jag tycker om dig

men tjaaaa tja bloggen !
hur mår ni? jo vars själv är det bra
har vart hemma idag,
arlinda och cassnadra tog en sväng förbi , haha sötnosar
Ha de bra, pussen!



sleeeeeeep nurå

hej hej ,

ska snart gå och lägga mig kolla på new moon med min brorsa förut ,
men nu börjar jag bli trött så ska strax sova , kände bara för att blogga lite först !
sov sött :)
PussN!


stääääädat / rensat !

HEJ GULLUNGAR!

har vart hemma hela dagen , städat och gjort iordning i mitt rum , rensat ur gamla saker , det behövdes verkligen !
Men nu är det gjort och man kan börja köpa nya saker igen :)
Imorn kommer nog amelia hit och sover sen sover jag hos henne dagen efter och på måndag drar vi på stan och shoppar ,härligt!




Gammal bild på när jag var brunett, som jag snart blir igen !
men nu kommer jag ha en lite mörkare nyans ,
får nog löshåret på måndag eller tisdag och färgar i samband med det !

Kram clara


för dåligt väder

Heeej sötnosaar!

vaknade för ett tag sedan och nu ska jag gå ner och äta mat, köttbullar!:D
ikväll vet jag inte vad jag ska göra men skirver mer om det sen, det blev tyvärr inget med båten för mamma och pappa tyckte det var för dåligt väder ,
Pusss!


höstmode!

saker jag bara måste ha i höst ! Vad tycker ni ?


gröööön

hej

Sitter här hemma&lyssnar på musik, amelia kunde inte komma ..
Men imorn ska vi nog iallafall åka och segla med båten !

dagens färg grön
så ser mina naglar ut :D


BESTÄLLT !

mörkbrunt! får det om några dagar och färgar då med! 


amelia hela veckan !

Hej gullungar !

Mår döö bra här va ? :D
Vart med amelia i flera dagar, sov hos henne igår vi kolla på tusenbröder :)
ikväll kommer hon nog hit och sover här sen imorn ut med båten tror ja?
Nu ska jag se film , pussen!


med älskliiing

Hej hej !

Är med amelia nu , vi ska strax sova men vi hörs imorn bitches !
Pussen från mig !




du får mig känna att jag lever

hej älsklingar !

är med amelia nu vi vaknade föret tag sedan , ska äta här snart och sedan dra hem till mig !
Sover där inatt kanske hyr film eller något
igår va vi hemma, såg film och så :)
bloggar senare när jag vet planerna för dagen !
Kram clara

ofiiiiiix




nattblogg!

Hej gullungar!

sitter hos amelia nu , sov här igår och gör det igen igår dygna vi yeeah sen imorse såg vi film :)
sedan drog vi till lindögrillen och käka pizza,
mysigt, imorn sover hon hos mig ,
 bloggar mer imorn och lägger in bilder när jag kommer hem!
Puss älskling

inget smink :)


uppdaterar imorn

det är så jävla värdelöst att försöka vinna tillbaka något man en gång har förlorat


- godnatt, skriver mer imorn!


mysigt

Hej bloggen !
igår var jag med anna och alice på utebio, men vi drog hem tidigare än vi tänkte, sen sov vi hos alice
Idag kom cassnadra till mig och vi kolla skräck och åt godis och dipp!
Nu ska jag ringa amelia, sover hos henne imrn saknar diiiig sen sover hon hos mig på tisdag till fredag , underbart puss vi hörs!


kort inlägg

Hej sötnosar!

Vaknade vid halv 3 idag för jag snackade med johan i tele till klockan halv 7 på morgonen!
Idag ska jag sova hos alice med anna och kanske gå på utebion får se, det är farsan ! :D
Men ska käka nu bloggar nog mer innan jag åker till alice, Pussen!


så sjukt trött

Ska sova nu är så sjukt trött, klockan är 4 och igår somnade jag klockan 6 så ska gå upp och lägga mig nu
idag blev det ändrade planer om morgondagen med johan och allt så om ni vill hitta på någon så är jag nog ledig, jag pallar nog iallafalla inte sova hemma med tanke på att jag gjorde det idag och jag blir rastlös här själv, men nu måste jag sova .Ha det så bra, bloggar imorn !


love the way you lie

vart med cassandra dom senaste dagen och sovit hos henne med ,
Underbar , jag älskar dig gumman !

 


måste bara skriva...

Att försöka fly från verkligeheten och ha ett liv som allt verkar va menat att bli skit i , att känna sig utfryst från familj och vänner men gör allt för att va med, att känna att det inte finns någon äkta 24 timmar om dyngnet 7 dagar i veckan. jag har ett rent jävla helvete nu... killen jag älskat i ett halv år sedan i början av januari har jag tappat känslor för och glömt, när jag glömde han så kom ett nytt litet ansikte in i bilden, en underbar kille som jag vart kär i förut som jag började gilla mer och mer, jag började älska , sedan gick det ett tag sedan fick jag reda på att det finns en jävligt stor likhet mellan killar och popcorn , det kanske låter helt sjukt men alla är likadana, man tror dom är olika men när det väl kommer till kärnan är alla precis likadana, killar tänker med kuken och vill ha tjejen i säng eller utnytja, när jag säger utnytja menar jag bla "playa" alla hatar players eller hur ? men vad är egentligen en player?
Är det en kille som är tillsammans med många samtidigt eller håller på med fler?
Är det en kille som har lätt att göra tjejer på fall och utnytjar det?
vad fan är en player? alla säger olika, men enligt mej är det när dom vet och precis har fått bekräftelsen om att tjejen älskar dom på riktigt så spelar dom på det och utnyttjar, strular, skriver saker som gör tjejen så svag at dom sedan bara kan "kasta dom" och ta tillbaka dom,
Men varför ? varför är vi tjejer som vi är ? varför går vi på deras trick om och om igen, varför låter vi dom leka med oss gång på gång jo för att tjejer har lättare att lita på folk . Tänk efter, killar har oftast sitt lilla gäng som dom alltid hänger med, dom har svårt att släppa in nya människor i gruppen, alltså dom gillar inte förändringar .
Vi tjejer älskar förändringar , det är tillexempel därför vi ofta färgar håret, leker med löshår och smink för vi älskar att ända oss, vi villinte stå still på samma plats hela livet, utan vi vill ut på nya vägar. vi skaffar vänner snabbt, byter kompisar och vareerar vilka vi umgås med, bygger upp ett förtroende för den nya bruden i gänget och litar på henne ganska snabbt, ibland för snabbt ! för sedan står man där sviken och ledsen som vanligt, märker ni likheten mellan vänskap och killar?
Kärlek tillexempel måste inte vara killar eller en pojkvän som man älskar. Det kan vara en kram från sin bästa vän eller en puss på kinden av mamma när man ska till skolan på morgonen. en annan sak tjejer aldirg tänker på är det där med att visa känslor. nrä man sitter och gråter ut med sitt tjejgäng i skolan för något någon sagt som sårat en man vill få bekräftelse om att man lever och vill få det i skolan för man vill få det just i skolan, för man vill få det av killen, men lär er bitches ! killana bryr sig inte om er! så sluta gråt , ingen ide att visa er svaga sida, jag lovar det blir inte bättre.
En sak till , skär er inte! det blir bara fula sår på armarna till sommaren, tro mig jag vet! inte så snyggt på sommaren när man väl glömt killen som man tog saxen och skar sig i handleden det blir bara fula vita ärr i din solbruna hud som alltid kommer finnas kvar där på armen, även om du har glömt och ångrar det så ser du när du kollar ner på armen alla minnen, du påminns om allt och det är på de viset du aldrig kommer över det så gör det aldrig någonsin , skicka aldrig massa värdelösa sms till halva din kontakt lista om hur dåligt du mår, visst jag har vart där man är i någon slags bubbla i  hopp om att få förtroende men det kommer ni inte få, människorna runt omkring kommer tycka du är krävande dom kommer tröttna på att höra om din skit , och din ångest som gör så du får ätproblem, och börjar isolera dig.
Jag kan med egna erfarenheter säga att det kommer inträffa för alla, alla kommer halka ner i en djup depsetion förr eller senare , vissa korttare och för vissa längre, men alla hamnar där och frågar sig själv och människorna runt om kring "vaför finns jag"
för ett tag ssedan mådde jag skit, hade blivit dissad av den nästan första ajg var riktigt jävla kär i , jag slutade äta, gick ner flera kilo.. jag slutade gå till skolan, jag slutade höra av mig till mina vänner, och fejkade att jag mådde bra, efter några dagar kunde jag inte hålla skiten inom mig längre, jag skrrev till alla mina vänner ett sms, som ett avskedsbrev, det stog ungefär:
jag har klarat länge nog nu men står inte ut längre, jag älskar er alla och tack för att ni finns , ni betyder allt och har fått mig fortsätta kämpa men det är över och ajg orkar inte lägnre, ska ta livet av mig , det jag försöker säga är att tiden är sluta för claraeriksson, hejdå för alltid ..
Nu i efterhand så fattar jag inte varför jag skrev, men mina vänner visste hur dåligt jag mådde, men men.. jag stängde av mobilen och la mig frö att försöka sova men det dröjde inte mer än 5 minuter förens hemtelefonen ringde. någon i skolan hade visat kuratorn smset , zorita (min kurator) hade ringt till min mamma som genast var på väg hem. hon kom hem och jag berättade allt... nästan iallafall.. hon försökte förstå när jag förlklarade kortfattat att det var killproblem som ajg hade över reagerat med, vilket för lögn . mamma och pappa lät mig somna om men tvingade mig skicka tillbaka smstill alal som ja skrivit till och berätta att jag "skojja" och att det va falsk alarm, jag skickade sms till alla och skrev att jag mådde bra igen, vilket jag inte gjorde utan tvärt om lite senare knackade det på dörren, de va mina kompisar, min bästavän med några tjejer i hennes klass jag då inte kände som jag aldrig hade hälsat på , alla va helt röda i ögonen och man såg att dom alla hade gråtit, de satte sig i sängen och kramade mig, dom hade förklarat för sin lärare att jag mådde skit och att dom ville gå, dom fick tillåtelse att komma hem till mig fast dom i skolan missade 3 lektioner, undantag va? dom förklade att jag skulle spela stark vilket dom viste att jag var någon stans där inne, jag skulle gå till skolan dagen efter och visa dom jävlarna , jag skulle spela cool och inte låte dom vinna, och se mig svag .
Mamma kände sig värdelös att hon inte hade märkt att jag mådde dåligt men jag sa baara att det va mitt fel pga att jag hade sagt hela tiden att det inte va någon fara sedna när ingen hörde eller såg på så satt jag där och stor tjöt, vilket jag inte gör längre, jag har börjat öppna mig och berätta saker för mina närmsta men aldrig för någon annan än familj coh bästavänner, för om du visar dina svaga brister kan dom göra allt för att försämra dig och då vet dom hur dom ska handskas med dig, så spela dig igenom livet , lek och va barn så länge du kan
man saknar någon kille och allt man gjort, men om man gräver längs in och verkligen frågar sig själv om man vill ha tillbaks det eller ska låta det va där som ett minne så svarar iallafall 99 % av alla smarta tjejer att det ska förbli minnen, man ska ha minnen för att kunna tänka tillbaka på det bra tiderna , samtidigt som det är så svårt att gå vidare...

andeledningen till varför jag skrev var för att, jag vet att fler känner som jag. Ni är inte ensamma !


sportscamp

massa bilder från den underbara veckan på sportscamp
otroligt va mycket nya vänner , vänner för livet
 
























Älskar er alla !


up-side-down

baby you turn me up-side-down.

bilder kommer

tja tja bitches!

dålig uppdatering.. förlåt.
är det okej om jag skriver om sports camp och allt med blider i helgen ? bra!
sover hos cassandra nu, ska film snart.

bloggar sen,
puuuuuss!

träffat cassandra

Hello bitches !

Idag drog jag in till stan och träffa cassandra, köpte bh och linne sen hem till mig hämta grejer sen med bussen till ektorp va där ett tag sen hem till henne, nu ligger vi i soffan och kom in för ett tag sedan
ska se film sen sova, Imorn får jag se vad ja gör :)
Bilder från sportscamp kommer någon dag framöver när jag hittar min USB sladd

Puss!


nu

Hej gullungar

Har precis fixat mig och ska in till stan snart och träffa cassandra, saknar henne så sjukt !
hörs senare !


inte skrivit på en hel vecka..?

Heeej alla älsklingar!

Har ni saknat mig? Jag har vart på sportscamp nu i en hel vecka , visst det fanns datorer där men jag hade inte tid att blogga så fullt upp som vi hade, klockren vecka med bästa vännerna! Minnen man aldrig glömmer
Klockan är typ elva nu och jag ska upp klockan 9 imorn,har letat kläder till imorn nu men jag har inget? allt är för litet, när jag får mina pengar ska jag köpa massa nya kläder, imorn ska jag va inne på stan vid ett och träffa cassandra och måste duschat innan, och jag tar så lååångt tid på mig när jag fixar mig men men , nu vet nu att jag är tillbaks iallafall.
Bilder och massa sånt kommer imorn på bloggen och kanske facebook , så kolla imorn
Ha en underbar kväll alla ! :D

pussen på er bitches !




sportscamp snart!

Hello Bitches

Hur är det i värmen? Jo själv är det bra,
Sitter här med amelia nu och ska snart dra mig till sportscamp
Ska bara fixa mig och äta,
Hon kom till mig igår och sen sov hon här :D
Men men, hinner inte blogga nu för jag måste fixa klart mig annars hinner jag aldrig

Kommer va sjukt dålig på&uppdatera där men lägger in sen
Hejdå gullungar!


.

Player hora, akta er för killen bitches !


grillfest med familj

Hej hej

Varm dag? Japp, kom hem för ett tag sedan har vart med robin idag
Snart kommer min farbror och hans tjej så ska vi grilla med familjen, Mysigt!
Hörs senare ,Pussen gullungar!


right here waiting for you

Hej hej gullungar !

Sitter här nu och lyssnar på musik :D ska strax sova och så
Har fixat mina naglar nu , dom är döfina :D
Idag har jag bara vart hemma, en snabbis till stan och lindö och hämta cykeln bara
Imorn måste jag packa på kvällen ,
som jag sa , sticker på söndag :( Kommer inte blogga på en vecka ..
Lyssna på låtarna, Pussen






every breath you take

Vaknade för ett tag sedan , har duschat och ätit bullar till frukost som mammi baka
Ska fixa mig nu sen till stan en snabbis, köpa lite smink och sedan ska jag dra hem och packa
Ha en underbar dag , Puss!



Every breath you take
And every move you make
Every bond you break, every step you take
I'll be watching you


god night

Ska strax sova, bara byta om först
Imorn ska jag till amelia en sväng och hämta mina grejer sedan till stan kanske och handla mina sista saker till sportscamp för jag drar ju på söndag ,
På lördag ska jag nog träffa robin en stund, måste in till stan och köpa foundation oxå
Vi får se ,
Hörs imorn när jag vaknar , Puss


kom hem idag

Har vart på amelias land, orkar inte blogga eller lägga in bilder nu
Ska sova snart, men vi hörs imorn bitches !


usch...

för lögner

jag idag

Ska dra nu

Såhär ser jag ut idag,
Inget smink eller löshår :)
PussN !


godmorgon bitches !

Undebart väder men vaknade av att det var lite för varmt, haha
Har precis äit piråååg :D
Pappii kommer snart så ska vi åka och köpa allt det där ,
Sedan drar jag till amelia och sover där, Imorn blir det nog till hennes land , mysigt va?
Bloggar nog innan jag drar och outfit bild kommer,
Ska fixa mig nu , se you later aligator :D



sängen strax...

Ska gå ner och borsta tänderna&det nu sen ska jag gå och lägga mig,
Har inte sovit i min egna säng på 2 veckor ,
Imorn har jag planer att dra till gumman och sova tror det blir så
Men vi hörs imorn bitti
Godnatt alla pussisar !



Taylor Swift- White Horse


gött med förändning?

Hej alla älsklingar!

Gjort om bloggen en aning..?
Haha, det är gött med förändringar, tyck vad ni vill om headern men nu ska den va så
Imorn ska jag och pappi iväg och köpa saker till min data som ni kanske vet så gick min extra disk helt sönder, jag tappa den i golvet så lite nya saker kommer imorn :D
sedan vet jag inte vad som händer, får se :)

Lever barndomen igen med disney så lyssna och njut bitches !



älskliiiing

Men tja

Jag mår skit bra, toppen väder&allt, nästan lite för varmt men varför klaga?
I torsdags var jag och amelia i svärtinge jonte, kalle
Vi var ute ett tag sedan sov vi hos jonte.

I förrgår, asså fredag sov gumman här .. igen ! haha , wille och sebbe kom på kvällen, kolla film med dom och så , Mysigt ! :)

Igår sov älsklin här IGEEEEEEEN :D har man lovat sommaren tillsammans så? :D Aja, vi va hemma mest, kolla film drog till henne på kvällen då bada vi och så käka vi , sedan hem hit och sov här,
Vaknae imorse när hon väckte mej :( vi typ baka och kolla film, sedan drog hon :(

Ikväll blir det hemma själv, men imorn blir det kul igen ,

Pussen på alla underbara ungar, Kommer nu lite bilder från i torsdags :)









en underbar vecka

Hej alla sötnosar !
Jag har inte bloggat på dö länge, men jag har haft så mycket kul för mig , en hel vecka med gumman och allt xd


Onsdag 23/6:

sov hos amelia på tisdagen , sedan åkte vi till mig och på kvällen drog vi och åt pizza typ va ute ett tag, in till stan och så sen typ hem,


Torsdagen 24/6:

Vakna tidigt, fixa sedan drog vi direkt med bilen till söderköping och sedan ut med båten :D


Fredag 25/6:

Båten och midsommarafton !


Lördag 26/6:

Båten !


Söndag 27/6:

På väg hem, på kvällen cyklade vi till amelia och va hemma hela kvällen :)


Måndag 28/6:

Vaknade hos amelia, sedan drog vi till Marby på kvällen, fiska och så ! Mysigt !:)


Tisdag 29/6:

Va hos Amelia, drog till Marby på kvällen igen, bada, sola och hade det gött :D Drog hem på kvällen , kolla på massa disney men jag somnade :( HAH


Onsdag 30/6:

Igår sov jag hos amelia igen, idag har vi vart barnvakt och så typ inte gjort något, Ikväll är det biodags så vi hörs ikväll :D

Pusshej , Nu kommer massa bilder !














































Nu har ni entligen fått bilderna :) Puss


sommar va?

Hej alla glada

Nu är sommaren i full gång , och ikväll sover amelia hos mig :D
Bloggar ikväll !


uppdatering

Hej !

Igår var jag med amelia och såg twilight filmen och så, den va döbra,

Ikväll blir de va med kalle, amelia och pierre sen sover hos dom
haha, men bloggar nog imorn :D



RSS 2.0