hur du får fin kropp till sommaren

Är du som jag, skit taggad för sommaren 2011? Vill du också ha fin mage och snygga lår när värmen kommer? Gör då som jag ska!

1. Lägg ner med att käka godis när du inte ska, dra ner på snabbmaten men se till att äta mycket men rätt kost istället. Börja ta mer sallad på tallriken i skolan, käka en knäcke eller två någon gång ibland. Alla måste få unna sig med något gott ibland, men tänk på att att doppa grönsaker i dipp är minst lika gott som att käka chips och dipp.




2. Börja röra på dig! När våren snart kryper fram, varför inte plocka fram cykeln i garaget och cykla till skolan istället för att slösa pengar som du kan ha till en snygg tröja på busskort. Prioretera annat! Sen är det ju perfekt att sätta igång med någon fritidsaktivitet nu när allt sätter igång i januari. Hoppa på kompisens dansgrupp och kör några moves eller så kan du bara börja ut och springa runt kvarteret några gånger i veckan, se till att köp sköna och bra idrottskläder som du har lätt att röra dig i, det gör allt roligare! Själv ska jag snart sätta igång att träna på friskis och svettis med någon kompis för att träna upp magen, rumpa och benen.



Lite extra: Att va brun skadar inte, sola några gånger i solarium så du får en snygg bruna när sommaren börjar.
Hål i navleln är sjukt snyggt när man är solbrun, tänk på det du !



Så tjejer sluta dröm om drömkroppen utan att göra något åt det, du kan fixa det här! Hoppa upp ur soffan och kasta undan chipsen och ta cykeln och åk ut en sväng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0