bild från idag, innan idrotten.


drar oss iväg mot träning

Jag&Amelia sticker iväg och tränar nu. Thaiboxning!!
Bloggar om dagen när jag har duschat när jag kommer hem, puss!


be mine

Tja alla coolingar!

Blir säng dags nu för tidig skola imorn. Börjar 8 och har idrott på eftermiddan.
Sen på kvällen blir det träna med Amelia, underbart intesant?
Nu blir det att sova faktiskt, ni får ha det så bra så kanske jag skriver imorn innan skolan min.
Puss!


just lose it

Tja mannN!

Sitter här och efter skulan drog jag hem&somnade, sov i flera timmar. Sömnbrist?! Menar du?
Har precis vaknat, och nu ska jag käka då. Sen blir det plugga hela kvällen hihi, ska ringa Mirza med och Amelia senare. Puss!

Min vecka ser ut såhär:
Måndag:
Plugg, sova, plugg
Tisdag: Träna med Amelia
Onsdag: Ph, gå ut med hundN, plugga
Torsdag: Träna med Amelia
Fredag: Bio med brudarna!
Lördag: Träffa Mirza, kanske sova hos någon
Söndag: Sleepa

bild från idag, töntar med yoggy&agnes.




godnatt inlägg

Har tvättat bort smink&borstat tänderna nu. Lägger mig i sängen och blundar snart, så mysigt. Hörs!


men jag kan inte andas där

Åh herre herre herre gud! Jag har typ hackat upp upp upp mig.. Haha nae driver men det var ett tag sedan..?
Nämen menar du!?

Tordags sist?
Fredag: Efter skolan drog jag&leyla&sola sen åkte vi&träffade Simon och några i klocket. Drog hem tidigt, käka och hade mys kväll. Kolla bra filmer och somna ganska sent.
Lördag: Drog till amelia vid 4, firade Robin&käkade tårta. Sen på kvällen..? Va vi nog bara hemma om jag minns rätt. Spelade ap buzz och sjöng allt vi orkade på sing star. Haha, en liten olycka skedde (inget jag tar upp här..) haha..
Söndag: Idag har jag varit med Amelia&mamma och kollat på data. Vet vilken jag ska köpa nu! Min den här gamla är heeeeelt sliten, åh herregud. Sen drog jag&Milly hem hit&jag käka. Sen ut till Lindö, kollade på film&Solsidan sen drog jag hem runt 9.

Nu har jag bara suttit här sen dess och väntar på att cp msn ska gå igång.. Helt fail. Vi hörs innan bedtime!

bild från tidigare idag.


so big

Sho! Det va ett tag sedan jag sa hej så hej, tja, tjabba, tjena, hallå, halloj!

Sitter i sängen nu och dricker oboy. Va precis nere och tvättade bort sminket, ska gå och lägga mig i sängen nu börjar faktiskt bli trött. Imorn blir det skolan som gäller, tråkigt men sant.
Till helgen sen då har jag massor planer, blir nog att träffa skönt folk men även kanske va hemma en del. Sover nog hos Amelia på lördag med, men vi hörs imorn en snabbis.
Puss på er så länge! ♥

läpparna är vita&snyggast


crack a bottle

Shooo brushän!

Har varit hemma hela kvällen idag och förlåt för att jag inte uppdaterade igår kväll, men jag skrev sen råka jag aldrig klicka på publicera så det försvann. Nu sitter jag och snackar med folk på msn & har precis tränat. Pluggat lite med, men mamma kommer snart så ska vi hjälpas åt med. Ikväll blir det att duscha&städa lite i rummet, har redan plockat i ordning en del, sen blir det nog att sova rätt tidigt. Är helt slut faktiskt.. Nu ska bädda sängen sen ska jag gå ner och fixa något att käka sen plugga..
Vi hörs!!

bild från igår.


visar ingen respekt

Rubriken talar.

Vart i klocket, träffat Simon&Almir.
Drog hem, sitter här.
Har precis tränat.
Blir att sova om en stund.


hej mina babes

Ligger i sängen och har precis kollat klart på Karate Kid, har ätit med och hade utvecklingssamtal förut. Gick jätte bra! Ska fixa mig nu sen ska jag nog iväg och träffa Simon tror jag. Bloggar nog innan jag åker, pyss!


vad är det som står på i mina tankar?

Haha vad tänker jag med? Angående inlägget över.. jag ska ju träna och inte svulla pizza men ni ska banemig få se, det där va den första och sista pizzan under 2011!

Ska gå och lägga mig nu, känner mig ganska trött & sliten så det blir som sagt säng dags nu! Imorn är det studiedag&utvecklingssamtal ganska tidigt så att sova ut är bara att drömma om.. Haha, men nu säger jag godnatt till svergie och så finns man på mobilen om det skulle vara något viktigt, Kramis!


pinsamt

Galet seg tisdag, det är väll så det heter? Höll på att inte komma iväg imorse pga av min sjukdom, haha.. Men tillslut drog jag iväg helt ofixad och så klart fick blickar mot sig i bussen.. sorligt värre!
Sista lektionen va gumpa. Det va nog den roligaste gumpa lektion jag varit med om. 9 personer för resten av klassen va sjuka, gamleby smittan vare? Vi hade boll lekar sen lite styrka.
Har ju börjat med 100 situps per dag, sjukt jobbigt men vill man få snygg kropp måste man träna!!
Efter skolan mötte jag upp Amelia sen drog vi till Törnrosa och sola. Jag vart faktiskt brun efter en gång, har rand redan. Otroligt!
Lite senare drog vi ut med 116 ut till Lindö, va där i fem minuter sen åkte ut till Eneby för att käka på pizzeria för 25 kronor?! När vi kom dit kostade en pizza som jag ville ha 30.. Men det är ju sjukt ändå eller hur?! Så där käkade vi sen drog vi ut till Lindö igen.
Jag pluggade henne till provet imorn och städade lite i min väska hehe.

Sen drog jag hem, kom hem för en stund sen och nu ska jag gå ner och hämta ett glas vatten sen tvätta bort sminket och så sen ska jag gå och lägga mig och titta på film, får se vilken det blir!
Puss så länge ♥


i just had sex

Har precis duschat och nu blir det ovanligt tidigt godnatt för min del. Men jag kommer inte somna förens om några timmar.. Imorn är det skola som gäller, sen sola med Amelia efter det får vi se vad som händer. Studiedag/hemstudiedag på ons& torsdag + utvecklingssamtal, great?
Haha vi hörs puss!


hur du får fin kropp till sommaren

Är du som jag, skit taggad för sommaren 2011? Vill du också ha fin mage och snygga lår när värmen kommer? Gör då som jag ska!

1. Lägg ner med att käka godis när du inte ska, dra ner på snabbmaten men se till att äta mycket men rätt kost istället. Börja ta mer sallad på tallriken i skolan, käka en knäcke eller två någon gång ibland. Alla måste få unna sig med något gott ibland, men tänk på att att doppa grönsaker i dipp är minst lika gott som att käka chips och dipp.




2. Börja röra på dig! När våren snart kryper fram, varför inte plocka fram cykeln i garaget och cykla till skolan istället för att slösa pengar som du kan ha till en snygg tröja på busskort. Prioretera annat! Sen är det ju perfekt att sätta igång med någon fritidsaktivitet nu när allt sätter igång i januari. Hoppa på kompisens dansgrupp och kör några moves eller så kan du bara börja ut och springa runt kvarteret några gånger i veckan, se till att köp sköna och bra idrottskläder som du har lätt att röra dig i, det gör allt roligare! Själv ska jag snart sätta igång att träna på friskis och svettis med någon kompis för att träna upp magen, rumpa och benen.



Lite extra: Att va brun skadar inte, sola några gånger i solarium så du får en snygg bruna när sommaren börjar.
Hål i navleln är sjukt snyggt när man är solbrun, tänk på det du !



Så tjejer sluta dröm om drömkroppen utan att göra något åt det, du kan fixa det här! Hoppa upp ur soffan och kasta undan chipsen och ta cykeln och åk ut en sväng!


uppdateringen är inte min bästa sida

En jävla bildbomb från gamleby lär komma när bilderna är skickade från Paulas kamera osv..

Igår drog jag med Minälsklingsaknade Millybus till Maxi. Vi va där en stund och jag fick med mig ett par svarta tights hem medan hon köpte upp sin skuld.. Haha, om jag hade varit melvin hade jag nog slagit Amelia för länge sen.. Nog om det ! Sen åkte vi hem till Amelia på kvällen, käkade och vi va tvungna att ta morötter för Mats, nyttighetsfamiljen!! Sen vet jag inte vad vi gjorde, kollade på Solsidan sen sov jag där iallafall.

Idag då.. Jo, jag har ledigt! Medan alla andra drar sig till skolan och segar ska jag se till att vara utvilad till imorn i skolan. Så nu kom jag precis hem, Amelias mami skjutsa hihi så nu ska jag se på Karate Kid och sova lite.
Senare får vi se vad som händer, dvs om jag hittar på något. Är fortfarande rätt sjuk..
Aja, ha det gött så hörs vi!♥

jag&Cassandra i Gamleby


jag bestämmer

Eftersom det här är min blogg är det jag som bestämmer, right?

Nu har jag ingen alls lust att skriva om hur fantastisk och underbar min vecka bortifrån Norrköping varit utan jag ska lägga ner lite tid på att skriva om en helt annan sak.

Mitt 2010 har varit det bästa året i hela mitt liv. Utan en person hade inget blivit som det blev.
Hon gjorde mig på humör, hon fick mig att le när jag egentligen skulle gråta. Hon bevisade för mig vad äkta vänskap är. Man måste kämpa för att vinna den man älskar, lik väl vi har kämpat oss genom bråk&tjaffs. För kärleken väger mest, alltid och alltid. Du är mitt liv och min styrka. 

Jag mår bättre nu men ska ändå snart gå till sängs, Kyssar!


helvete

Mår som ett helvete. Min hals tar dö på mig, huvudet sprängs. Jag kokar ena sekunden, fryser andra.

Blir inget längre inlägg nu heller, ska lägga mig och försöka somna nu. Har käkat och kollat på film på förmiddagen. Kommer nog vara hemma ikväll om jag inte kryar på mig senare. Skönt iallafall att va ledig på måndag. Men nu känns det som jag ska svimma så hejdå vi hörs sen med bilder &mer.


home sweet home

Bygg upp statisktiken igen!

Hemma från Gamleby, har haft en underbar vecka men massa härligt folk. Just nu mår jag inte så bra, håller på att bli sjuk så skriver ett långt inlägg imorn eller senare istället. Ha det så sjukt bäst & nu vet ni iallafall att jag lever!


fick knappt en timmes sömn..

Åh herregud jag är helt jävla slut..

Fick knappt nån timmes sömn i natt pga olika anledningar. Har kollat lite andra bloggr&ingen verkade kunna sova gott i natt. Jag låg och vred&vände på mig igår utan att kunna ligga bekvämt hur jag än la mig. Jag kanske var spänt för idag, eller något helt annat..? Nu har jag iallafall packat klart allt och mamma kommer och hämtar mig om ca en halv timme, ska bara käka och så nu. Ni får ha en underbar första vecka i skolan, ni alla som inte börjat ännu. Puss på er, finns på mobilen hela veckan bara att ringa! Kyss ♥


tiden rinner iväg

Ska precis börja packa, vet inte vad jag har gjort ikväll. Herregud, har kollat på film och så. Nu webbar jag med Arlinda medan jag sakta tar ut kläder för att fulla min väska. Den kommer bli proppfull !!
Slänger in en söt bild på Arlinda och mig i cam så länge. Puss!♥


packa packning

Igårkväll kom Leyla hit, vi fixade oss sen drog till klocketfritidsgård, träffade Simon&massa annat skönt folk. Kollade på film&spelade kort. Älska sånt! Sen vart allt misslyckat och vi drog hem till var och en runt 11, fail men sånt är livet ! När jag kom hem gick jag nästan direkt och la mig.

Vaknade ungefär för en timme sedan och ska gå ner&käka nu sen ska jag ängna hela dagen åt att packa, för imorn drar jag bort från Norrköping. Gamleby here we come! 

Bloggar nog senare, puss!♥


ahtja

Vaknade runt 1. Halv 2 drog jag ut till Amelia&hämtade min halsduk sen in till stan för att hämta min mobil som har varit på lagning för typ 10de gången.. Men nu är den lagad&mamma jag lovar att vara försiktig! Sen drog vi och köpte nya vantar till mig, mina ALLA andra har seriöst försvunnit. 4 par på 2 månader.. Jag köpte ett armband sen drog vi&handlade cola med, stor kärlek!

Nu sitter jag och äter upp alla mina godihalsband, hihi gottt!
Ikväll blir det nog att träffa Leyla och kanske Adam&Mirza eller typ Niko, Får se.


hemmakvällen vart lyckad

Har suttit vid datan hela kvällen, nu är klockan halv 3 och jag känner mig fortfarande rätt pigg. Men för skönhetens skull och för att inte ha påsar under ögonen imorn ska jag gå och lägga mig. Har väldigt mycket planer för imorn.. berättar kanske mer imorn, men det kommer inte bli någon vidare uppdatering imorn.

Nu går jag äntligen och lägger mig, sov gott!


spotify

Oh herregud, jag börjar bli som alla andra.. Spotify har aldrig varit min grej. Jag har suttit på youtube och gjort spellistor men nu är det slut med det. Spotify är det som gäller, love it!

Ska nog va vaken hela natten om jag orkar de vill säga.. haha, puss på er och iakkta bilden på vilka bra låtar jag har !


jag glömde en sak..

Har chillat hela eftermiddan&kvällen. Ska gå ner&se film&käka godis nu, hihi. Ska bara lägga in en bild på en härlig kille som jag glömt..

SIMON Grabben fyller ju år idag! Grattis hjärtat, jippi!!



herregud

Herregud, jag har verkligen inte fått någon sömn. Som jag tidigare skrev gick jag ner & la mig i soffan men..
tydligen somnade jag och vaknade nu klockan är fan snart 8?! Jag som hade tänkt att hitta på en hel del. Planer inställda, Great!


jag har övernaturliga krafter

Sitter i sängen nu och ska om bara några minuter gå ner och titta på någon film jag såg när jag va mindre som va dyngbra! 15.40 börjar den.

Skolan idag började 9, vi gick mest igenom regler för Gamleby osv.. ändringarna jag önskat gick i uppfyllelse så jag kommer få sova med Kajsa och Julia, med läraren i rummet jämter. Kom hem runt halv 2 och så fikade jag med familjen lite och snackade. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka hitta på något - det är ju trots allt helg? Nu känner jag att tiden bara rinner iväg så vi säger hejdå så länge, vi hörs senare! 


fredagmorgon

Jag ligger i sängen, drömmer om de bästa saker.. Sen hör jag det. Klockan. Någon väckarklocka mamma köpt, åh vad jag hatar den..
Ska fixa mig snabbare än vanligt nu sen käka, sen blir det att åka väg med mami till skolan, hon är snäll&skjutsar mig men desto längre tid på bloggen desto kortare får jag så blir att säga hejdå nu, Bye!


yes, det är rånice

Gooosh vad trött jag är efter en lång men ändå slapp dag hemma.
Ska gå ner och ta bort sminket och borsta tänderna för imorn är det skola som gäller för oss på Kunskapsskolan. Nice va..? Haha men inte riktigt lika nice som att dra iväg från Norrköping 5 dagar nästa vecka. Ska bli skönt att slippa allt jobbigt folk här och kunna andas ut på en annan plats än staden jag bott i i 14 år.
Nog med snack, sen ska jag lägga mig och kolla på Karate kid eller tur och retur. Vet inte vilken. Skulle ladda ner Marley och jag idag men den fucka upp så det funkade inte, ett helvete va?
 
Vi hörs kanske imorn när jag vaknar om jag hinner, puss!


nyårslöften


ny design & header

FridaÄlskling du är bäst. Tack så mycket gumman !!
Som jag skrev i inlägget nedan, skriv till henne direkt om ni vill ha design & så. Hon är skit bra ! 
Om det inte kommer fram klicka F5

Blir nog frågestund lite senare ikväll eller imorn, hihi.
Hörs!♥


svar på kommentar

linn  ([email protected]) om Kill me slowly bitch:

vem har gjort din header ? :)

Svar: Jag har gjort den själv. Är inte så nöjd eftersom den är väldigt enkelt. Ska be Frida göra en ny åt mig & om du behöver hjälp med bloggdesigner, kolla http://fridabladhryden.blogg.se/. Hon är toppen!


rött hår är såååå hett

Allvarligt talat. Jag skulle aldrig passa, men jag har haft ideer på att färga rött. Sååå sjukt snyggt det är! Men det är synd för det är bara vissa som passar i de, andra ser ut som clowner och jag tror det skulle bli en jävla circus i mitt hår alltså. Så lägger nog undan den planen ett tag, kanske blir till efter sommaren/hösten om kärleken håller i sig.

Så vad ska jag göra? Bli blond till sommarn med Emilia&Leyla är bestämd. Men tills dess då? Har haft svart sen Augusti men jag börjar tröttna. Funderar på blont med bruna slingor eller brunt med blonda, vad tycker ni att jag ska göra med mitt hår? Kommer nog inte använda löshår i sommar, eller iochförsig beror det på hur långt hår jag fått tills dess. Men jag har dragit ner lite på plattången och ska fortsätta med hårinpackningar osv..

Skulle något av det här passa?

1. Blont med lite annan nyans på slingerna, blir nog när solen kommer fram..

2. En jag funderar starkt på, ljusbrunt med mörkare slingor. Nice faktiskt!

3. Lite färgstarkare än bilden över. Större skillnader på tonerna.

4. Mörkbrunt, med lite rött. Snyggingen!


Kill me slowly bitch

Att jag är trött är inte allt. Mitt comviq tog slut igår kväll igen?! Det är någon skitunge som typ baxar pengar eller något. Kan man göra så? JAG HAR SERIÖST DAMP! Det blev så en annan gång med, jag har inte ringt? Jag hade 210 kronor typ, sen helt plötsligt kunde jag inte skicka ett sms, kollade saldo, 00.47. Men jag hade ändå 195 prisplanen så man borde kunna messa men nej nej? Nu är det påtankad iallafall..

Sov hos Alicia igår, vi kollade på Yes man&Fjorton suger, träffade även Alex&Robert en stund i HC när va handlade godis. Sendrog vi hem&myste framför tvn. Idag drog jag hem jätte tidigt, kom typ hem 11, för hon skulle till sin pappa ochså. Mirza&Loiy kommer nog hit senare, men nu ska jag gå ner&fixa något att käka. Är jätte hungrig fan,
HÖÖÖRS!


Aliciababe tonight

Har precis fixat klart mig & ska käka om några minuter. Ikväll blir det Aliciababe som låter exakt som Frida i tele för hon är sjuk, tråkigt värre. Tror mamma skjutsar mig om pappa kommer hem med bilen snart.. Får se vad vi hittar på, men ni lär på en fet uppdatering om det imorn eller så skriver jag mer ikväll.

Pluggade tidigare med pappa också, gick jättebra. 1 & en halv timme skolarbete hörni! På fredag blir det <-- to school, sorligt men sant & tagga Gamleby på måndag. Chill, lite små ändringar här & där och allt kommer bli tipp topp. Nu ska jag gå ner och va social till mamma, men ni får en skön vinter bild att njuta av så länge.


sibylla ♥

Nu drar jag och min bror i även och käkar,
sen när jag kommer hem vet vi alla vad det är som väntar.. plugg.
Tjarå!


lovade att bli bättre på blogga, right?

Har precis sätt på Mio min mio med brushän, asså jag grät i början och sen i slutet var det skit läskigt. Men det är en riktig favvo asså!

Nu blir det dra sig till sängen och messa med lite skönt folk, sen försöka sova. Sen imorn blir det käka på Sibylla med Anton och sen hem ut med hunden, plugga sen på kvällen träffa Loiy&Mirza elle Alex&Alicia, får se!
Men det va allt för idag ha de bäst !♥


seg tisdag

Nu börjar bloggandet om på riktigt.

1. Jag ska tamefan göra om designen!
2. Headern är gjord i oktober och bilden är tagen i september
3. Jag ska börja fota mer (med min system)

Tjena,
Idag har jag och tönten bakom mig inte gjort något. Hon ska dra snart, skööönt för så slipper jag henne. Hon sparkas bara, blir inte att sova hos henne inatt för jag ska äta mat sen va vaken med datan i famnen natten lång.
Nu sa daddy att det va mat, så ska ner nu. Puss puss och mera pussar!




fan det är inte coolt att hänga på stan

Tja !

Asså förlåt förlåt.. Alla klagar på dålig uppdatering men jag har ett liv och sitter inte med datan i knät dygnet runt.
Igår va vi på stan igen, Alicia jag& Emilia. Träffa lite skönt folk och jag köpte en rosa tröja från Gina. Idag ska vi se vad vi ska göra, tror fan inte jag pallar stan igen, allvarligt. Kanske blir att sova hos Emilia inatt om inte bloggar jag senare,
KYSS!

går inte att lägga in bilder för min kamera är helt jävla fucked up så ni får leva med det


2011 - som på film

Jag har inte bloggat på länge, börjar bli trött på det..

På nyår var jag med Allrabästa och några till, skit klockrent. Så nu är det 2011! Orkar inte lägga in bilder nu, kanske kommer ikväll eller imorn om jag har lust.

Igår var jag med David, Simon & Marcus hos mig, vi gjorde typ ingenting haha men det va kul ändå och nu ska jag fixa mig och blåsa håret ( har precis duschat ) sen dra in på stan tror jag och träffa Emilia och Alicia. Får se vart jag sover inatt också men hör nog av mig lite senare.
Puss!♥


RSS 2.0