Jag har gjort allt jag kan


Kisses

Säg aldrig att jag är allt, om jag en dag blir inget.
Säg aldrig "Jag älskar dig", om du en dag tänker hata mig.
Se aldrig åt mitt håll, om du en dag har tänkt att vända blicken.
Lova mig inget, om du inte kan hålla det du sagt.
Torka aldrig mina tårar, om du en dag tänker skapa dom.


Nu kom suget på bloggen tillbaka

Har precis varit ute och sprungit med min hund, det var så skönt men varmt! Ska träna lite till hemma på egen front (sit-ups osv..) sedan ta en dusch. Ikväll tror jag det blir att stanna hemma men man kan aldrig bestämma något på sommarlov. Impuls händelser är det bästa!

Har gjort om en hel del i rummet som ni kanske vet, lovat att lägga in bilder osv.. Har inte blivit av ännu.
Jag ber om ursäkt för alla typ ostädade bilder. Det som saknas då är: elementskydd, litet skrivbord, säng lampa, kanske spottar över lilla spegeln, större säng.

FÖRE:








EFTER:







Jag har tänkt lite...

Har kommit hem från båten nu och har haft det underbart där! Jag och Amelia sov i tält och det kanske inte kommer några bilder på bloggen men annars är det bara att lägga till mig på Facebook och kolla. Clara Bell Maria Eriksson, det är nog där jag kommer vara social nu i fortsättningen! Kommer säkert ett inlägg då och då men inget regelbundet. Inte under sommaren iallafall. Ha det bra tills nästa gång vi hörs här på bloggen!


Jag lever

Känns viktigare att leva än att försöka leva.

Ge mig rysningar

Har ingen egentligen lust att blogga, ville bara visa att jag lever. Ska åka och träna nu, rummet är nästan färdigt och jag är sjukt nöjd!


Bleeding love

Jag vaknade halv 3 idag och var fortfarande jätte trött, käkade lite jordgubbar och började läsa min fantastiska bok (se bild) lite senare åkte jag och pappa ut till Lindö och gick med Wilma i skogen, pratade om allt möjligt sen dess har jag bara legat och läst, snart halva. Käkade grillat för en stund sedan och nu sitter jag och klickar runt lite på nätet efter avslutningsklänning. Ska nog på stan med mamma imorgon om jag och pappa inte ska fortsätta med rummet eller träna, det får vi se då.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, ska bara lägga kameran på laddning och borsta tänderna. Sen är det dags för att sjunka ner i boken.. igen.


Pics






Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill

Sitter hemma hos Amelia num gårdagen var jätte lyckad. Vi spelade kort och annat kul! Nu ska vi dunka musik från högtalarna medan jag och Amelia lagar köttbullar och makaroner.
Cilla, Amelias mamma fyller även år idag, grattis! Så tårta blir det att baka sen, härligt.

Home is wherever I’m with you


Om sanningen ska fram

Har inte bloggat något idag och bara ett väldigt kort inlägg gjordes igår med. Och nu blir det inte mycket bättre, för jag är hos Amelia och dansar för fullt! Det är toppen väder ute som jag hoppas alla upplevt. Jag iallafall har varit ute och solat med Amelia och hennes systrar, hoppat studsmatta, hoppat i vatten, fikat och läst bok samt lite annat mysigt. Men nu ska vi fortsätta med en underbar tjejkväll. Tacos är på gång och det blir att äta det ute vid solnedgången. Jag sov här igår också, då åkte vi till Marby och solade och fiskade vi fick napp. No comments! Nu ska jag hjälpa till i köket så småtjejorna inte får göra allt själva, det klarar dom inte... Jag kanske sover här imorgon, vi är ju trots allt lediga på måndag. Nice som fan!


Inte ett moln så långt ögat kan nå

Bilden förklarar min förmiddag. Nu väntar jag på pizza, mums!


Goodbye my friend

Har spenderat hela sköna gröna sommarkvällen med min bror Anton, vi har kollat på film. Nu börjar jag bli jäkligt trött. Ser fram emot imorgon, då jag och pappa och kanske Amelia ska börja måla rummet osv.. Vi hörs mer imorgon om planerna. Godnatt


In my bed

Är vrålhungrig! Och maten är klar om någon minut, det enda jag käkat idag är typ makaroner.. Fattar inte hur jag klarar mig, allvarligt. Har byggt upp hela väggen till rummet nu idag och ska börja måla osv imorgon! Det kommer bli jätte fint, jag vet att ni väntar på bilder men när hela renoveringen är klar kommer ni få före-efter bild.

Ja! Äntligen ropar mamma att det är mat, ska springa ner nu.

Jag och Amelia har inte setts på en hel vecka, men imorgon sover hon här. Saknar henne!

Nothing you could say can stop me going home


Nightmares

Vaknade för en liten stund sedan. Hade drömt en mardröm, den var hemsk.. Gick ner till mamma och pappa som var vakna. Men nu har jag och pappa precis satt igång med bygget, känns härligt!


02:37

Ska precis gå och lägga mig. Klockan är snart tre, herrgud.. Jag och mamma har kollat på När mörkret faller och hon höll på att somna största dels av tiden så jag fick väcka henne och spola tillbaka, gulligt. Det va jätte mysigt iallafall. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, trots att jag sover med öppen vägg och dörr. Resten är borta haha. Godnatt!


Pictures

Kommer 10 härliga bilder från när vi seglade båten till våran rätta hamn i St: Anna. Cassandra var med, vi stannade i Stegeborg för att övernatta. Hur mysigt som helst!




















1 juni - sommar

Har alldeles nyss käkat underbart grillat, så jävla nice. Är det sommar så är det. Ska inte göra något alls ikväll utan bara sitta hemma, ska bli skönt faktiskt. Ska nog kolla på film eller något med min bror sen får vi se vad jag gör imorn, även det kanske blir en slappdag..?

Nu ska jag hämta ett glas cola iallfall sen ladda ner en riktigt bra film. 


Shit, shit, shit

Åkte till skolan imorse, var där i tid. Men åkte hem efter en timme eller liknande, av många anledningar.
När jag kom gjorde jag nudlar sen gick jag och la mig och sov till ungefär klockan tre. Fixade naglarna lite, duschade osv.. Sen kom pappa och vi bestämde oss för att ta tag i mitt rum nu. Ska ju göra om, men vad som ska ändras är ännu oklart (för er som läser bloggen.) Det kommer massa bilder någon dag på hur det ser ut. Åh är så ivrig, det kommer bli skitsnyggt!

Nu ska jag fortsätta hjälpa pappa att sparka in lite väggar med mera. Bye!


Jag ser

Jag kan drömma om att hitta en pojkvän som du igen. Du ställde upp för mig, du behandlade mig bättre än någon annan tidigare gjort och nu efteråt är det ett enormt steg att gå vidare och ännu svårare att se dig med andra. Med andra tjejer som jag vet egentligen inte betyder ett skit för dig. Jag vet inte varför du gör det, du kanske vill få mig avundsjuk och herregud du har lyckats för länge sen och det vet du. Du vet hur lätt jag fallar för dig och du vet hur enkelt du kan få upp mina förhoppningar till max. Det gjorde du idag, du fick mig på fötter. Jag kunde stå, jag kunde gå med hjälp av dig för någon minut då jag trodde att vi hade ryckt upp oss och var på gång igen. Men du ändrades totalt, du säger det du vill ha sagt, sen är det hejdå.

Skillnaden mellan dig och mina andra ex är att vi vill, vi vet det, vi båda vill mer än någonting annat. Men jag visar det utåt, medan din sorg fastnar någonstans på vägen. Och jag vet det, för jag känner dig. Jag om någon vet hur mycket du tänker på mig, du berättar det inte alltid men jag ser. Jag ser hur du mår, jag ser om du låtsas, jag ser om det är äkta. Det finns ingenting du kan dölja för mig.


RSS 2.0