Tråkigt inlägg

Hos Cassndra, orkar inte blogga mer just nu..

Enda gången jag backar är när jag tar sats

Ligger i sängen här nu, utan smink och med nyborstade tänder. Min lilla älskling wilma ligger bredvid. För er som inte vet är det min hund, ska sätta på en film nu sen försöka sova, kanske ringer Pontus eller något om en stund. Ha det bra så hörs vi troligvis imorgon!


bild på mig och Cassandra, lämnar dig aldrig. Min stjärna från himlen

Det löser sig

Sitter i sängen med Cassies mysiga Canadatröja, ska snart svulla cheezballs och min sista burkcola. Ska köpa nya imorn!! Idag var jag såklart i skolan, gick sisådär måste jag säga. Efter skolan drog jag till mormor och fick min tröja. Såå fin! Hon har stickad en röd jätte fin, kanske kommer bild någon dag eller senare ikväll. Somnade i sängen hemma hos mormor och morfar, vaknande av att mamma ringde och sa att hon bakat bullar. Sjuk som jag är rusar jag i galopp hem haha, käkade bullar. Och nu har jag precis tagit bort sminket, sitter här och myser just nu. Ska plugga extra imorn, inte idag.

Är sjukt mätt, vill stoppa fingrarna i halsen men känns nasty haha, nej men seriöst varje gång efter jag käkat och bivit mätt får jag spy- feeling. Blir nog att ladda ner säsong tre av Jesery Shore eller något nu. Jalla vi hörs!

du

Har suttit och kladdat ner allting jag skulle säga till dig om jag fick chansen nu under en längre stund. Men det hjälper inte, allt i onödan. Han är upptagen, jag ensam igen. Bara för att jag kom försent, jag missade tåget, men det går väll fler tag. Har varit kär, men aldrig känt mig såhär trygg i någon förut, aldrig varit såhär lycklig i någons närvaro som i din. Jag älskar ditt skratt, din lukt. Hela du. Jag tryckts ner igen, vågar inte binda upp mig som förut. Ska vara säker på att han känner samma sak nästa gång, inte chansa som jag gör idag. Då blir det bara katastrof igen. Hela jag är världens katastof. Men gör detta om 10 år när allting kommer omkring? Han skulle inte vara den jag gifter mig med så.. Gå vidare.
Vänner, sure. Try 2. Men hur fan är man vän för någon man tycker om?

Skriver senare.


Little whore this is school, not Jersey Shore

Kom precis hem från en hel dag på stan med mina brud's. Har handlat lite, palla bild. Kommer inte heller bild på det jag fick när jag fyllde år, har lagt in allt i skåpen, eller hängt upp så jag orkar inte. Mår inte alls bra, mår jätte illa osv.. Hoppas jag inte blir sjuk, hata sick people! Nejdå, men har tagit tablett nu så det kommer förhoppningsvis gå över snart. Nu ska lägga mig för natten nu och klockan är 10 i 8. Känns sisådär, nej det känns bra. Ha det bra så hörs vi snart igen!
Rubriken är inspererad av Paula, det värmer i hennes hjärta att jag skrev detta.

Det kunde varit värre

Kvällen har inte varit världens bästa, men det kunde varit värre. Har krypit ner i sängen nu. Ska upp tidigt imorn för att kanske möta Cassandra en stund innan skolan, vi får som sagt se hur det blir med det. Nu ska jag sova, gör det ni med. Godnatt.

Byxmyndig

Nu är jag allmost vuxen, haha.
Förlåt för dålig uppdatering, inatt sov jag hos Cassie. Hon kom hit igår och firade mig med all släkt. Fick inte så mycket presenter men pengar istället! Vilket känns riktigt härligt.
Presentkort, högtalare till min data, trosor, nagellack, rakhyvlar, tights, strumpbyxor, en tröja, halsduk, pengar, ringar och lite till. Det var ju helt awesome! Nu har jag precis duschat och ska gå upp och dunka musik snart. Bloggar innan jag går och lägger mig, puss!

Number one

Sitter i sängen nu, har precis duschat. Känner mig grymt fräsh. Cassandra kommer snart, ska ringa henne. Har fått massa saker imorse. Kommer nog bild senare på allt. Gäster rullar in runt 16:00. Nu måste jag börja fixa mig!

Let's rock this place


För 15 år sedan..

Låg mamma på BB.
Om ca 3 minuter är det min födelsedag, känns helt motherfucking awesome faktiskt!!
TAGGAAAAAA

In the name of love

Just nu: Watching idol with my family. Pluggar lite vid sidan om, lite halvt. Kursen ska in senast 24:00 idag.. måste hinna! Om ca 3 timmar är det my birthday! Tagga rååå, Cassie kommer hit imorgon och firar med mig. Saknar henne sjukt, har inte setts på 3 dagar. Hon har varit i Göteborg. Men vi hörs senare!
Jag och Cassandra i April

@school

Right now sitting here with my homies och studing like hell.
Okej, på svenska. Jag pluggar inte just nu har men tekniskt sett redan slutat så.. Mitt hus är snart klart i NO:n, ska bara göra tak också. Sen efter skolan blir det att plugga stenhårt till 24:00. Och även åka till mormor och äta pizza. Imorgon fyller jag år, känns helt fucking awesome! Nu ska jag fortsätta plugga stenhårt. Hörs senare!

Skolan next

Ska dra till skolan idag, såhär ser jag ut. Även bild på håret. Hörs i eftermiddag!

Håret blev Ok

Håret blev godkänt. Lite åt svarta hållet, men duger. Kommer ju blekas med tiden. Just nu: Ber en bön- Ken Ring
Är på jävligt dåligt humör, men ska sova nu och få min skönhetssömn som jag behöver. Godnatt!
Bild från imorse.

Just nu

Ska tvättas ur om några minuter och jag hoppas inte det blir lika svart som det ser ut. Efter jag duschat samt tvättat ur hårfärgen ska jag koka nudlar sedan plugga med pappa!

Galet värre

Kom alldeles nyss hem. Har suttit kvar med brudarna och pluggat ända till 4. Ska ta en tur med hunden nu, sen blir det att färga håret. Efter det blir det plugg, skriver lite senare ikväll!

Knocking on heavens door

Har bloggat dåligt, men har sovit hela eftermiddagen. Idag var vi på museum med klassen. Åkte buss till Linköping (sov) var där hela förmiddagen, med matsäck och så. Jävligt nice faktiskt. Åkte buss hem (halvsov.) Stanna kvar lite efter skolan med Tobias och Cassandra och pluggade musik. Imorgon ska jag nog redovisa det, känns sisådär. Efter skolan åkte jag hem, titta på film (sov i flera timmar) skulle pluggat med pappa och färgat håret, men det sket sig. Nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver om James Blunts låt "Goodbye my lover". James heter egentligen Blount i efternamn, det visste ni inte va? Men innan hans första skiva släpptes bytte han till Blunt för lättare stavning så det så.
Ska snart gå och lägga mig, hörs.

På bilden ser ni min matsäck, en del av den då alltså, hade loka, cola, mentos x3, snickers, drick yougurt, päron.. osv. Ja ni fattar. Är det utflyckt så är det, men vi har en fattig kille i våran klass som heter Emil. Han hade inte råd med matsäck så han plockade upp mina rester av plättarna från soptunnan. Stackare, finns folk till allt.. Vi skänkte han även lite mer och lite jordgubbssylt, samt någon clementin klyfta med 89 % kärna.

Skin, skin som den sol du är

Förlåt för jäkligt dålig uppdatering de senaste dagarna! Har varit i Vadstena i helgen, såg Amelias lägenhet. Den va jätte fin! Sov där sedan, eller ja sov och sov.. Ca 1 timme blev det väll. Kom hem runt 6 igår och slocknade direkt efter jag duschat. Vaknade imorse, drog till skolan. Kom några minuter försent och ändå sket jag i att fixa mig helt och hållet. Vi stannade kvar till lite och 3 och byggde vårat hus i NO. Imorgon är det Tisdag, och jag längtar redan till helg! Köpte även hårfärg och läppsyl idag efter skolan, hann sola också. Ni kanske tyckte att jag färgade håret nyligen och så va det, men missade en hel del med tanke på mitt jätte tjocka hår, så har typ blonda slingor. Blir att färga igen, antingen ikväll. Snart, om pappa har tid och sedan duscha och sova, eller typ imorgon. Får se. Hörs nog inte mer idag, utan imorgon blir det mer härlig uppdatering!

remember who you really are

Hej bloggen och mina kära bloggläsare!
Har inte uppdaterat något idag, inte riktigt haft tid. Har haft fullt upp med att plugga och har nyss duschat, så himla skönt. Sitter nu vi facebook och ska snart krypa ner i sängen, är såå jävla trött på morgonen. Imorgon då? Jovars då är det Friday, ska nog vara med Cassie eller Evelina, om jag inte drar till Vadstena på kvällen. Lördag blir det nog iallafall dra till Vadstena. Härligt, och se Amelias nya lägenhet osv.. Nu ska jag gå ner och borsta tänderna. Hörs imorgon!

Damn she's a sexy bitch

Har sovit lite, ätit pannkakor, kollat Carina Berg och kalla fakta och nu ska jag äntligen sova för natten. Är verkligen jätte trött och har världens mensverk. Har haft hela dagen, illa illa. Vi hörs någon gång imorgon då blir det boxning med mamma. Godnatt!
Slänger in en jätte vacker bild från Sicilen, som jag tagit.


Godnatt världen

Nu har jag krypit ner under mitt varma täcke med ett av mina gosedjur. Ska sova nu, först något avsnitt av Andra Avenyn. Vill bara be lite om ursäkt för alla dessa cam bilder. Tar knappt bilder med mina kameror längre.. Lite tråkigt faktiskt, ska tänka på det. Löshåret blev bra, har sytt på clips nu. Det är dock fortfarande blött, är nog torrt till imorgon så jag kan jämnföra den nyansen med mitt eget hår. Egentligen spelar det inte så stor roll, ska ändå inte använda löshåret som förut. Varje vardag, orka. Nu är det faktiskt sovdags/andra avenyn time för min del.
Ha det bäst så hörs vi snart igen!

Never give up

Sitter i sängen just nu, följde Paula hem för ett tag sedan. Och nu har jag precis tvättat bort sminket, smörjt in ansiktet och även lagt i lite hårfärg i mitt löshår som snart ska tvättas ur. Prövar att färga det brunt, får se hur det blir. Hade ändå ingen användning för det som ljust. Ska även försöka hinna sy på clips idag.
Ska gå och lägga mig ganska snart och göra som jag alltid gör innan sovdags, tittar på Andra Avenyn såklart! Är på säsong 3 och har bara ca 10 avsnitt kvar.. Sorligt, men sant!
Nu måste jag gå ner och tvätta ur färgen ur löshåret. Puss!

Plugg

Kom hem för ett tag sedan. Sitter just nu med paula och vi rent ut sagt vräcker i oss chips och härliga cheeseballs. Fredag hela veckan, inte sant? Nu ska vi ta fram pluggsakerna och plugga en stund, sen blir det vila. Vi hörs senare!

Lite nytt i bloggen

Har kämpat med designen nu ett tag, men den blev inte världens bästa. Det funkar. Ska troligtvis börja blogga mer nu och uppdatera mer regelbundet i fortsättningen.
Har inte varit i skolan idag, var trött och pluggade hemma istället. Har skrivit rent både min notis och krönika. Nu ska jag snart krypa till kojs och titta på Andra Avenyn. Imorgon är det tisdag och dags för skola igen. Efter det blir det hem och gå ut med hunden. Hittar kanske på något senare på kvällen. På onsdag ska jag till mormor efter skolan och välja garn till en tröja hon ska sticka till mig. Torsdag bir det boxning med mamma så har ganska fullt upp denna vecka.
I helgen vet jag inte vad som händer, ska kanske umgås lite med Evelina annars åka till Amelia i Vadstena om det går. Hon har flyttat till lägenhet nu så det skulle vara enormt kul att se. Föresten fyller hon år idag, grattis till henne. Världens bästa tjej!
Som ni troligtvis såg på bilden jag la in igår har jag färgat håret mörkt. Funderat på lite rödare senare, närmare jul. Men kan bli svårt om jag vill matcha med löshår..
Och om mindre än två veckor är det min födelsedag. Helt amazing, vad snabbt tiden går.
Nu måste jag krypa ner. Hörs! ♥

Börjar om på ny kula

Sitter i köket nu och äter kvällsmat. Lite mumsig oboy och macka. Härligt. Ska gå och lägga mig ganska tidigt för imorgon börjar rutinerna och jag kommer knappt komma upp på morron. Har även pluggat lite idag, vilket känns otroligt skönt. Ligget lite före då. Ska mumsa i mig min macka nu, borsta sen sova. Ha det bra tills vi hörs igen!

RSS 2.0