jag smälter när du ler

Ligger i min säng och tittar ut över rummet, allt står på fel plats. Det ser annorlunda ut, fel.
Nej det är bara nytt, omgjort och det är dags att börja vänja sig nu.

Ska strax sova, har kollat på Wallander och nu sitter jag bara och messar med Alex och Frida och chattar med några gullungar på msn, börjar bli trött. Imorn blir det en jävla massa plugg så vi hörs imorn älsklingar!♥


sex on fire

Tja!
Är ledsen för att jag inte skrivit tidigare idag men det har sina skäl. Har nämligen rensat hela rummet, möblerat om och städat som en galning. Fick ut 5 papperspåsar med skit och två stora kartonger, så otroligt skönt! Har även pluggat lite idag och hunnit tagit en varm och lång dusch. Har inte pluggat klart allt idag men imorn på studiedagen ska jag se till att vara hemma med och få lite gjort. Nu sitter jag med nästa hela familjen och tittar på Wallander, reklamen är snart slut så vi hörs lite senare ikväll!

bild på det jag köpte igår, bara älskar rean på H&M


@ evelinas place

Hejsan på er sötnosar,

Vet inte vart jag har tagit vägen, men nu ska jag försöka komma igång med uppdateringen igen. Uppdateringen som varit jävligt seg de senaste dagarna, förlåt!

Sitter hemma hos Evelina nu i sängen och tar det lugnt, drogar gamla Fonky Fresh låtar och så. Kvällen har varit underbar, vi har haft jätte kul!

Imorn ska jag dra mig tidigt härifrån, försöka vara hemma till 12 för att plugga. Rolig söndag, sen Solsidan på kvällen såklart!! Ledigt på måndag vilket gör allt så mycket bättre.
Nu ska vi kolla på film och ta det lugnt, hörs! ♥

bild från evelinas data




dags för utgång

Drar in till stan nu med bussen som går 10 i, ska möta Evelina bilder på det jag köpte kommer imorn.
Kyss på er!♥


brinn pengar brinn

Har inte bloggat idag, sämre..

Igår kväll drog jag och Amelia ut till Alex och massa andra sköna grabbar, hade chillkväll med musik godis och annat. Taxi hem runt 2, sen somnade ganska direkt..

Vaknade imorse runt 1 och drog till Ingelsta, jag handlade lite grejer som det kommer bild på sen och så käkade vi sallad och massa gott på Lindahls, kom hem för en stund sen och Amelia ska snart dra hem.

Ska nog träffa Evelina senare men får se vad vi hittar på, kanske sover hos henne för här får ingen mer sova tydligen, ha det bäst så länge så hörs vi nog lite senare och förlåt än en gång! ♥


ingen uppdatering

Förlåt för att jag inte skrivit på hela dagen, dåligt av mig!

Har bara legat i sängen hela dagen nästan, käkat nudlar och varit allmänt slappa. Inte orkat göra något speciellt, men nu ikväll ska vi ut! Vet inte än riktigt vart, kanske till Alex eller någon annan. Mer om det och bilder langar jag nog in innnan vi drar.

Ska gå ner nu och äta tacos, sen fixa oss lite så vi hörs lite senare, puss!


sidecut

Åh.. herregud! Vill börja med att skriva att jag blir så sjukt trött på folk som klipper sidecut, och alla boys som nu för tiden har samma frisyr och kläder som kallas "inne". Sidecut var så otroligt snyggt när bara några få brudar på skolan som klippte till en början, men nu tycker jag det har blivit alldeles för mycket. Visst det är mode, det är snyggt, men vad fan, nästan varenda jävel har tänkt tanken att klippa eller har gjort det. Det är lätt jobbat och passar utmärkt för folk med kort hår, men nu är det knappt speciellt längre. När så många har det dvs.

Jag har tänkt tanken, men jag skulle ångra mig efter någon vecka på att ha samma frisyr i flera dagar, känns inte som det går att variera så mycket med sidecut. Vad tycker ni? Att klippa/raka in symboler är häftigt och man får variation. Man kan lägga över till mittbena utan att det syns vissa stunder, men annars då? Tröttnar man inte, ångrar man sig inte? Saknar man inte sitt längre hår?

Om man bestämt att klippa sidecut, måste man ju klippa väldigt ofta eftersom det växer ju ut, ( och nyklippt växer snabbare.) Så hur länge ska man hålla på? Ska man gå till frisören en gång i månaden för att förnya sin sidecut som väx ut? Likadant om man har färgat hår, man får väll utväxt som syns tydligare i det korta håret, inte sant?

Det var bara lite tankar jag hade, säg gärna vad ni tycker. Puss! ♥


popcorn

Jag och Amelia var och tränade tidigare, slet som jävla idioter, jätte skönt! När vi kom käkade vi stek, sås och potatis och duschade. Har precis spelat lite gitarr och sjungit lite. Nu har vi precis laddat ner Linas kvällsbok och ska lägga oss ner nyduschade och fräsha och titta på film & äta poporn! Imorn kanske vi ska in till stan en sväng, får se om vi orkar. Puss så länge!


all around the world

Pluggdag igen kan man kalla det..

Amelis öga är fortfarande alldeles rött så blir ingen fotografering idag heller utan har precis pluggat lite engelska. Vi ska snart resa oss upp från madrasserna och börja tagga träningen med musik, sen ska vi dra oss iväg. Tar bussen till Spiran sen hoppar på 117 till träningshallen.

Har även ätit med lite sallad och annat. Hunnit med att göra ett träningschema med, ni kanske får bild på det sen. Står vad vi ska äta, träna och att man bara får äta godis på fredag&lördagar. Vem vill licksom inte vara snygg till sommaren 2011?

Nu ska jag göra klart engelska uppgiften, ska nämligen skriva ett brev till någon i england och berätta hur det är att bo i Svergie. Roligt, roligt..

Puss&kramar på er så hörs vi senare när vi kommer hem! ♥


awesome

Har precis tagit en lång dusch och nu ska jag och Amelia spela världens roligaste spel så kallat pockerface.
Det går ut på att man har en vanlig kortlek och sitter mittemot varandra, sedan ska den ena deltagaren ställa en fråga. Vänder motståndaren ner kortet innebär det ett NEJ, vänder man därimot upp kortet räknas det som ett JA. Inga följdfrågor utan bara Ja/Nej frågar. Helt awesome!

Nu ska köra igång, efter det blir det nog sängdags. Känner mig lite ringrostig och har gjort hela dagen..
Puss på er gullungar & sov gott!

bild tagen för några dagar sen, jag&ame ♥


mean girls 2

Här i sängen har jag och Amelia legat nu i flera timmar och smällt i oss hur mycket godis som helst. Tittade nyss på Mean girls 2, SE DEN INTE! Den sög, precis likadan som första filmen men med andra skådespelare förutom rektorn, fail.. Så titta inte på den säger jag bara!

Tror vi ska ligga här i några timmar till nu tills det är dags för att sova, kanske ska gå igenom min musikläxa med som måste redovisas efter lovet, vi får se vad vi tar oss till. Det var allt för nu, så hörs vi säkert senare, kram!

kolla på trailern här



snacks

Sprang alldeles nyss bort till affären och handlade lite snacks till ikväll. Vi ska strax ladda ner en bra film som vi senare ska kolla på. Vet inte vilken det blir men ska försöka hitta någon go! Nu ska vi upp och göra lite mat, makaroner och så. Resten av familjen är hos moster och kompisar, så vi är alldeles ensamma hemma, härligt värre!
Men nu ska jag kila, hörs senare!♥


google is your friend

Tja alla goa och glada!
Sitter här med Amelia och vi har plockat upp pluggsakerna och har precis kommit igång. Bytte schemat lite, blir plugg idag istället. Kanske ska till moster sen med, hon fyller 53 idag, grattis! Just det, Millybus har fått ögoninflamation hon är alldeles röd, stackars! Det var för att hon lånade min maskara, så vi får se om det blir att fota imorn ens. Träningen imorn kväll ska vi iallfall försöka klara av. Nu ska skriva om ekologiskt och Mirza ska hjälpa mig, men allt han säger när man behöver hjälp är "google is your friend" HITTAR INGENTING!

Hörs nog lite senare när jag har tid, annars blir det nog ganska segt idag med tanke på att jag verkligen måste göra klart allt detta..


bleeding love

Vi sitter här och jag har precis ätit nudlar, nu ska vi krypa ner i våran mysiga dubbelsäng och titta på Wallander Mastermind. Så mysigt! Sov så gott snyggingar så hörs vi imorgon ♥

Schema för veckan med:
Onsdag: Dra ut lite, ta lite bloggbilder, kanske försöka mig på ny design osv..
Torsdag: Plugga hela förmiddagen, fixa något gott att käka. Taggahårt till träningen på kvällen!
Fredag: Fest eller liknande. Får se vad vi hittar!
Lördag: Inget inplanerat
Söndag: Plugga lite, sen sova och Solsidan såklart!


om du lämnade mig nu

Mamma och pappa har kommit hem nu och vi har fikat med semlor och kakor, jätte smarrigt!
Sen har vi bara chillat och planerat veckan, ett litet schema kommer nog lite senare kanske. Som ingen missat ska Amelia bo här i en vecka och just därför har vi gjort källaren till vårat egna lilla kryp in. Vi har hämtat ner speglar och tagit ner en blomma, bäddat med madrassen till en dubbelsäng på golvet och tagit ner lampan från mitt rum. Mysigare går inte att få! Snart ska vi äta, kyckligfele, potatis och bearnaisesås, så gott ! Vi hörs nog lite senare, men nu blir det bara för oss att inviga nya rummet, tjao!






coming soon

Vaknade runt 2 av att mormor kom in och väckte oss. Mamma, pappa&Wilma kommer om ungefär 20 minuter, saknar er massor&ska bli skönt att träffa er igen! Nu ska vi gå ner och har precis fixat oss litegrann. Mormor kom även med semlor som vi senare ska smälla i oss. Ikväll är det träning med, får se om det blir något för min del. Puss så hörs vi senare! ♥

bild från igår


tusen gånger starkare

Nu blir det krypa ner med film och så. Hörs imorn snyggingar, natti!


just a dream

Har myst i sängen i flera timmar, laddat ner några godingar till natten nu då. Ska ner och tvätta bort sminket och sen lägga oss till sängs. Käka något gott kanske, om vi hittar.. Men vi hörs nog innan vi somnar! ♥

just nu, apansson och kaninisen eric




love and other drugs

Utan att berätta något för er drog jag och Amelia tidigare iväg på bio. Impuls boka och sprang iväg ganska kvickt. Med bussen in till stan köpte vi biljetter och godis, sen tittade vi på Love and other drugs.

Kom hem för ett ganska bra tag sedan och ligger under våran täcken och värmer upp oss. Iskallt ute! Senare ska vi spela kort och se på Miffo. Bloggar nog om en stund igen, puss!


i will allways love you

Har ätit upp nu och gråtit en skvätt till gamla låtar i Idol&talang. Paul Potts i mitt ♥ alltså. Han är ju helt underbar!
Nu ska vi fixa oss sen tror vi att vi ska dra iväg till Alex i Vilbergen eller någon annan rolig, det lär vi märka. Bloggar nog innan vi drar iallafall!










a year ago

Nu står jag och Amelia i köket och gör våfflor för vi läste nämnligen igenom våra bloggar för ett år sedan och ni kan med gå tillbaka hit och kolla. Bloggade på kvällen men ändå ca ett år sedan, ska göra det här sportlovet likadant som förra lovet. Vårat våffeljärn från stenåldern är snart varmt och vi ska snart börja grädda dom. Hörs under eller efter måltiden!


felfri

Vaknade kanske runt 12 och har suttit med Amelia i sängen i en timme nu och bara spelat spel på olika hemsidor. Gjort lite tester och så vidare! Vi ska försöka hitta på något att göra nu så då hörs vi senare med lite planer för dagen.
Vi båda två börjar också bli sjuka så det kanske blir att bara vara hemma och krya på sig idag, kanske bjuder hit någon. Mer om det sen, men kram så länge!

Amelias drömprisse



Amelias resultat




he's the man

Jag och Amelia har spelat kort the hole night och sett på melodifestivalen och ska snart sova!
Har även kollat igenom massor av videos på youtube på gammla folk och gamla videoinlägg som aldrig visas.
Men nu måste jag vara social med Amelia innan hon somnar, imorn blir det att hitta på något kul och inte bara sova bort hela kvällen. Puss! ♥




hallelujah

Sitter med Amelia och är fullt uppe i att spela kort, har smällt i oss en hel sprite och massa dipp. Proppmätt! Nu ska vi forsätta med det vi påbörjat, och lyssna på bästa låtarna från våran spel lista, great sunday night! Cya ♥


allting kommer bli bra

Har precis kollat på Solsidan med Amelia och nu ska vi blanda ordning lite dipp som vi tidigare var och köpte. Sen ska vi kolla på Wallander och efter det ska vi spela kort hela långa natten. Mysigt och lite flash-backs från i sommras! Klockan 12 blir det att se på reprisen av Melodifestivalen, som vi missade igår.. Nu ska vi springa iväg och fixa godiset och så, puss!










tårarna föll, tänker på tiden som var

Nu drar jag&Amelia iväg till Coop för att köpa sprite, så sugna är vi på det!
Sen blir det att va lite sådär halv nyttiga och dippa grönsaker, spela kort och titta på solsidan senare, vi hörs när vi kommer hem!


anna david - fuck dig

As tråkig header och design, men ska be Frida fixa en ny, ska bara skicka lite nya härliga bilder till den sköna tjejen!

Har inte bloggat på ett tag, det är dåligt av mig. Men när designen sedan är på plats ska det bli ändring på den saken! Jag och Amelia ligger hemma i mammas&pappas säng nu och har legat här i stort sätt hela dagen, gjorde hamburgare förut. Jättegott! Nu ska vi nog sova eller tagga Solsidan, mamma och pappa kommer hem om några dagar. Det blir skönt, hörs senare!

slänger in några härliga bilder från igår nu då






film med eve

Vakna för ett tag sen, ducshat nyss nu blir det när mörkret faller, för hon inte sett den tjarååå!


när katta nys blir enu veeeer

Tung dag med bästa eve! Så mycket som hänt och massa kan bara säga katta och kniiiivblad&tung som king kong. Hahah, du är bäst vännen!

Nu ska vi krypa ner i sängen och kom hem för en stund sen, berättar nog med men nu blir det godnatt. Tjarå!


drar nu

Dagens outfit:

Grå halsduk, vit bh, siden tights, genomskinlig skjorta, Puss!♥


godmorgon

Åh gud, vad trött jag är!

Vaknade nyss och ska gå in till Jacob och väcka honom runt 7 snart med, har jätte ont i halsen känner jag.. Great att bli sjuk sådär innan lovet. Nu ska jag fixa mig och blir nog bara att dra på sig något idag, sen har vi halv hemstudiedag så vi slutar runt 11, kommer hem runt då. Hör av mig senare, godmorgon på er iallafall. hoppas ni sovit gott ! ♥


men okej

Säger tjena eller snarare godnatt nu. Dagen har varit rolig och pappa ringde förut, saknar dom!! Imorn är det helg. Eve älskling kommer till min skola sen på kvällen sover hon här, lördag spenderas med amebebis, vi ska ha roliiigt! HÖRS!

Tja jag heter clara och har slutat plattat håret och varierar med lite mittbena, vad tycks?


uppskatta kontakten

Att kunna ha vardaglig kontakt är enkelt men när någon är bortrest är facebook perekt. Pappa skrev till mig, saknar mamma&honom så otrolig, fast dom bara varit borta i en och en halv dag. Licksom Wilma (min hund) hon är på hund kennel.. Dom alla kommer hem på tisdag, ska bli underbart att träffa dom igen!



Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig och sova, ska komma upp tidigare än idag imorn.
Ha det underbart & sov sött!♥


sri lanka serrö?

Rubriken, danne?

Jag och anton började lagade mat förut, köttbullar och makaroner
Ska be frida fixa min design nu sen ringa någon rolig, orkar inte skriva mer nu.

Bild på min ear cuff. Alla har med bara en gripklo där uppe men jag har äkta, hål!
Hörs nog inte senare!♥


kom hem nyss

Försov mig imorse, nästan förväntat..
Kom till skolan och dagen började bra. Paula gav förslag på att jag ska börja lägga in outfit bilder, vad tycker ni?
Det skulle insperera många, kanske? Kom precis hem och nu ska jag hämta min oboy och krypa ner lite under täcket, senare får vi se vad som händer. Hör av mig snart igen, Puss!♥


kyla

Tja sötnosarna där ute!

Skolan gick grymt, precis som idrotten.
Amelia kom dit så gick vi och köpte en kedja till mitt örhänge och ett par skor till mig. Sen drog vi till lindahls och köpte glass, på vintern, glass på vintern är liiivet för sånna lirare som vi!
Sen drog vi hem till mig och taggade med makaroner, balooouu och mogle och webbcamen ofc. Sen sprang vi iväg till bussen och tränade, ansträngde oss inte till max, det är dåligt av oss.. Efter det kommer vi till stan och har sprungit allt vi orkat för att hinna med 15 över. Sen går det inte, utan kvart i! DAMP! Vi väntade.. och väntade.. och till slut åkte hem. När jag kom hem duschade, och käkade jag upp en god pizza här i sängen medan jag chattar med lite underbart folk. Pratar med Amelia i telefon, och ska gå ner och borsta tänderna nu! Godnatt med er och nu ska jag gå och lägga mig utan att mamma och pappa är hemma :(
Ingen kan ju missat att dom åkt utomlands idag, hoppas ni får det underbart där borta, GODNATT!


hejdå kärleken

Klockan är snart 12 och jag ska alldeles strax krypa ner till kojjs. Har inget smink och precis borstat tänderna, skönt att sova må ja säga! Bloggar nog inte imorn bitti, utan senare på dagen. Har annars lite fullt upp, träning osv.. Ha det bra, godnatt!


ge kärlek till den du tycker om

Fick en ros av allrabästa vän, mums!

Skolan gick as bra, redovisning oså. Sen efter skolan pluggade jag efter det, in till stan med Amelia, la undan ett par skor som jag ska köpa imorn ! Sen åkte vi och käkade på pastasnäckan. Efter det hem till Amelia, jag somna sen tog bussen hem. Nu har jag bara suttit här.. Tråkigt, ska ringa Mirza snart och imorn åker mamma och pappa till Teneriffa och är borta en vecka, hur ska det gå här hemma ?! :o Det återstår att se, puss vi hörs!


hos mormor och morfar

Sitter hemma hos mormor och morfar nu och bloggar nu också från deras data. Vi har käkat pizza och jag har blivit kär i min kusins barn, Erik! Såå söt!! Jag typ dör.. Satt och höll han aslänge och myste med honom, gullungen! Vi ska nog snart åka hem och jag ska plugga som en idiot till provet imorn om revolutioner och massa skit, orka.. Men nu ska vi kolla lite på tv och halv sova, så bloggar jag senare ikväll! Kul med lite uppdate ändå? Puss!♥




fix you

Sitter hemma hos eve sötnosen nu och hann eller orkade inte blogga yesterday!
Vi va mest hemma och käka fin middag med hennes familj, asgott! Men först av allt färgade vi evelinas hår, rött! :o Det vart dyngsnyggt !! Sen efter en stund bestämde vi träff med Adam&Mirza, gick bort till 119s hållplats och mötte upp dom, gick hem till eve och spelade Kinect, fotboll och jag och Mirza dansade, assnyggt! Jag fick 66% medan han bara fick 18%, egd tjena! Sen skulle vi följa dom till hållplatsen och då kastade Mirza mig i snön, jag vart dyngsur och mulade han :) Rätt åt! Senare kolllade vi skräck och jag råka somna ifrån när hon pratade, förlåt! :( Somnade 6 och vaknade 11, HUR FAN FIXAR JAG DET?!

Vaknade för en stund sen och har nu bara legat och pratat, nu ska vi fixa oss och ta lite bilder, efter det kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka och käka middag hos min mormor och morfar så kommer mina kusiner och allt, mysigt !

Men nu måste jag fixa mig om vi ska hinna något, tjabba!


myspys

Kom hem från stan för en stund sen & fick med mig lite saker. Vilken rea! Bilder på det slängs nog in senare. Nu blir det dippa grönsaker och titta på film, men min bror och mami. Sen ska jag fixa mig och ta bussen ut till Evelina och sova där. Hörs efter filmen någon gång!♥




they say true love hurts

Vaknade runt 11, har bara suttit vid datan och fixade mig klart nyss. Ska in till stan med mami snart och köpa skor och lite annat. Vi hörs kanske innan jag drar, annars senare idag!

Bilder från fikat igår, tjarå!






det färgar av sig

Blir sängen, film, cola&kladdkaka. Godnatt!


let me be your hero

Kom precis hem från skolan och sitter nu och snackar med saknade älsklingen Frida.. fan vad länge sen. Ska spela lite gitarr nu sen får vi se vad som händer. Ikväll blir det att hänge med brolle junior och ha skojj, får se vad jag och hon hittar på! Ha det bra så länge, tjarå!


brolle är en grönsak

Tjafan!

Amelia drog nyss, skolan flöt på. Jobbade göörbra! Med kursen, hann till&med redovisa, bäst elle? Efter skolan såg jag milly på bussen, hon glodde as snett för hon såg inte att det va jag :( men sen fick hon allt reda på det, hehe! Vi kollade på film, jag somna.. Hon gjorde ett film i min mobil på mig.. Moget värre!! Sen kollade vi på gamla bilder och grät en skvätt :( inte! Blev ingen träning men men.. HOn slängde precis i sig lite lasagne och sprang till lindövägen för mats ska hämta henne. Ska ner och tvätta bort sminket nu, men innna jag sover ska jag:
 
Kolla lite på kursen, läsa igenom målen
Spela lite gitarr ta ut tabbar till en ny låt jag hittat!
Borsta tänderna
Ta bort sminket
Välja kläder till imorn

Ska käka upp mina nudlar nu, sen göra allt sen ruscha in i sängen. Imorn är det Friday I'm in love. Sover med Amelia och vi får se vad vi hittar på. Ha det gött kyss på rumpaahn!


drar till skolan

Drar till skolan nu, blir nog ingen träning i kväll för Ame är sjuk och jag vill inte gå själv .. Men vi nu drar jag, hörs!♥






överraska mig

Ska lägga mig i sängen nu och kolla klart på den underbara filmen Älska mig som jag äntligen hittade!
Mamma är underbar, hon kom in nu och överrraskade mig med att hon hade köpt massa saker på stan, bild på det. Urgulligt av dig!

Nu ska jag krypa ner i sängen och halvsova så blir det upp tidigt imorn och tagga helg imorn kväll, knappt några planer men kommer!





keep it real bitch

Sho bre!

Har fan inte uppdaterat idag men ni får nöja er, hehe. Skolan gick bra, hade mattprov och lite annat kul. Efter skolan var det ph sen drog jag hem med Agnes och gick ut med min hund, sen in och plugga. Käka upp typ alla våra frukter, clementiner är din vän vafan! Drack cola och så. Vi har bestämt att vi ska gå och lägga oss vid 9, ska jag lyckas?! HAHAHA vafan, plugga som idioter och nu ligger jag här.
Utan smink, nerbäddad i sängen det är sååå varmt här uppe asså.. Ska snart sova men skriver ett goodnight inlägg sen, kyss på kinden !




pass out

Skolan idag blev lyckat och slutade med idrott, djungel volleyboll sjuk kul, tigrarna äger!!

När jag kom hem gick jag upp och la mig och somna i min säng, trött som jag alltid är på eftermiddan.. Vaknade till vid 4 och gick ner för att plugga, stenjobba som en gud tills pappa och jag åkte till träningen där vi mötte upp Amelia. Vi tränade, gick skit bra och vi kämpade som vi aldrig gjort förr!

När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen, rakade benen och allt, jätte skönt! Sen kom mamma hem med pizza till oss, mums! Sen kröp jag och mamma ner i soffan och hon förhörde mig på lite om revolutionen, jag är bäst!

Nu sitter jag här med Pongo från kongo i telefonen och ska gå ner och borsta tänderna snart för jag är sååå trött.. Bye bye!♥


20:35

Godnatt!


lyckat

Tjafan!

Kom precis hem med mikkis och vi har precis käkat sockerkaka&jag käka upp min brors mat, hehe..
Snart ska vi dra ut med Wilma sen skulle vi in till stan för att träffa Ida men hon kunde tydligen inte.. Så vi ska nog bara va hemma eller träffa någon annan, det var allt för nu så hörs vi senare ikväll! ♥


skolan snart då

Precis fixat klart mig. Blir att ha på sig: Svarta tights med spets, vitt linne, vit tröja med ficka, klocka och armband.
Nu ska jag gå ner och käka sen kolla busstabeller, ha det gött puss!






godnatt inlägg

Har inte bloggat sen igår men men..
På kvällen hemma hos Amelia somna vi jätte tidigt till en bra film, helt slut efter dagen som varit. Jätte skönt!

Imorse vaknade jag till först vid 8 av ett glömt avstängt alarm, sen vaknade till igen runt 10 och somnade om. Vaknade igen vid halv 11 och gick upp, vi gjorde köttbullar&makaroner och åt framför tvn där vi tittade på I hennes skor.

Har precis färgat Amelias hår och nu står hon i duschen och skjöljer ur det. HAHAH hjälp !! BRANDALARMET GICK NU, MEN DET GÖR DET JÄMNT NÄR DOM GÖR MAT?! En annan gång var det jag som stog i duschen och fick springa ner inlindad i en handduk till alla i panik i köket, piiiinsamt!

Snart ska vi äta och kolla på solsidan sen ska jag åka hem och gå och lägga mig direkt. Ska ha borstat tänderna, vara osminkad och smörjt in mig med ansiktskräm när jag kommer hem så blir det bumms ner i sängen. Nybäddad säng.

Så nu säger vi godnatt, ni kan smsa sen om ni vill och imorn är det skola börjar 9 och eftersom inget löshår så tar det inte lika långt tid att fixa sig, hehe pussgodnatt!


norrköpings töntar

Hello!

Kort om dagen. Vaknade 8, stan klockan 10. Amelia sminka sig på Make-up store, sjukt fina !
Sen gick vi till modeklipparna och jag plocka ögonbrynen, dom blev jätte bra! Sen drog vi upp till Rebeccas salong och kollade på löshår, sen till MC och jag käka. Lyckades tappa halva hamburgaren på golvet innan jag började äta.. Säger bara, tur att det va Big Mac. Sen gick vi ner till salongen där vi skulle klippa oss. Mitt hår tog 3 och en halv timme att klippa och färga, sjukt nice fast jag blev jätte rastlös. Amelia väntade och kollade i tidning och efter tidning, sen kom mamma med. Sen drog vi och köpte hårfärg till Amelia och ska ta bussen dit snart. 

Kom precis hem och det vart jätte lyckat! Först lite rött men nu blev det fin brun. Jag ville ha blont men det ska jag färga till senare. Så blir att springa runt utan löshår nu några månader/veckor. Skit nice eller inte..

Nu ska vi käka, hörs nog innan vi drar till Amelia!




filmtime

Har precis kollat på Prinsen av Egypten. Det är livet!
Nu ska vi kolla på Olvin och gänget, hehe amelias favvo!
Imorn blir det att gå upp tidigt och jag slänger in ett schema på det nu med
09.00 Gå upp
10.00 Amelia ska få sin sminkning på make up store
11.00 Kolla lite kläder
12.00 Käka på stan
13.30 Klippa sig&färga håret, både Ame och jag
Haha orkar inte skriva mer nu och amelia vill inte att jag skriver mer för hon har redan satt på och börjat sjunga med i kattlåtarna.. mm..
Puss puss gode grisar!


frankrike

Tja alla coola !

Måste bara börja och säga att vi vann alltihopp! SKULLE JU KLÄ UT OSS TILL ETT LAND, vi va frankrike och vi VANN!! Fick biocheck på 100 kronor, skit nice hörrö!

Efter skolan drog jag hem, fikade med mamma&såg på film, sen somna. Amelia kommer snart hit och då ska vi mysa&se film för mina föräldrar är borta&min bror med, haha !




rullar fram

Hej brudar & kanske några boys!

Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit upp mina nudlar, pratat med Ame i tele, lagt på med Ame i tele, valt kläder till imorn osv.. Ska se film nu sen byta om till träningskläder och hoppa på Amelias buss in till stan.Vi åker med 117 till träningen och tränar,  chill!

Imorn är det fredag och då ska vi ha tema dag i skolan, vi ska ha moderna språk hela dagen och sedan klä ut oss till ett land, typ som spex fotona i 9an? Sen kan man vinna fina priser. Jag ska ha en randig tröja och tights.. Med mera. Det va allt ni fick veta om det, men lägger upp bilder imorn!

HAHAHAHAH måste bara "skämma ut" min brushä som jag hör sitter och lyssnar på en låt från RingarN i Nottredam, haha han sjunger med och är 18, ååååh mitt liv!

Vi hörs senare efter träningen!

Jag tycker det är så tråkigt när folk bara lägger upp ego hela tiden, så jag gör inte det utan slänger in en bild på min och arlindas fina neccisärer, min åt höger (a)


otroligt

Sitter här osminkad i min otroooooooligt sköna säng och funderar på att sova för jag är så otroooooooligt trött. Ska dra mig till sängen och lägga mig nu för jag har precis borstat tänderna och dom är så otrooooooligt vita. Nu ska jag bara kolla klart på en otroooooligt lyckad och rolig videoblogg på Kissies blogg. Sen ska jag sova så otroooooligt gott, kyss!


i hate this part

Ska bara blogga lite om dagen nurå. Efter skolan rusade jag med nästa buss direkt hem, gick en sväng med Wilma sen gick jag och la mig och sov i sådär en tjugo minuter. Sen när pappa kom hem gick jag ner och så pluggade vi SV i 1 timme, great! Nu kom mamma precis hem och ska göra pannkakor till oss hihi, hörs innan sängdags!

lite bilder från gumpan igår.






sååå dålig

Så hemskt dålig uppdatering, har anledningar..
Inte orkat, annat för mig, varit depp + att jag knappt får några kommentarer, jo men vad ska ni kommentera? Skriv lite om vad ni vill ha med, fler bilder kanske, hissa&dissa, videoinlägg. Tyck till!

Har bara tränat idag & precis duschat. Ska dra mig till sängen nu och jag slänger inte in någon bild nu heller. Utan en liten tråkig plan för veckan blir det.

Onsdag: PLUGG! boooooooring
Torsdag: Träning&plugg
Fredag: Sova hos evelinabebis tror jag
Lördag: Färga håret tror jag och kanske vara med Amelia
Söndag: Kanske träffa någon annars sova och plugga

Kommer (om jag orkar) komma en hel del bilder från dom senaste dagarna, som jag inte orkat lägga in från kameran, hehe. Jaja, nu blir det sängen för mig för jag babblar om ingenting, Puss på er sötnosar!


enter the ninja

Dagen har varit bra och nu ska jag och Amelia dra och träna, tagar med Enter the ninja pusshej!


RSS 2.0