dålig uppdatering dom senaste dagarna..

Och.. statisktiken sänks, men jag har kul, le och lev!


Ska dra ut med Amelia nu och fira gott nytt tillsammans så alla där ute,
nu drar vi fuckers ha det bäst och gott nytt!




muuuums

Tjafan!

Vaknade nyss och ska springa ner och plugga nu som kommer Milly hit och äter köttfärssås med oss, hon älskar mammas! Sen åker vi tillsammans hem till Amelia, hihi sen sover jag där inatt trorjag.
Hörs senare!♥


knepigt värre..

TJA PÅ ER SNORUNGAR!♥

Sitter här och chattar med några sötnosar, men ska dra mig till sängen nu. Har precis duschat och så, men det börjar bli sent nu.. så vi hörs imorn någon gång när jag vaknat.

Skulle bara skriva att angående inlägget under skrev jag det helt själv utan att någon bad mig och jag har redan fått en kommentar på det där det står att det va dumt gjort av Isabelle Gyllenhammar eller något, så förlåt men man gör dumheter ibland..

Ha det gött!


be om ursäkt

Jag ska be om ursäkt.

För att jag tog upp nyårklänningar som linnen. Man ska inte se ner på dom och dom är inte värda mindre än någon annan.. Ett långt linne kan va precis lika vakert som vilken dyr klänning som helst om man sminkar sig lite snyggt och gör håret fint. Alla är precis lika mycket värda..




8 dagens

4 BRA
1. Att eventuellt åka till IKEA med mamma imorn
2. Att man inte är cool för man hänger på MC en kväll, men ibland gör vi ocoola saker (y)
3. Mamma är en av mina bästavänner
4. Ett linne i medium är fortfarande ingen klänning? HAHAH DAGENS ROLIGASTE

4 SÄMST
1. Att man får ont i munnen av remmar
2. Att äta pomme på samma ställe två dagar i rad, SIBYLLA fail..
3. Att bli utkörd från mitt andra hem, BIBLOTEKET. Bara för man värmer sig efter stängningstid
4. Att någon drar bort ens stol när man ska sätta sig.. stackars pöjke!


tja

Kom hem för en stund sedan. Har precis käkat och pratat med Bästaemilia i telefonen. Har varit i stan ännu en dag med mina sötnosar Emilia, Alicia, Simon, David&Marcus. Träffade även lite skönt folk där och så. Dagen slutade i katastof! Nejdå skojjade bara med er! Nu sitter jag och käkar remmar och testar att sminka mig på olika sätt inför fredagen, ska träffa Ameliaälskling och bestämma hur vi ska göra med henne imorn. Men nu ska jag fortsätta med det jag påbörjat- käka remmar alltså.. Ame vi hörs!


välkommen till stenåldern

Har en gammal mobil nu, som inte går att ringa med osv.. Och det nästan värsta kontakten är inte sparade. Mamma och jag ska åka in och laga min andra igen.. Och jag som skulle på stan med Emilia, får inte tag i henne för jag har bara hennes gamla nummer här. OMG nu stängdes den av av sig själv. VAD FAN ÄR DET HÄR?!


abstinens !

Vet inte hur rubriken stavas för det är ett ord jag inte brukar använda .

Men sure..
* Att min mobil har fått fuktskador
* Att imorn ska jag på stan igen för 4de gången den här veckan
* Alicias fot vickar!
Nej men allcarligt, vi har badat och kastat oss i snöööön, förskyld osv eller vad kommer sen? Inget kan ju bli värre .. Än att min mobil är paj och hennes farsa kasta ner den i lite rice för att den skulle bli lagad. Han berättade en historia som va ungefär såhär:
Min kompis hade en son som tappade sin mobil på vintern i snön, sen han hittade den på våren när snön försvann och han la den i ris och den blev lagad?! Är det inte sjukt

Jo vars får man hoppas det funkar med eller något. Tandläkaren idag med, INGA HÅL ! Det va som fään men nu ska jag vara social åt andra håll ( inte bara på bloggen)
HÖÖÖRS TOMORROW!


complicated

Drar mig till Alicia nu och vi har varit på stan idag, käkat på Sibylla och sovit i en trappuppgång, dansat på VILD på stan mm.. vi är sååå roliga!
Fick med mig ett par jeans, två tröjor, ögonskugga och ett nitarmband hihi. Bloggar därifrån ikväll för hennes morsa kommer och hämtar oss nu,
Puss!♥


drar till stan

Drar till stan med snyggingen nu, vi hörs nog ikväll och så ska jag berätta om dagens fynd, KYSS!


ute/data förbud igår

Men.. Jag pluggade som en duktig flicka så jag fick dra ut på stan framåt eftermiddagen. Träffade Alicia och Leyla sen mötte vi upp David&Simon och gick med dom. Chilla runt i hela stan och Alicia och jag va hyyyper, hih
Så därifrån fick jag iallafall med mig ett par örhängen, ett armband och en hårspray, använder typ inte det-men den luktar så jävla gott! Så jag var bara tvungen.
Blir ingen vidare uppdatering idag heller känner jag. Klockan är snart 10 och ska gå bort och möta Alicia sen ska vi fixa oss och dra in till stan, rean pågår än? Sover hos henne med kanske uppdaterar därifrån eller?
HAHHA hare gött darliings!


gooooooooodnatt darling

Frida ringer inte så snackade med Simon istället. Nu ska jag sova så hörs vi inte imorn gullepluttar utan på tisdag!♥


ge mig fler läsare!

Dålig uppdatering .. IGEN!

Kort om igår:
Jag käkade lite snabbt julmat sen drog ut till Amelia i lindö, firade jul med hennes släkt som hon skrev i tidigare inlägg, beställde hem Online pizza hoho ALDRIG GJORT INNAN!! Sen kollade vi & Viktor på Shes the man eller vad det hette. Amelia och jag låg och snackade skit länge sen till slut somnade vi.

Idag har jag varit hos moster och hälsat på lillbebisen hihi! Min barn kommer bli han syssling så han är alltså min kusins barn, skit gullig! Sen drog jag med Alicia till stan och HC kollade lite, fick med mig lite kläder hem. Nyårklänning, tjocktröja och ett par mjukis, det va helt sjukt med rea! Ska gå typ hela veckan hihi.

Imorn blir det att va hemma och plugga sen på eftermiddagen ska jag dra in till stan och träffa Frida och handla mera! Kanske blir att träffa David och Simon sen med, sover iallafall hemma då. Och.. Det blir ingen uppdatering imorn alls.. har dataförbud av några anledningar.. Så ni vet.

Nu orkar jag inte blogga mer, ska snart ringa Frida trorjag. Skriver nog innan jag går och lägger mig
Puss!




puss

hej, clara tvinga mig att ha texten fult i mitten, fyfan det är såå fult. hon sitter därimot och sminkar sig så hon har inte tid att blogga och typ tvingar mig..? igår körde vi julklapps leken haha med hela min släkt.. sen åt vi pizza & såg she's the man, mysigt! jag ska därimot vara hemma idag & mysa medans clara ska på nån släktsak? nu orkar jag inte mer, ha det bra små clara läsare // amè


nu är det över..

Skönt med ändå inte. Jag menar det är väll det här man sett fram mot i flera veckor, flera månader och till och med sedan förra julen.

Idag har vi varit hos mormor och morfar och käkat osv.. Sjukt mysigt! Kom hem lagom till Carl Bertil och kollade på det, sen satte vi oss för att öpnna paketen. Ingen tomte i år men vad gör det när allting kommer omkring? Det viktigaste är väll paketen.. Sen har jag mest städat i mitt rum, det kanske låter sjukt att göra på julafton. Men det hade sina skäl. Det va för att jag fick massa nya saker till mitt rum så jag fixade så det blev ännu härligare. Har även hunnit tagit en lång varm dusch med ansiktmask efteråt och även tittat på Tomten är far till alla barn.

Imorn blir det ingen alls vidare uppdatering för tidigt tidigt ska jag ta bussen ut till Amelia för att fira jul med hennes släkt från Stockholm osv.. Vi ska köra julklappsleken som jag kört 2 gånger i år redan haha, men men..
Mysigt, sover nog där tror jag vem vafan jag vill hinna käka mamis goa köttbullar innan jag åker, hur ska jag hinna om jag ska va där vid 12? Ame hur tänker du..? Men ska ringa henne imorn bitten iallafall.

Kommer inga bilder nu kanske imorn eller om några dagar från hela julhelgen, får se om jag orkar.
Det jag har fått är typ:

Mascara
Klocka
Klädhängare
Godis
Biocheckar
Pengar
Tofflor
Sovsätt
Armband & Smycken
Ansiktsmask
Make up saker
Och massa saker till rummet,
Tack så mycket för allt!

Nu drar jag och lägger mig för jag känner att det här blev en lång uppdatering, nästan för lång haha..
Vi hörs nog imorn när jag vaknar om inte finns jag på telfonen alla tider på dygnet förutom när Milly ringde 50 gånger idag.. Förlåt bebi,
SEE U DARLING!♥


tomten är far till alla barnen

Kom precis innanför dörrn, har varit hos mormor och morfar. Nu ska jag gå ner så ska vi öppna alla familjens paket sen ska vi se Carl Bertil och sen ska vi titta på Tomten är far till alla barnen, Ha det gött så länge!


nu grönskar det i dalens famn

Är rubriken verkligen en jullåt..? En fråga man aldrig finner svaret på.

Vaknade runt 10 av att papi väckte mig, vi gick ner och öppnade strumpan. Fikade osv.. Nu har jag precis fixat och vi ska gå bort till mormor och morfar där resten av mammas släkt är. Sen ikväll kommer vi hem hit och då bloggar jag säkert mer!
Puss och god jul!♥


24 december-julafton

EN GÅNG PER ÅR!

Jag såg mamma kyssa tomten
Last christmas i gave you my heart
Tänd ett ljus och låt det brinna
Mössens julafton

En annan sak.. Det är inte klokt men för första gången på typ 3 år har Clara Comviq Bas så smsa inte förens imorn bitti, logga in på msn istället skitungar!


uppesittarkväll

Snackade precis med Amelia i tele och innan det spenderade jag min tid i soffan med familjen och kollade på lotto, men vad är det för vitts utan lott?! Galet värre.. Amelia är en riktig elaking, hon har Comviq Bas och det visste inte jag så jag ringde och snacka ganska länge. Sen la hon på och då kollade jag hur mycket pengar jag hade.. Från att ha 182 till att ha 94, fyfan.. SKIT PÅ DIG!

Nu dricker jag cola och har gjort fler kvällar i rad, haha jag är för rolig. HAHAH MENARU?!
Skit samma, ska ringa någon annan rolig nu som inte har bas höh.. DÖÖ!

Justnu utan smink&löshår


julklappar klara!

Nu har jag suttit jätte länge och slagit in alla julklappar och det här är reslutatet!
Ska gå ner till mami och bli maserad snart sen ska jag ringa Amelia,
Ha det gött!


dan före doppare dan

Ååh herregud.. det är snart dags!

Idag är det dan före doppare dan, känner julkänslan genom kroppen, helt underbart.

Åkte till stan tidigare träffade Cassandra och vi gick och jag hittade dom sista presenterna efter att ha rusat in och ut genom alla butiker i hela stan. Vi fikade på något mysigt ställe mitt i stan och satte oss ner för att prata om allt. Åkte hem runt 4 halv 5, tack för en underbar dag sweetheart!

Nu har jag precis käkat gröt med familjen och ska be Fridababe ringa nu.
Hon ringde aldrig igår haha
Men vi hörs om en stund igen !♥



emo lugg- klippa?

Tja tja, ska springa till bussen nu men det här är vad jag har på mig idag

Jeans vit tröja och halsduk allt från hm trorjag


tung låt

Fixar mig nu, ska snart tagga in till stan och möta upp Cassandra.
Så länge får ni en låt så bloggar jag kanske innan jag drar.


Ison&Fille- Brutet Språk


vänta på bättre tider

Nu ska jag sätta mig här och trycka i mig mer cola och vänta på att FridaBabe ska ringa. Hon ser på film med sin morsa och har gjort i typ tre år, men hon säger hon har massa att berätta, hur går det ihop?

En lista över julhelgen kommer nu med:
Imorn: Stan med bebi, fika och på kvällen klä granen [y
Fredag: JULAFTON! Blir tillängnad med familjen och släkten, såklart Kalle Anka klockan 3
Lördag: Blir det dra till Allrabästavän ganska tidigt. Fira jul med hennes släkt osv, Gulligt va?
Söndag: Chill, kanske träffa Alex annars får se


tagga julafton förfään

Hey darlings!

Shit, vaknade somsagt klockan 4 av att Mirza ringde. Fixade mig sen drog till stan, träffa Mirza&Loiy sen köpte jag en halsduk. Vi drog till Ektorp och mest drog omkring sen gick vi och jag tjocka i mig en pizza, muuuuuuums! Dom glodde som fan när jag käka, töntar! Vi chilla lite i video affären sen drog jag med bussen hem.

Kom hem typ nyss och har inte gjort något. Ska svulla i mig lite cola sen tagga julafton för fan! Jag trodde det va typ om en vecka sen duvet Amelia bara, det är imorn typ?! JAG FICK DAMP! Har massa julklappar kvar.. shit hur ska det gå?! Så imorn blir det upp tidigt sen stan med Cassandra, ska nog gå & fika & sen köpa klart alla julklappar jag har kvar. Mysigare än mysigast!

Nu ska jag höra på mer julmys och droga Sean banan- Gott nytt jul.. igen. HAHAHA vi hörs babes !♥


16.00 godmorgon!

Herregud, jag vaknade nyss.. Mirza ringde och väckte mig, fyfan.
Det är kolsvart utomhus.. godnatt nu


säger inte godnatt riktigt ännu

Jag ska snart gå och lägga mig.

Har precis duschat och nu ska jag lägga mig i sängen och svulla i mig godis och läääsk,
och ja jag har mycket cola för det är mitt liv ♥
Ska se på någon härlig film och mysa lite i sängen,
så hörs vi imorn när jag vaknat,
Sov gott puss!


nu är det jul igen

Tja snyggingar!♥

Dagen har varit fantatisk!
LOOOOOOOOOOOOOOOOV nu då förfan!

Började med att jag vaknade klockan 6 och försökte få upp Amelia ur sängen men nej nej.. Började fixa mig och taggade skolavslutningen med musik och så. Kul, sen åkte vi bilen med papi in till stan. Drog till skolan och hade avslutning, fick betyg och så.. Käkade pepparkakor så vi vart tjocka ! Efter det drog jag med Kajsa, Julia och Amanada till stan och fikade på Expresso House och köpte julklappar till kvällen. 

Tog bussen hem sen och käkade en pizza och sen somnade jag i soffan. Vaknade till runt 3 och började fixa mig igen sen kom mami och åkte in till stan, hämtade min mobil sen drog vi och köpte godis sen ut till Kajsa i lindö där flera tjejor redan va.

Vi käkade och hade julklapps leken, sen såg vi på film och myste! Drog med Paula och Ida bussen hem runt 10. När jag kom hem har jag inte gjort något bara chillat här, sköööööööönt

HÖRS!
















godmorgon

Godmorgon!

Jag&Amelia har precis fixat oss, jag har ju avslutning haha känn på den!
Så idag kommer jag gå ut med skit bra betyg och ha jullov, alla andra har det typ imorn? Men nu måste vi snabba oss för att hinna till skolan,
hörs!♥


mysigt värre

Hej på er gullungar ♥

Sitter i källaren med Amelia nu och vi ska sova strax, är skiiit trötta. Har varit på hageby idag och shoppat julklappar till massa, mysigt! Sen käkade vi på Pappa Grappa skit gulligt av Ame att bjuda, hihi
Nu ska vi dra oss till sängen skulle bara blogga först och visa att jag lever. Har varit uppe tills nu bara för att vi slagit in paket.

Imorn är det skolavslutning och vi ska upp tidigt för att fixa oss, jag måste va fin men Tönten Amelia har skola, så fuck you haha du är avensjuk !

Men jag snackar om ingenting, så vi säger godnatt ha en bra kväll tjejor och bois ! 



ge mig julkänsla

Tja brudar mm.

Hinner knappt blogga.. Men har varit hemma idag, försov mig imorse. Ska dra till stan nu och möta upp Amelia sen ska vi dra till hageby och käka och köpa julklappar. Min buss går om 10 minuter, så nu måste jag dra! Men ni får en längre uppdatering ikväll, Puss så länge!


ett steg närmare

Igår drog jag till leyla och sen åkte vi till Frinavets disco, träffade lite folk där. Drog hem ganska sent till Fatima, där sov jag, Fatima, Leyla, Leyla, Patzie. Somnade runt 5 och Leyla 2 är en koo 
 
Imorse gick vi upp och tog bussen med sovkläder till mc haga och käkade frukost, mysigt! Sen drog jag och Leyla Ismail till stan och jag drog till farmor. Mami och papi, mina brushär kom vi käkade och sen somnade jag i soffan.
Kom nu hem för en stund sedan och har bara suttit vid datan sen dess.

Imorn blir det nog inte skridskor, PALLA. Hade tänkt att stanna hemma men mami säger jag måste gå så drar till skolan vid 10 och hem vid 1. Chill det med, någon som vill ses då kanske? Hör av er !

Ska dra mig neråt nu sen får jag se vad som händer. PS. Kameran va med men hann inte ta några bilder, så ska be Fatima skicka sen
Puss ♥


shoooo

Imorse vaknade jag klockan typ halv 10 av mig själv..? Jag gick inte upp utan jag låg kvar i sängen och kollade lite på tv ända till typ nyss?
Kom precis upp från duschen och nu ska jag gå ner och ta mig något att äta tror jag?Börjar blir lite hungrig vid den här tiden..
Aja, bloggar senare idag ♥


ända gången jag backar är när jag tar sats

Sett lite på Andra avenyn nu och ska snart krypa ner. Typ ingen social på msn eller sms så..? Alla verkar vara helt döda efter en lång vecka och typ sova tidigt. Själv är man jätte pigg.. men det blir nog att sova strax ändå. Ska titta lite till på Anda avenyn sen blir det troligvis bed time,
Kyss ♥



dygna..?

Funderar på att va vaken hela natten.. Orkar inte sova seriöst. Får se hur det blir

Käkar chips och dricker cola nu då sen blir det att se på Andra avenyn, Mysigt!
Smsa nu också alla söta annars då jävlar, höh


tåghelvete

Åååh Josses tåg är inställt så hon kan inte komma förens imorn kväll. Kallar jag ändrade planer,
så ikväll får jag hitta på något annat och träffa babe tomorrow!

Sitter här och har precis fått igång min jätte dåliga cam, haha garvar åt den
men nu kommer lite bilder från en webb cam från stenåldern! Luta dig tillbaka och njuuut..







förlåt förlåt..

Tja coolingar !
Förlåt förlåt och förlåt igen för en skit dålig updatering men det är inte mitt fel, så..

Ondags: Drog in till stan med mami och mötte Amelia, la min mobil på lagning. Drog hem till mig, fixade oss sen drog till Okka skolan och kollade julspel med mina söta gamla små prao barn, K-Ä-R-L-E-K. Sen drog hem efter det, åkte till Amelia på kvällen med henne och sov där, Mysigt !


Torsdag: Hemstudiedag. Vaknade hos Amelia, satte oss och tittade på gamla avsnitt från Andra Avenyn och sen somnade om. Vaknade igen runt 10 och Amelia stannade hemma, hon mådde inge bra. Vi pluggade lite sen gjorde hon mat till mig för jag va ledsen, hade mensverk.. Sen på kvällen drog jag hem och pluggade med papi, sen paradise ochså.

Fredag: Idag! Sista riktiga skoldagen, måndag bara skridskor och sen tisdag slutar vi! Sköönt, nu ska jag chilla lite sen keka.

Puss så länge!


VAFAN?!

Det har varit fel på blogg.se typ skit länge så ah nu är jag tillbax!
Ska dra till skuulan nu då,
men gör ett längre inlägg i eftermiddag om det inte fuckar upp sig igen..
Vi säger så så länge, puss!


kort inlägg

Kom hem från skolan runt halv 3 och nu har jag vart ute med Wilma och ätit. Ska springa bort till mammas jobb nu och sen ska vi åka och laga min mobil, efter det hämtar vi upp Amelia och åker hit igen. Kort inlägg nu igen+utan bild men det får ni leva med för stunden!
KYSS


morgon

Godmorgon!
Ska dra mig till skolan nu men hinner med ett snabbt inlägg pga att mami väckte mig tidigare än vanligt.
Dagens outfit hinner jag nog inte visa sen, eller vi får se om jag hinner ta bild osv.. men det är iallafall: vit tröja från hm, mörka jeans från hm, klocka från ur & pen . Inget speciellt så, men nu måste jag gå till bussen. Efter skolan idag blir det lite plugg sen laga mobilen, sen julspel i klass 2 med Amelia,
Ha det gött, vi hörs! ♥


livet leker

Börjar bli trött nu så går och lägger mig, allt är på topp nu också! Josse har bokat biljetter osv.. underbart.
Men drar mig som sagt till sängs nu, vi hörs imorn så nu säger jag gnite=godnatt arlinda?


bröd kött bröd

Haha tja!
Dagen började sååå segt. Tillslut kom jag upp iallafall, fixade mig snabbt och gick till bussen. Den va försenad.. Uhh, frös som fan! Sen kom jag till skolan och pluggade SV typ hela dagen.
Följde med Kelly att möta upp Saga så va hon med i skolan.

Efter skolan drog vi tre till stan och käkade på mc, HAHAHAHA bröd kött bröööd, såååååå kul!
Jag köpte även ny töjning, 3.5. Den va jätte fin när jag tittade men inte lika fin när jag satte i den, allltså inte så nöjd.. Men aja ! Kanske köper en ny någon dag, haha aja sen drog jag med 117 till Fridas skola och mötte upp henne och sen tog vi bussen till stan med hennes kompisar, en av dom hette Doris fast han va kille :o hhaha, hur klarar han av vardagen?

Sen satte vi oss i bibban och pluggade jätte mycket! Sen drog hon med bussen till rese och jag hem. När jag kom hem satte jag mig vid datan och har suttit här sen dess. Nu har jag precis tvättat bort sminket för jag ska försöka komma i säng rätt så tidigt idag, ska bara ta något att äta först.
Ha det bra så länge!♥


let me be your

Tjafan!

Sitter i sängen nurå, överför bilder och tjattar med några sötnosar på msn. Känner att jag börjar bli sjukt trött så jag ska gå och lägga mig nu. Imorn ska jag även upp ganska tidigt så ja, vi får se hur det går. Det har inte vart så bra uppdatering idag, men ni får ta det lugnt, låt mig leva.
Ha det bäst! ♥


ledsen jag har ett liv

13 december, Lucia

Ledsen för att jag nästan slutat blogga eller uppdateringen varierar iallafall, vilket läsarna med börjar göra. Men så blir det när jag har ett liv och inte sitter hemma hela dagarna.

Morgonen idag började underbart ! Mamma väckte mig och så gick vi ner och tittade på Lucia på tv, och åt lussekatter och pepparkakor. Sen fixade jag mig och sprang till bussen, Lägg märke till sprang! För det va vad jag gjorde sen i skolan va det lusse firande, typ Lindö skolan kom och hade lucia tåg, sjukt mysigt! Sen va det gröt i skolan, inte så gott, dock svullade jag i mig clementiner i maten.

Efter skolan åkte jag hem och käkade lite, sen gick ut med Wilma. Sen somnade jag i soffan pga igår kväll somnade jag inte förens 3.. Har aldrig haft så svårt att somna tidigare. Mami och jag åkte till Hageby sen iallafall, mötte upp Amelia och gick och kolla lite i affärer där. På väg hem köpte vi MC donalds, muuuumms!

Nu har jag pluggat lite, men dom har gjort helt fel i uppgifterna?! Lack jag blir.. det går inte att göra om det står fel. Så ska kolla det i skolan imorn + att Agnes har slavat bort mina vantar som jag måste leta efter, det är ingen orning på den cheyen!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag har tvättat bort sminket osv.. Först kommer bara lite bilder på det jag fick med mig hem.
KYSS!



tröja, naglack, ögonfransböjare, smink borttagning osv..


i say- welcome to my shit

Tjafan!

Sitter och snackar med josse om allt nu och har inte kommit i säng ännu. Hon bokar resa på tisdag så hon kommer på fredag någon gång, underbart! Nu ska jag verkligen gå och lägga mig, godnatt!♥


dagen lite kort

Idag har jag vart hos Amelia och vi har åkt pulka eller snarare släde eller något haha men det gick skit bra eller..?
Hon slog sig, stackaren. Sen åkte vi hem till mig och åt lussekatter som mami gjort och sen svullade vi chips och kollade på film. Mysigt ! Det va lite kort om dagen idag.

Nu är jag rätt så stressad ska hinna duscha innan beck är osv.. Visst det börjar om en timme men när jag duschar tar det typ en timme så ja ..?
Men nu ska jag leta efter Amelias spel sen ska jag kila mig neråt. Det va allt om idag, ha det så bra så ses vi snart, Kram!♥



du gjorde gårdagens kväll

Tja era fula fanskap !

Aaaw, skojja loveu. Driiv OK va seröst förfan !

Är hemma nu och kom hem runt 1, har bara kekat och suttit vid datan. Pratade nyss med Amelia i tele hon är för gulli
Ikväll blir det att bara vara hemma.. Tråkigt men sånt är livet !
Ska nog sova rätt tidigt och somna till någon bra film, får se om jag laddar ner någon. Imorn blir det nog att åka pulka med Amelia på kvällen i lindö, KUL hhahaha älskling!

Föresten tack för en underbar kväll igår Emilia! Men nu måste jag dra mig känner jag. Ska checka 8 mile och sen får vi se vad som händer. Bloggar nog senare,

Kyss och smek på dom söta ♥



ändrade planer?

Sitter hemma hos Emilia nu och ska snart dra in till stan, ta bussen hem och keka min favvo pizzaa.
Kvällen blev nog inte som jag tänkt, skulle till Frida men jag får fan inte sjuss ut dit på något vis.. och massa.
Ska höra av mig till henne när jag kommer hem sedan, så får vi se hur det blir..

Nu ska Emilia följa med mig in till stan, för det lovade hon så det så!

nej sug min daaaaaaaaaaaaaaase/emilia
Puss ♥




emiliabrushäään

Hej älsklingarna där ute ♥

Mötte upp Emilia i stan eller ja.. väntade på henne i typ 5 år, orkaa! Sen gick vi på stan lite och kollade lite i affären, sen drog vi till en godis affär och köpte godis och ringde milly älsklingen.
Sen tog vi spårvagnen till haga och gick till Emilia och keka, sen svulla godis, tog bilder och satt vid datan.
Mysigt asså! Orkar tamefan inte blogga så mycket idag mer, eller ja ett ganska kort inlägg med det får ni leva med, för Emilia håller på att somna på min axel, cp ! Men nu ska vita bort smink, sen lägga oss och checka film, GULLIGT!

Imorn blir det nog att slagga hos frida i ramsdal, typ en timme utanför sörping för fan?! Eller hur va de nu igen .. ? hahahaha, ja men bloggar mer imorn.

Puss på er för idag och uppdateringen är inte den bästa, men ingen har tvingat er läsa !




bussen in till stan

Drar med bussen till stan nu, möter upp Emilia sen drar vi hem till henne!
Tar med datan så bloggar troligvis senare om jag får igång internet. Kyss♥


åååååååh damp

Asså fan vad konstigt allt blir, ändrade planer för kvällen hit och dit. Palla
Sover nog hos Emilia men först skulle vi till Ramsdahl till Frida, men det gick inte. Ingen kunde köra oss dit osv.. Så den planen sprack! Nu vet jag inte alls vad som händer och det här är en sån kväll jag inte pallar stanna hemma..
Fan då!

Bloggar senare när jag vet säkert om saker, Emilia ska ringa när hon snackat med sin pappa
Puss!


fridaälskling

Hej gullungar!

Sitter och snackar med Frida i tele, hon är yr i ett dike :(
HAHAHAHA, hon är dum
Har färgat håret och duschat nu och ätit med, snackade med Cassandra i tele en stund.
Ska gå och lägga mig nu och se film osv.. Ha de gött!

Planer för helgen som Frida m. fler har tjatat så på:
Imorn: Sova med Emilia, hos mig eller henne
Lördag: Sova i söderköping med Fridaälskling♥ och åka pulka! Wihu!!!!!!
Söndag: Plugg eller något annat..


mycket läsare, få kommentarer - hur går det till?

Kan ni börja kommentera sötnosar? ♥

Sitter här med hårfärg i huvvet och ska strax gå ner och tvätta bort det, färgar utväxten bla.
den va sååå ljusbrun HAHAHA,
Sén ska jag ducsha som sagt och käka sen se klart Taken som jag tidigare somnade till.
Men nu måste jag kila och ta ut färgen,
Puss!





pink

Tja bitches!♥

Kom hem för en stund sedan, slutade egentligen två idag men lärare kom inte till samlingen i slutet av dagen så Emil höll i den så vi fick springa iväg tidigare än tänkt. Hann med bussen kvart i och kom hem runt två. Skööönt! Idag blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Får se om Frida kommer senare eller kanske ska träffa någon annan, det lär vi märka! I skolan idag var jag sjukt duktig känner jag, haha underbart! Målade naglarna och mobilen också med naglack, kladda ner hela skolan pluss min mobil, det blev skit fult och nu går det inte att få bort, rosaaaaaaa naglar, GILLAR'T STARKT nog om det.

Ska gå ner nu och ta bort sminket och ta på mig mjukis kläder sen kanske käka något sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Taken, världens bästa film!
Ett seriöst film tips, Taken handlar om en pappa och en dotter och dottern åker utomlands sen händer det massa men det är skitbra, värd att se och man kan se om den med lite mellanrum!

Planer för helgen kommer nog ikväll om jag orkar, men nu måste jag faktiskt dra mig
Ha en fortsattt underbar dag så uppdaterar jag efter filmen någon gång,
KYSS!


men ja

Tja sötnosar !

Ska gå och lägga mig nu och är på sjukt dåligt humör, orkar inte blogga idag.
Har varit hos amelia och pluggat hela eftermiddagen också, debra där!

Tappar läsare pga dålig uppdatering, antar jag. De synd är det, men livet är hårt och det kommer säkert bli bättre. Men just nu ägnar jag all tid åt skolan och vänner, känn på den skitungar !
Ska sova nu, puss!


tankarna flyger runt

Sitter i sängen nu och snackar med josse och några på msn. Har hänt otroligt mycket idag, med vänner osv..
Vet inte vad jag ska göra med något, skit svårt menar jag.. Men det löser sig nog.

Btw, ska gå och lägga mig nu. Bloggar nog inte innan jag drar imrn , kommer inte hinna det. Så nöj er med denna uppdatering till imorn kväll. Plugg med dadi efter skolan imorn, sen till stan lite snabbt kanske och lämna löshår till Leyla, får se om vi skulle ta det imorn eller på fredag. Skit bra !

Dagens uppdatering vart inte suverän, men får duga för en seg tisdag,
Puss på världens bästa m. fler!♥


jag är cooolast

TJA!

Skit bra humör, gör "jag har aldrig.." med halva min msn lista. Skit kul, dansar lite vid sidan av också :o
Har så sjukt ont i ryggen så måste börja typ träna, pratade med millybus i tele förut sen har jag inte gjort så mycket mer, det är snart dags för sängen men innan det ska jag ner och kanske va lite social,
Ha de gött !


naaa.. det är synd

Japp sorligt att det inte har varit någon alls vidare uppdatering idag, TJUT DIN FULA!

Har varit hemma från skolan, orkade inte gå. Allt gick skit ända sen imorse, vaknade på fel sida helt enkelt så skippa det idag.. Har ändå jobbat och slitit som ett djur hemifrån, med papis hjälp ofc.
Keka hamburgare idag mums, ska snart göra något att äta med. Sen kolla paradise och ung&bortskämd som jag missat massa avsnitt av, det är också mer synd!
Planer för helgen får ni se senare, veckan har ju precis börjat eller hur?
Nu ska jag dra ner och laga mat,
Kyss på er, hörs! ♥



jag sprang, så otroligt långt tills jag inte orkade mer

Jag sprang, så otroligt långt tills jag inte orkade mer.

Kom precis in från en promenad,

Alice kom hit tidigare, vi åt och prata. Sen åkte jag in till stan och träffade Ricki,
vi åkte hem till honom och va där till runt 5,
då åkte vi in till stan och sen åkte jag hem.
Har bara pratat med Amelia och ätit, ska vara vaken ett tag till,
Puss!


ett stort svart hål

Tar en promenad nu, skriver senare när jag kommit på fötter.


vaknade för ett tag sedan

Hej snyggingar!
Vaknade runt klockan halv 1 av att mamma var hemma på lunch sen gick jag upp och tog en snabb dusch sen kom alice hit. Vi käka piråg och godis wiiiiieee!
Nu sitter jag här och ska snart fixa mig, sen får vi se vad som händer,
Puss så länge ♥


härlig söndag

Tja på er !

Sitter här vid datan och har inga tankar på att gå och lägga mig alls.
Pratade precis med Ricki i tele sen kom hans syrra in och va arg så vi la på och nu sitter jag och dricker/käkar cola för den är typ helt isig, pga att jag glömde den i frysen.

Idag har jag vart med frida, bara vart hemma, chillat och kollat film hela dagen, faktiskt skönt att inte ha plugg söndag idag. Hon drog hem runt 9 sen tittade jag på beck och så.
Jag fryser så ska snart krypa ner i sängen med någon bra film, fast inte somna. Studiedag imorn, så jävla sköönt ! Så det blir att va vaken ett tag sen rejäl sov morgon imorn, får se om jag på eftermiddagen drar förbi stan eller något annat, om jag orkar annars blir det slapp dag då med, lär vi märka!

Nu babblar jag om inget, så bye bye!


fridababe

Hej gullungar!

Sitter här i källaren med frida och är typ helt förskyld, fan !
Helgen helt jävla amazing, älskar er brudar! Minnen för livet, kommer aldrig glömma
I fredags sov jag hos bästa frida, vi kolla film men jag somnade, HAHHAHA
Sen igår vaknade vi och drog till pizzeria och käka frukost, mysigt!
Va hos frida ett tag, fixa oss och drog till hållplatsen sen åkte till stan, drog till affären med brushään på kvällen, köpte godis! Sen kom [email protected] till mig , vi keka godis tog bilder ute och älska hela natten lång precis som edward och bella som vi sedan som somna till i soffan, vaknade klockan 8 :( sedan somna. Såg klart twlilight idag puss på det ! Nu ska vi chilla, får se vad som händer,
Kyss och Kram ♥




dags för utgång

Hej på er !

Drar till stan nu och möter upp frida sen drar vi med bussen till henne med emma och emilia, bloggar kanske senare ikväll från frida, om inte så får ni bilder & uppdatering tomorrow,
puss på er !


pluggat stenhårt ikväll

Tja, sitter här och svullar lite godis och känner mig tjock, men det får man göra någon gång ibland.
Har pluggat nu hela kvällen nästan och duschat har jag med gjort. Mamma har förhört mig så jag tror provet kommer gå toppen !
Nu ska jag käka godis och titta på Låt den rätte komma in, får se om jag orkar blogga mer innan jag ska sova, men det lär vi ju märka.
Tappade precis min mobil i marken, som alltid annars och jag måste bara säga att den lille älsklingen klarade det galant! Han gick inte sönder, tillskillnad från min touch som jag tappade en gång som krasha helt. Usch
Godnatt nu för säkerhets skull ♥


prov imorn

Goddag

Kom hem runt 2 idag och jag har käkat, pluggat och så. Nu har jag suttit vid datorn en bra stund så jag ska snart sätta mig och nöta in Afrikas alla länder i mitt huvud. Prooooov imorn, döda mig! Jag kommer aldrig klara det, ska kunna om demografi, geografi, hela afrika, sydamerika och asien. Så det är nog bäst att jag sätter mig med det nu, sen ska jag ta en dusch och se på film. Sen är det sängdags, blir tidigt idag annars kommer jag aldrig orka upp imorn bitten.
Puss vi hörs senare!




godnight

Sitter här och chattar med ricki. Han är för skön..

Tvättade precis bort sminket och ska dra mig till sängen nu, messa lite sen sova.
Henke du är min tvilling, men du vågar inte inse!
Imorn är det också en dag men sen är det fredag ! Underbart, vad veckorna går fort. Redovisa engelska idag, fick VG isch jag är bäst!
Men nu måste jag verkligen sova, klockan börjar bli mycket så vi hörs.
Godnatt ♥


kaaaaaaallt..

♥ Hello bitches ♥

Vad har ni för er? Själv sitter jag och är sjukt less för min dåliga uppdatering och mina korta inlägg de senaste dagarna. Det beror på att jag inte haft så mycket tid till datan. Plugget har vart i vägen och vänner är viktigare, men nu är jag på gång igen känns det som! Idag har jag vart i skolan sen på stan med olivia och träffade emilia, emma och frida. Sen drog jag med mami till hageby centrum och handlade, efter det åkte jag hem. Glodde lite på paradise osv.. kekat har jag gjort med ! Nu ska jag strax gå ner och ta en varm och lång dusch, för det är så kallt tycker jag..
 Ja, vi hörs senare !

gammal bild, sug!


RSS 2.0