Wake me up when september ends






























Lite bilder från Sicilien. Orkar inte lägga in mer nu, ska vila lite eller sova. Vi hörs nog imorgon!

Sa du livet leker sönder? Jovars!

Tja alla goa läsare!
Har kommit hem till mitt kära hem i Norrköping. Helgen har varit sjuk, med Amelia och andra sköna tösabitar i Vadstena. Drog på Thomas Di Leva konsert i fredags kväll. Helt fucking awesome asså, det är sjukt. Jag och amelia satt längs fram, fick ögonkontakt och han kastade ut ett äpple till mig, börja typ grååta. ÄLSKAAA OCH SKÄMS INTE LÄNGRE! Blir peace and love i sommar med Amelia för att se idolen så att säga. Fått ny dialekt elle, sickt de med.
Nu ska jag vila lite, duscha senare, göra nudlar ännu senare och allt eftersom kommer det pics flow på bloggen. Från italien och allt, där var det också helt insane asså. Älska livet! Skola imorn, fuck. Men ändå lite skönt alltså inte varit där på två veckor, blir tagga höstlov snart med. ÅÅhh livet leker!
Hörs darlings ♥

Kan inte sova..

Det kanske är för att vi åker iväg imorgon, lite pirrigt att åka flygplan eller så är jag bara jävligt rädd att ta det lugnt. Utan stress, mobiltelefon, dator. Allt det jag är van vid som jag använder dagligen. Kontakten med kompisar, att messa innan man somnar. Men det är trotts allt bara fem dagar men ändå. Jag tycker det är svårt. Har precis smsat lite med en kille som betyder sjukt mycket för mig. Han gör mig glad och vi förstår varandra, han får mig alltid på bättre tankar. Jag hoppas att jag aldrig mister honom.

Ska försöka sova lite nu igen, kanske sätter på andra avenyn och halv sover till det. Men jag är hungrig eller är jag? Mamma om du läser det här nu, jag ska gå och lägga mig snart men jag stör inte er iallafall även om vi bor vägg i vägg.

Ha det underbart nu då, en hel vecka utan mig. Kommer ni fixa det? Haha, ni har klarat längre förut.

För er som inte vet vart jag ska så ska jag och min familj åka till Sicilien som ligger i Italien. Blir ingen skola för mig imorgon, utan lite plugg hemma innan vi åker någon gång efter lunch.



Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Cassandra kommer hit när som helst, vi ska dra till stan. Käka eller fika och bara snacka. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog vara hemma då. Är inte helt frisk ännu. Lite bilder på mig från nyss iallafall.

Nu kom Cassandra!!


Bröder&systrar

Har ingenting att blogga om därför jag inte skrivit något idag. Är fortfarande hemma och sjuk, men käkar som en gris. Clementiner varje minut, mums! Har pluggat lite idag och imorgon blir det nog inte heller någon skola. Ska nog till läkaren då och kolla upp mig, bara jag är frisk till måndag när jag åker iväg till Itatliten.

Nu är ugnen på, ska göra pomme och kanske lite sås sen gå upp och lägga mig igen. Så skönt, ska försöka sova tidigt idag. Behöver sömn. Hörs nog imorgon! ♥


World cry

Ligger hemma och har gjort ända sen igår förmiddags, gick hem från skolan då. Har så fruktansvärt ont i min stackars hals. Har tittat på säkert 40 avsnitt av Andra Avenyn de senaste dagarna. Drogar sönder halstabletter, panodil men har fått i mig lite pizza. Min hals är alldeles uppsvullen, blir det inte bättre imorn ska vi nog åka upp till vårdcentralen. Snart är det helg och sen på måndag blir det tagga till Sicilien, underbart! Bara jag är frisk då. Ska nog gå ner nu och ta lite kall vanlij yougurt nu. Ha det så bra så länge!


Jag älskar min bbästavän

Hej Claras alla(?) bloggläsarer, jag sitter och väntar på att Claris ska bli klar med att sminka sig. Vi ska snart till min farmor för att vara kattvakt, eller..? Jo, men vi sova där inatt!
Vi cyklade igenom en orkan idag.. Det var inte så värst trevligt faktist! Clara bad mig gäst blogga här, men jag vet inte alls vad jag ska skriva riktigt, men det är får väl ändå duga, eller? Jaa, nu får Clarisen bli nöjd, goodbye :)


In school

Sitter i skolan nu, har rast. Ska upp om någon minut och jobba engelska. Läsa min bok med cassandra. Ikväll blir det myspys! Sen på måndag ska jag sova med Cassandra hos hennes farmor och farfar som är bortresta. Blir nice! Hörs nog senare, kyss.












Blir hysterisk

Det är flera som tjatat och tjatat på att jag ska börja uppdatera bloggen igen och okej, kan köra lite grann! Allt pga att jag läst igenom alla nyheter på FB och gillat säkert hälften av dom. Inga roliga på msn, fast det är första gången jag loggar in på säkert ett halv år. Kommer ihåg för sådär ett år sedan var jag beroende av bloggen, vilket jag inte är längre. Skrev flera gånger om dagen, om jag inte skrev la jag in en bild. Nog om det.

Anledningen till att jag inte uppdaterat är för att jag har haft fullt upp. Med skola, killar och annat skit. Längtar tills jag flyttar från skitet upp till den friska luften. Om någon vecka bär det iväg till Sicilien för min del, känns otroligt! Det kommer inte att vara så varmt där så räkna inte med någon pepparkaka när jag är tillbaka utan bara en lugn, chill brud. Imorn är det Friday Im in love ofc. Och även dags för fredagsmys med min favorit pärla Amelia som kommer hem då.

Nu ligger jag i sängen och ögonen går i kors på mig, ska ta ner tvätten. Borsta tänderna, sen lägga mig och kolla på film. Ha det nice tills nästa gång vi hörs, nu när det blir!


RSS 2.0