Vi hörs nästa år!!

Ha en super kväll alla härliga läsare så hörs vi nästa år. Ska dra till hållplatsen nu och möta Fanny och Elvira. Ha de bässt, gå på fest som vi ska wooooooho

Vag gör vi? Nu kör vi

Kommer få max 5 frågor lalala
Ser ut som ni ska vara rädda för att fråga, men så är inte fallet. Svarar på allt!

Okej, då kör vi!

Sitter just nu med ansiktsmask och chillar galet, allt är nästan förbrett till imorgon, har några små saker kvar. Men just nu är jag nydyyyschad, hahahaha dy och härlig. Ska smörja in benen nu, sen måla naglarna!
Jippie tagga nyååår!

Frågestund?

Är på bättre humör nu. Får psyk damp i denna video. Hahah, videoblogg, nae frågestund och lalala
hahahaha snygg pose

Just nu

Mina tårar bara rinner men jag fortsätter sminka mig. Tar ett djupa andetag och tittar in i spegeln med röda, våta ögon

Mensverk, dör nästan hellre än att leva såhär

Sitter och chattar med Henrik på facebook just nu, har inte så mycket för mig. Dricker oboy med en halv te skeds oboy pulver, men det är smaskens. Fönstret står öppet och allt är nice. Mensverk, ta dö på mig!

Var bara tvungen


Tro, hopp och kärlek



I'm not okay

Sitter i sängen just nu, mamma hjälpte mig precis att välja nyårs outfit men är fortfarande osäker. Ska in på stan imorgon och fixa de sista sakerna för nyår. Ska nog sola, köpa halsband och lite annat smått och gott. Nu ska jag kolla facebook lite, göra några mackor och sen bara chilla. Ha en underbar kväll så hörs vi imorgon om inte senare.

Just nu

Den sticks som fan.


Inga kommentarer

Mitt hår står ut hahaha, jag ser skit blek ut men det är min lampas fel, lovar!! Jag är förskyld och tired as hell, hur går det ihop?

Mitt 2011

Härmar Arlinda lite hehe

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, det gjorde jag inte.
Dog någon som stod dig nära? Nej, skönt är väll det!
Vilka länder besökte du? Ja, jag var i Italien i höstas.
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? En underbar pojkvän.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Inget som jag direkt alltid kommer minnas.. Min födelsedag kanske och när jag och Alexander blev tillsammans.
Vad var din största framgång 2011? Nej, jag tror jag inte ändrats så mycket. Det som hänt runt omkring mig är väll att jag har kommit närmare många vänner, vilket är jätte skönt.
Vad spenderade du mest pengar på? Haha, MC!!! Varje lunch assåå, inte konstigt att jag gått upp i vikt hahaha
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? Massaaaa!! Har massor av låtar med Amelia, som jag alltid kommer tänka på henne när jag hör. Birthday sex kommer påminna mig om en person, och även privat fest med Ken ring. Sen har jag väll lite pundar/emo/rapp låtar med Cassandra som vi alltid lyssnar på när vi är lite sorgsna.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och asså, humörsvängningarna får tala för sig själv känner jag.
Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på dom person jag älskar/älskat.
Vad önskar du att du gjort mindre? Jag kommer inte på något faktiskt.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick massor av saker som jag önskade mig, men den ärligt talat bästa investeringen på länge var min mysiga pläd, som kommer följa med mig livet ut och mina mysiga sockor hihi. Och mina högtalare ofc!!
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Blev väckt med skönsång vid sängen av mina brothers som överröstade alla och min hund som sjöng lite på sitt sätt, gick upp och duschade osv. Cassandra kom till mig, sen gästerna. Sov hos Cassandra på kvällen.
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Den har väll varierat lite, i början hade jag fastnat för det enkla, inga detaljer. Sen kom min trötta period, mjukis va mitt kall och leverbröd! I somras, mycket shorts och smycken (om jag får säga de själv) men nu har jag mycket stickat, svart, grått, vitt. Mina kängor är just för tillfället mitt leverbröd, men det varierar haha.
Vad fick dig att må bra? Mamma och jag har kommit varandra nära under det här året, så hon. Och mina vänner, klart den övriga familjen med men vill lyfta fram min älskade mamma lite.
De bästa nya människorna du träffade? Fanny, hon är helt fantastiskt. Sen en hel del killar också.

Jag gör skäl till namnet - metallörat

Här har ni en bild på mitt öra, i ena örat har jag 5 hål, hade 6 men ett växte igen. Ska förhoppningsvis ta om det snart, i andra örat har jag nu 2 hål. Tog ju det ena idag, ett tips bara. Ta hål på Hårvårdsbaren. Dom är jätte trevliga, jag hade Vickes mamma hon är såå söt. Och det gör inte ont längre, är knappt rött. Känns fett nice faktiskt. Nu ska jag fortsätta prata med Paula sedan äta, höres

Överraskningarnas kvinna, här har ni mig

Sitter just nu och ni vet inte vad.. Ingen vet vad, mer än Paula eftersom jag inte skrivit det till någon. Men efter många önskingar och klagomål så har det äntligen hänt! Clara har blivit skype medlem och skypear just nu med Paula. Heter det så. Låter skit konstigt.. Haha det va ingen som klagat mer än Paula. Paula är mitt liv hehe, nu kommer hon bli glad mums filibabba
Ligger just nu under mitt mysiga täcke och mina filtar med mina 9 kuddar och 7 gosedjur. Ska snart göra någonting att äta, det enda jag ätit idag är chockladboll och cola. Jävlar i havet, nu kom den. Värsta spänningshuvudvärken. Träffade Jesper typ nyss också, hade lite att prata om.. Morgondagen kommer nog spenderas med min härliga vän Fanny. Får se vart kvällen leder oss, ska planera för nyår snart med, ingen aning om vad jag ska göra. Fanny vill dra med mig på någon fest hos någon Frida. Vet inte vad jag känner för det alltså helt ärligt, får se hur det blir. Skulle vilja vara med Paula eller Cassandra men dom är svikare som vanligt. Ska nog fråga runt min sköna bönor till kompisar asså.
Har målat naglarna med, fett coola. Mörkgrått!
Nu ska jag äta och här har ni bild på det jag köpte igår i Stockholm City. Är fett trött också, handlade lite idag med men bild på det kommer imorgon eller något haha allt blir en dag försenat.

På onsdag gör jag ingenting, ingenting, ingenting

Sitter här med en dödstrött Paula tydligen..
Vi äter chips och ska sova nu nee då men kom precis hem från stada, fick med mig lite små saker idag igen heheh en bh bland annat, då kan man ju fråga sig vad jag ska med en BH till, jag har ju inga tuttar?? Jag vågar iallafall erkänna det..
Men vad gör det om 100 år när allting kommer omkring, hör på emo musik och nu ska vi göra tacos. Puss!!
Lägg märke till min snygga tunnel i örat och sedan ska ni även lägga märke till att jag tog hål in my ear today. Fun, nice. Metallörat är på g!

Sväljer min stolthet och ber om ursäkt

Kom precis ut ur duschen är på jävligt dåligt humör. Bilder på det jag köpte kommer nog in ikväll eller något. Ska äta nu sen ringa Paula.

BRB duschen

Vaknade nyss, ska gå ner och ta en varm lång dusch. Hörs efter

Someone like you

Hann inte blogga imorse. Kom precis hem med sådär en 50000 påsar från Stockholm. SKönt att komma bort faktiskt!
Nu har jag precis alldeles nyss tagit bort sminket och ska snart lägga mig och äta is och kolla på The Tourist och se om någon sötnos har lust att dra iväg några sms till mig. Imorgon är det fortfarande lov, haha känns fett skööönt. Vet inte riktigt vad som händer, men något lär jag väll hitta på om jag inte vaknar typ på kvällen som Paula alltid gör dvs.
Orkar inte ta bild på det jag köpt nu, kommer nog bild imorgon. Kan bara säga att jag hade ju töjning förut och nu har jag köpt tunnel fett nice!!
Godnatt älsklingar, skulle bara säga att jag börjar bli lite trött nu. Inte konstigt för att ha sovit från ca 03:00 till 06:00, men det finns folk som har de värre. Cassandra tillexempel och folk som har de värre än det. Höres

Lite spontant sådär

Orkan ute??
Imorn är det dags för en liten spontan trip till Stockholm med min älskade vän Cassandra.
Åker härifrån sketans tidigt, ska kolla bussar nu.
Har varit med Paula hela dagen, träffade Ame en sväng barra.
Nu ska jag strax krypa ner i min mysiga rena säng, rena lakan muuums!!
Hööress

Fräsh

Och nej, jag är inte så vit. Har ansiktsmask. Nu ska jag skölja bort den, måla naglarna och smörja in benen, sen ringa Paula. Hörs!

Ta hand om dig

Jag har precis städat hela mitt rum, damsugit och plockat ordning alla julklappar. Orkade inte blogga i går, men god jul i efterhand allihopa!
Jag var inne på facebook några gånger igår och såg att 95% av alla statusar handlade om vad man fått. Sen va de någon tjej som skrivit att det inte var någon tävling. Det är så rätt! Visst det kan vara kul att dela med sig men att skriva exakta summor om allt är bara jävligt överskattat. Tänk dom som inte har så mycket ekonomi, dom barnen var säkert jätte nöjda till som såg allt med datorer, iPhones och allt. Undra hur det känns, jag fick inget jätte dyrt i år. Men kläder pengar och parfrym och massa mer, är jätte jätte nöjd. Ska till Stockholm med Cassandra den 27de och spendera galet! Känns fett nice.
Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen, göra mig ren och fin, hårinpackning, raka benen och ansiktsmask. Mhhums! Sen senare om jag orkar kanske jag hittar på något. Hör av mig om det!

Dan före doppardan

Hej! Jag är fett tagged på julafton, ska pynta granis senare och äta mat. Hörs later bitches!
Bild från igår, chattar med Amelia på FB, både är inne på hennes hahahaha ser helt fucking schitzo ut

Electropop

Ne så va det inte.
Myspys med lysfrys efter en freezing out promenad, amelia taggar fest, dock inte jag.. Ska till Lindö och röja järnet, ellörr? Jaja puss på er små och på sin tå
Ni som tycker vi är fula och äckliga draa, jag är nydusched. Paketis time !!

Typ 5 läsare, så ett videoinlägg skadar inte

Har inget att göra, trött som stryk och orkar inte skriva såå aa ful och jag har sovit men vem pallar bry sig?

Hemmagjord isglass/slush

Du tar en cola i flaska. Lägger in de i frysen i ca 3 timmar, tar ut den. Klipper bort toppen, dvs korken osv. Sedan tar du en sked och käkar.
Va bara tvungen att visa, muuums. Såhär i kylan

Let me be your hero baby

Sitter i min säng i mitt ungkarlsrum och förbannar min mor att jag inte föddes stum. HAHAH vi östgötar asså!! stavas de ens så??
Sitter i sängen och har precis smörjt in benen för de kliar så förfärligt. Det är mina nya siden tights, ska bara tvättas lite mer så ska ni se att allt löser sig. Ska måla naglarna sen hämta min hemgjorda slush som står i frysen. Cola i flaska, den borde va kall nu efter 3 timmar längst in i kylen, kommer bli pigg av colan. Hoppas någon kan va social med mig så länge dåråå. Imorgon är det avslutning, fett chill. Efter skolan blir det nog stan med Cassie, ska köpa svarta jeans, sminkborttagning och en bytes julklapp till julafton sen kankse jag tar hål i örat. Om jag har tid och ork och råd. Hehe allmost pank. Har pengar här hemma men de ska jag och Cassie fara till stockholm för, hur ska de gå? Ni kommer aldrig nå till min nivå HAHAH det där va ett rim Påly. Men nu ska jag springa ner och hämta coken min. kokain? nej nej nej. Nu blir det se se upp för dårarna, fatta ni se se hahahah
En till grej då va, amelia kommer hit och tar med sig lussebullar så ska vi fika imorgon lite fort på hennes bekostnad, känns trevligt att hon blivit en så generös vän.. mm, eller?
Sover hos Cassandra imorgon iallafall. Pusshej jag är en tjej och du är kär i mig, nej det går inte för du är gay
Dagens köp.

Tired as hell

Känns ju jävligt nice att kunna prestera såhär bra nu efter allt. Haha har ingen ork att blogga och videoinlägget va från imorse, fett stressad så förlåt om ni inte hör vad jag säger. Men ha det toppen så hörs vi nog senare ikväll!
Bild från idag, jag svullade medan Fanny var nyttig, kisses!

Jag vet att ni har längtat galet


Skit inlägg

Hello everyone!
Kom precis hem från en siegseeing med mr X. Nae skämt åsido hehe.. Men nu ska jag alldeles strax gå till sömns, so to sleep- eminem Yey, joy bitches. Neee sluta upp med det där! Har ingen att prata med så är lite schitzo. Ne så får man inte säga, jag pratar/skriver helt enkelt med mig själv. Har precis tvättat bort allt smink och så
Hallå en grej jag spekulera lite om de va att alla skriver typ "Ja, jag skriver allt jag gör på bloggen." Inte bokstavligt talat i såfall. Har ni någon sett någon skriva typ? "Bajsa nyss, shiiit värsta diarren." Nae just det, det är nog för att det inte är så trevligt. Fan va mycket skit det blev i bloggen nu, HAHAH fattar ni skit - bajs, bajs - skit. HAHAH jag ska nog börja med såhär dagens kluris eller typ skämt. Yesterday night it was something about lesbian whores, jag och Paula då alltså.. Hehe, nae men nu ska jag skriva med bebis Paula. Jippie!! En vän, någon som vill joina? Nae de får ni inte secret klubb vettö. Bara för att, ska jag göra en grupp på fäjjan med mig och Påly. Haha hare gött så hörs vi imrn typ eeh ja ännu ett till natt inlägg!
Imorgon bara, skola, chillidill, städdag. Hörs BIATCHES!!
Arlinda och jag för några dagar sen, tänk att hon fick va med i ett sånt här skit inlägg HAHAHAHA fatta ni in-lägg. Push up BH. Och super push.. Paula. Ni som tycker jag är konstig och mentalt störd, stick pallla er lixooom dahh.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Jag ber om ursäkt. OMG OMG! Har haft så mycket för mig så jag inte orkat blogga, men så blir det ibland. Man kan ju inte leva på att blogga eller hur? Hmm.. När bloggade jag sist? I måndags, ja en vecka sen! Det känns sisådär. Okej kort. Plugga galet hela veckan redovisa osv. Chilla med Paula i fredags, sov hos mig. Igår drog med Emilia och Frida på fest. Fett misslyckat och jag va på skit dåligt humör. Hela festen va kaooz och bara allmänt blää. Aldrig mer säger jag, aldrig mer de folket. Fridas mobil ran off, och vem fan tror ni tog den? Jo TROLIGVIS de som hade festen. Byta umgänge?? JA.

Nu ska jag snart sova, bara borsta tänderna och så först, har städat lite i rummet och fett nice med snö också broes. Har kollat på film hela kvällen, druckit cola och bara haft de nice. Imorgon är det skola, eller.. ja, skola och skola, chillidill dag så att säga. Vi ska typ göra pepparkakshus och äta pizza, se på film och så. Känns bra, shit måste få pengar av mamma med. Haha asså jag skriver verkligen som jag tänker såå skön är jag på en skala. Tar inte med något plugg imrn, bara massa godis. Eller kanske ska va lite nyttig och ta med frukt?? Neee eller? Får se, svär att de blir typ cheezballz. Och ja! Det är min drog, problem? Tar nog med kameran, iallafall lilla. Efter skolan imorgon ska jag nog träffa Jesper en sväng. Det va något han ville prata om, men ha det bra fölket så hörs vi imrn! Nu ska jag rusha till toan, kisses!
Jag och paula som lesbiska bitches när vi kom hem, helt förstörda. Fattar ni? För- störda HAHAHAH

Man kan inte tvinga någon till något

Har inte haft lust eller tid att blogga, men nu är det lite halvt igång igen! Va på bio med Cassie och Paula igår. Och ända sen i onsdags kväll har jag varit i Vadstena hos Amelia och träffat skönt folk. Tittade på skolan och så, nu sitter jag med Pontus i örat, ska göra pomme och sen plugga. På fredag blir det troligtvis Göteborg med Cassandra, känns skitbra. Den 26a också ska vi till Stockholm city! Storstadsfolk ni vet!! Hörs ♥

Cool in school


Det som inte dödar dig, gör dig bara starkare.

Känner mig jävligt vilsen just nu. Allmänt nere. Ska försöka plugga lite, knappt något energi för det. Känns som tårarna tränger fram snart. Tar ett djupt andetag. Vi hörs ikväll om jag mår bättre då..

Godnatt sverige!

Sitter och pratar med PB nu och inte vilken PB som helst utan Pontus inte Paula älskling, utan paula älskling är jag i full gång att chatta galet med på FB, livet suger men jag har pluggat galet, med hjälp av göteborg. Det var bra, nu vart det en ful jävla äckel bild haha några stycken men han tvingade mig och PB 1 och PB 2 tjatar galet på uppdatering så här har ni bitches, jalla brush vi hörs imrn! Goodnight

Du suger giftet ur mitt liv.


Det snöar inte alls, myttare!!!!!!!!!!!!!!!

Jag läste på facebook att det snöade ute, såg även lite bilder på det. Pigga som jag och Paula är springer vi direkt till mitt fönster och det ända vi ser är lite frost på gatan. FML!!!!!!!!!! Vart ju jätte glad..
Efter skolan cyklade jag och PB hem till mig. Käkade pepparkakes och somnade dirr. Kollade lite på Grease, kötta galet!
Tagga torsdag för då ska jag till Vadstena. Nu ska jag och Paula gå bort till affären och köpa någon smaskigt, sen dra hem hit och sova mera. Hejdå bitches, cya!

Love is in the air

No way, because he's gay. Skämt åsido..
__________________________________________________
Sitter i sängen och har precis fått massage av mamma och duschat så är helt slut. Ska krypa ner när som helst i sängen med en bra film. Helgen har varit bra ska bara plugga som en idiot imorn i skolan och efter, har redovisning på onsdag i kurs och jag fattar noll..
I helgen har jag varit med Cassie och PB, i fredags då alltså sov hemma hos Cassandra. Men det va mest jag och PB som höll igång om man säger så, Cassie slockna dirr. Va sjukt kul, kom hem i lördags och duscha och fixa mig, drog till Fanny i Klocket där hon och hennes pojkvän Jonte va. Tagga galet och fixade oss, drog till Navesta på fest. Tog bussen hem någon gång runt midnatt och va väll hemma runt 1, mamma mötte mig vid bussen. Gullig som hon är! Sen pratade jag och Pontus via telefon i någon timme. Somnade runt 2 och vaknade idag klockan 4 på eftermiddagen, haha kul helg där.
Naedå, men kötta galet för en äcklig skolvecka till! Ska nog till vadstena på studiebesök och hälsa på Millan och PP på torsdag och fredag. Helgen tillbringas även där, med gött folk och förhoppningsvis några sköna bönor från götet också.
Ha det underbart.

Update, bara för pontus skull..

Okej, var inte alls sugen på att uppdatera kan jag påstå, men blev halv tvingad av Pontus. Känns sisådär. Men sitter och äter cheesballz right now så att säga, och dricker cola of course och mentos så att säga. Livet leker bitches! Är hos Cassandra med Paula, och cassandra har somnat galet mycket. Mums vi köttar galet med cheese!

RSS 2.0