Lol


Hos dig är jag stark

Vi har inte varit tillsammans länge, men det känns som evigheter. Evigheter du varit här hos mig. Jag har funnit honom, som alla pratar om. Henrik, du fyller ut mina tomma hål. Du älskar mig för den jag är, hur jag än ser ut, hur jag än klär mig. Du gör mig så lycklig, du får mig le, du får mig skratta. Jag kan vara mig själv med dig och du med mig. Du är helt fantastisk. Jag mår så bra när du finns vid min sida och jag hoppas du stannar där i veckor, månader och år. Allt jag önskar just nu är att du inte ska lämna mig. Att vi ska fortsätta vara, bara vara vi. Som vi har det nu. Den här kärleken går knappt att beskriva, inget har fått mig att må så bra som du på länge. Tack för att du finns världens bästa pojkvän, jag är så glad att kunna kalla dig för min. Jag älskar dig Henrik Åberg.

Long time ago

Kort om dagen
Var i skolan, drog till stan träffa Henrik. Drog hem till mig, umgicks med familjen heheh och kollade på skräckfilm. Mysigt! Sen drog vi in till stan, ringde kundtjänst klagade på busshelvetet som gick förtidigt, åt lite smått på mc. Ska sluta äta godsaker, promise att jag har diabetes. FML, och massa annat skit. Sen åkte jag bussen hem, tack för en underbar dag Henrik. Med massa skratt hihi!
Resten av veckans planer:
Imorn: Skola,plugga, sova
Fredag: LäkarN och sova med paula, eller vad säger du hjärtat?
Lördag: Va med Henrik och sen ska vi bowla tillsammans med hela tjocka släkten. Kommer bli feting nice känner jag, seeen fest!! UNTZ UNTZ om du hittar något dvs, kanske tillsammans med Fanny och Jonte. Sen sover vi nog i Söderköping hos älsklingen!
Veckan ser skön ut, hopppas ni har de bra. Nu ska jag äta is sen sova, puss!!
Gör vad som helst för dig gumman, för jag vet att du gör det för mig. Jag älskar dig Paula.

You are my addiction


Peace bror

Sitter i Henriks säng just nu med typ alla hans kläder på mig hihi, vi har varit på stan idag och fikade. Träffat Fanny och Jonathan som vi även va med igår + Kenntah. Vi kom hem för en stund sen och älskling har köpt jätte fina kläder och ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Men jag har köpt örhängen och en halsduk, nu tänker ni säkert. En halsduk till?! Och ja! Jag har säkert 10 stycken typ likadana men de är min grej vet ni.
Iallafall i kom hem, la oss och kollade på film och sen så somnade vi. Hans kära mor kom in och hade lagat mat och hon är sååå söt och typ anpassar sig största till att jag är vegitarian, så nu åt vi tacos med quorn färs. Muuums, nu ska vi barra chilla sen får vi som sagt se vart kvällen leder oss.
Vi ska ta hål i hans öra ocksååå!!

So fucking in love

Vi har alltid lika roligt och nu ska jag sova här inatt igen. Nu ska vi se på Kvarteret Skatan sen ska vi göra mat ♥

Fredag den trettonde

Det handlar om att bjuda på sig själv. Ville bara dela med oss av energin!



Just nu

Kokar nudlar och chattar med älskling.

2012-01-12

Tack för att du finns, du får mig skratta och du accepterar mig för den jag är. Jag är så otroligt lycklig, tack för du finns älskling. Du är bland de bästa jag har Henrik Åberg.

Delar ännu en natt tillsammans

Hej kära läsare!
Just nu ligger jag i Henriks säng medan han snarkar.. Nae då, han ligger här och vi har precis varit och käkat pizza och pommetallrik. Nu ska vi bara ta det lugnt och se på film och läsa bloggar, som vanligt.. Sover här i natt igen. Har ju ingen skola imorgon, men har hemstudiedag så ska ta bussen med Henrik in till stan på morgonen sen hem och plugga ihjäl mig. Hade även utvecklingssamtal idag, de gick fett bra ska försöka höja mig med 5 vg, lycka till!
Nu ska vi sova, kolla in vårt fina klipp på Facebook när vi sjunger, lgom vackert eller vad säger ni?
Puss ♥

Henrik gästbloggar

Ah TJA!
Idag var jag i skolan, somnade under en föreläsning och blev utskrattad när föreläsaren märkte att jag sov.
Efter skolan skulle jag träffa Clara. Men_Hon_Tog_Fucking_4_Timmar_På_Sig!!!
Under tiden var jag med Kenta. Vi satt stilla utan cigg i fucking_4_timmar eftersom CLARA var så seg.
Sen när Clara kom så drog Kenta och då åkte jag och Clara hem till mig. Vi har kollat Kvarteret Skatan (vårt leverbröd) ända sen vi kom hit. Sen när man hade myst ner sig i sängen så vill Clara gå till Statoil bara för hon inte "klarar" en filmkväll utan godis/chips/cola...
Nu har vi kommit in igen och nu ville hon att jag skulle gästblogga.
Nu har jag skrivit klart om min dag. 
Älskar dig Clara.

/H

Kände för't

Kom precis in, har varit med Henrik hela kvällen. Vi har bara suttit på coffee och MC och snackat om allt och inget. Och nu kom jag precis in, ska ta bort sminket nu sen lägga mig i sängen och kolla på film. Blir nog Kronjuvelerna, är den ens bra?
Tagga skolstart imrn då, icke. Fast lite skönt att komma tillbaka blir det allt, nae nu har jag inte tid för er mer. Vi hörs snart igen, pussisar från lilla mig!

Under ytan

Ska in till stan nu och träffa Henrik, sen senare har jag inget planerat. Är fest sugen. Vill bara supa galet och spy upp allt förutom mina minnen.

Måste bara skriva av mig..

DET ÄR NÅGRA JÄVLIGT JOBBIGA PÅ FACEBOOK SOM PUFFAR OCH PUFFAR MIG OCH JAG BLIR SÅÅ FÖRBANNAD HAR LUST ATT KASTA IN EN STOL I EN VÄGG, JAG FÅR PANIK NÄR ALLA NAMN INTE ÄR BORTA SÅ JAG MÅSTE JU PUFFA TILLBAKA MEN DOM GÖR DET BARA FÖR ATT JÄVLAS SJUUUKT IRRITERANDEE ÅÅÅH DÖÖÖÖÖ, MASSA SOM JAG INTE ENS KÄNNER ÅÅÅH BLIR SÅ PIST OOOFF, VILL BARA TA DERAS HUVUD SOM ÄGG OCH MOSA MED HÄNDERNA SÅ INNEHÅLLET ÅKER UT ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH FGFIUSDIUBIFIBIJDBIFIFDIUBIUDSIUIXUIBIUPEHAR98TH943PHYBIJSBZGDJNSGOHGDO SÅÅÅÅ
Skönt att skriva av mig, haha...

Tja, jag har typ 2 läsare men jag lever

Sitter här, ska snart krypa ner i sängen. Har fikat med Paula på stan idag och haft lite deeptalktime jätte skönt. Imorgon ska jag nog träffa Henrik en sväng sen på kvällen vet jag inte. Är festsugen så jag ska kolla runt lite! Just nu sitter jag och chattar med Paula, Pontus och några gullungar till. Börjar bli ganska trött måste börja vända tillbaka dygnet. Igår somnade jag 7 och vaknade halv 4, inte bra.
Nu ska jag stoppa i mig en tablett för att mensverken ska försvinna sen ska jag krypa ner.

Svar på frågestunden del 2, del 1 fucka ur

Haha jag ber om ursäkt, hela mitt videoinlägg fucka igår. Men här ni resten av svaren som jag gjorde nyss och ser ut som en jävla idiot och de ber jag också om ursäkt för. Men ha det bra älsklings!!


Svar på frågestunden

Här har ni det ni bad om, hehe har ni ens bett om de? Men jag ser ut som ett spöke IGEN. Vad är det för fel på min lampa jag ber så heeemskt mycket om ursäkt. Vrid datan vettja och lyssna bara. Puss

Just nu

Jävla trött asså, de spårade igår. Helt insane assåå, är jävligt trött så ska fortsätta sova och vila mig som jag gjort hela dagen. Imorgon ska jag gå upp skapligt, städa rummet, duscha, träffa Henrik och troligtvis träffa Paula på stan senare, kanske ta en fika? Hoppas alla har haft en toppen nyår för det har jag verkligen, även fast det vart lite knas. Men det kör vi på! Om jag hinner imorgon innan jag sticker ska jag svara på frågestunden i ett videoinlägg. Ha det bra så länge!!

RSS 2.0